• vjeko1701
    28.5k
    Ješ jedan sarkazam i nećeš pisati neko vrijeme.
  • tp1997
    3.1k
    "U redu je biti kritičan, ogorčen, sarkastičan pa čak i bezobrazan pišući o nečijim igrama, odlukama ili potezima...", citiram Eduarda

Ne provociram, iskreno pitanje, zašto je sarkazam razlog za prijetnju banom? Kakve veze ima izražavam li mišljenje sarkazmom ili ne?
  • vjeko1701
    28.5k
    PRAVILA Foruma & Uvjeti Korištenja!

PRETJERANA UPOTREBA SARKAZMA - odnosi se na upotrebu sarkastičnih komentara u mjeri u kojoj oni postaju uvredljivi, nepristojni ili ometaju raspravu.

Korisnik koji krši ovo pravilo prvo će dobiti javnu opomenu s upozorenjem da je njegov pretjerani sarkazam neprihvatljiv, a ako nastavi s takvim ponašanjem i nakon upozorenja, bit će privremeno suspendiran s foruma na period od 3 dana. U slučaju ponovljenog kršenja i nastavka pretjeranog sarkazma, korisnik će dobiti dulju suspenziju u trajanju od 7 dana, uz dodatno upozorenje da će daljnje kršenje pravila rezultirati trajnom zabranom. Ako korisnik i dalje ometa rasprave pretjeranim sarkazmom, unatoč višestrukim upozorenjima i privremenim kaznama, trajno će mu se zabraniti pristup forumu.

Već nekoliko postova sarkazmom samo pališ teme i ne doprinosiš ništa raspravi.
  • rioda
    18.1k
    xG 4,66 - 2,71
    Udarci 43 - 19
    U okvir 8(+2 stative) - 11
    Velike šanse 6 - 5
    Korneri 14 - 6
    Posjed 61 - 39
    -----------------------
    Golovi 3 - 5
  • ShanKu
    2.3k
    Meni je najveći problem to kaj bude sad večinu HNL tekmi na nedjelju. Ako igramo četvrtkom EL.
  • wolfgang14
    4.7k
    Meni je najveći problem to kaj bude sad večinu HNL tekmi na nedjelju. Ako igramo četvrtkom EL.ShanKu

a ne mora značiti, ne igra se svaki četvrtak europa

1. kolo: 16./17. rujna
    2. kolo: 15. listopada
    3. kolo: 22. listopada
    4. kolo: 5. studenog
    5. kolo: 26. studenog
    6. kolo: 10. prosinca
    7. kolo: 21. siječnja
    8. kolo: 28. siječnja, 21 sat
  • Edin Mujčin
    15
    KAKO SMO BOLJA EKIPA KAD SMO PRIMILI 5 GOLOVA U DVIJE UTAKMICE OD JEBENOG VIKINGA? Daj malo postovanja prema protivniku koji nas je u 180 minuta pretrcao za 20 km. Precjenjujemo se.
  • Plavi Zapad
    29

Pa ovo su sve cetvrtci osim eventualno 1.kola?!
  • Schpatz
    1.3k
    Volim te DINAMO!!! Jbg, idemo dalje.

Moj Dinamo, ja volim tebe jakoooo, Dinamooo, MOJ DINAMO!!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.