• miro
    9.7k
    pa mislim da nas je vecina tu u tih 6000, pa si valjda smijemo dat oduska i plasirat koje misljenje?
  • Crusades
    25.5k
    pa mislim da nas je vecina tu u tih 6000miro

Tu bi se zajebao... :grin:
  • Do kraja2023
    477

Mozda ti i jos par pojedinaca al da je vecina nas prosjek na stadionu bi bio 10 puta veci.
    Vezano za temu pojedinci nek si ponovo pogledaju intervju predsjednika na sluzbenom kanalu pa im mozda dodje iz guzice u glavu.
  • jedan u nizu
    19.1k
    Zanimljivo kada izgubimo neku utakmicu odmah se krivi Boban i uprava.

Kada pobijedimo nikad ne vidimo bravo Boban, bravo uprava!
  • Fan
    2.6k
    ovo jednostavno nije istina, jako puno se Bobana hvali i daje bravo kad stvari idu dobro, isto kako se i puno udara kad stvari budu loše.
  • Bosna86
    13k
    Kupujemo ulaznice, kupujemo dresove, plaćamo DinamoPlus, članstvo, izlazimo na izbore...
    Što bi još trebali napraviti, istrčati na teren?
    The Undertaker

Mislim da to sve rade i navijači Vikinga
  • jedan u nizu
    19.1k

Nakon utakmica ne. Generalno da, ali nakon neke pobjede tesko da cujemo ista hvalevrijedno za upravu.
  • Ivanmtk
    1.9k
    Čestitam upravi na uspjehu. Željeli su europsku ligu, imaju je, ispunili su klupske ciljeve, nisu potrošili novce na pojačanja, prinove će se spremiti za jake okršaje sa Goricom i Rudešom i sezona će opet bili odlična.
  • Thor
    3.8k
    i juventusom i milanom i marseille, hofenheimom,olipiakosom...anderlectom benficom...
  • The Undertaker
    10.1k
    Nije ovo tragedija ali je neuspjeh, prije svega vodstva, zatim trenera a ponajmanje igrača. Školovao nas je jeftiniji ali očito bolje organiziran klub. Ni prvi a vjerovatno ni zadnji put. Problem je da od lani izgleda nismo ništa naučili.
  • Paggini
    96.9k
    Zanimljivo kada izgubimo neku utakmicu odmah se krivi Boban i uprava.jedan u nizu

Pa dobro, ovo nije utakmica s Rudešom u veljači, ovo je Liga prvaka i svjesna kocka je bila zajebavanje s golmanom, prodaja Bakrara i Vidovića. Možemo mi kriviti Nevu za zajebavanje, Lisicu jer je Lisica, Hoxhu, Mckennu, Kovačevića jer dobar čovjek, ali ako se gleda da smo mi u lipnju bili jača ekipa nego što smo sada, kada trebamo ući u Ligu prvaka, to je isključivo greška uprave i vodstva kluba.

Svi smo bili svjesni da je kocka ovo sve skupa ovo ljeto i prešutno smo rekli da ako se uđe u LP, ok, kocka se isplatila.

Ali nije se ušlo u LP, slabiji smo nego u lipnju, a Nsoki, Dani, Kravcov, Fuzy, Ultra - svi oni će možda biti pojačanja i ikonska imena u Dinamo loreu, možda ćemo osvojiti i EL ove sezone, ali danas, večeras smo doživjeli neuspjeh i ja bih rekao da najveća odgovornost počiva na jako, jako amaterski odrađenom roku.
  • The Undertaker
    10.1k
    Naravno da rade. Komentar je na onaj dio da nas nema kad treba. Ima nas.
  • Endeavour
    714
    Zašto bi uvijek netko morao biti kriv? Ovo je sport, na isti način kako smo prošli Thun, smo sada ispali.
    Idemo dalje.

Na tri teme se piše jedno te isto.
  • jedan u nizu
    19.1k
    ponajmanje igračaThe Undertaker

Kako ponajmanje igraca?
    Prvih 20min smo izgledali kao da cemo zabiti 8 komada.
    Nakon toga crna rupa i raspad sistema, to vise nije bila momcad.

Ako su bili u sposobnosti igrati dobro prvih 20min, i prvih 20min u Zagrebu, mogli su i ostatak.
    Dal je pitanje discipline, voljnog momenta, glave ili vodenja ekipe, to ne znam.

Za ovakvu predstavu najvise krivim igrace, da su imali vise voljnog momenta ili stabilnosti u glavi, pojeli bi ih u dvomecu.

Prijelazni rok nije najbajniji, moglo se i trebalo bolje.
    Ali ovaj poraz ide iskljucivo na igrace i trenera
  • Mathiasovi Chageri
    9.1k
    Kada pobijedimo nikad ne vidimo bravo Boban, bravo uprava!jedan u nizu

Ove sezone smo očekivali iskorak u odnosu na prošlu europsku sezonu, doveli smo se u playoffu Lige prvaka da nam ulaze otpisani igrač iz prošle sezone, još jedan otpisani igrač iz prošle sezone, na krilima nam startaju Hoxha koji se prodavao prošlu sezonu, Lisica koji je trenutno kvalitetom između Istre i Rijeke i brani nam golman koji je bio otpisan pola prošle sezone zbog loše forme.

Bravo Boban, bravo uprava za prošlu sezonu, ali ovo je nova sezona. Doveli su se klinci za Dinamo 2 i potencijali talenti, ekipu nismo pojačali niti malo, a prodali smo igrače koji bi nam zlata vrijedili danas. Nažalost transfer rok je zasad jako loš, a ova ekipa pod ovim trenerom jednostavno nije u stanju napraviti nešto bolje od prošle sezone.

Pobogu, pa nama su Thun, Žalgiris i Viking u 6 utakmica strpali 9 golova, a u EL ćemo u trećem potu imati Crystal Palace, Bournemouth, Sunderland, Celtu Vigo i Hoffenheim a u četvrtom potu Bešiktaš. Što možemo očekivati onda?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.