• Georginho
    841
    ovo sa Vidovićem je stvarno ozbiljna greška u procijenihanibal

Nije da ćemo to ikada saznati. Ovo što je ove sezone igrao, nije radio razliku na terenu. Očito je procjena sportskog sektora bila da su nam šanse s njim i bez njega podjednake.
  • Diavollo094
    258
    Ako prodaju Belju neka se svi nose
  • Archangel
    264
    Ja mu još dam 1 godinu da vidimo što može. Ako do kraja sljedećeg ljeta budemo izgledali bolje nego do sada sve je super onda.
  • vlatkomarkovic
    3.9k

Bar će klub uštedjeti na pojačanjima….
  • Crusades
    25.5k
    pa ti si navijač desetljeća. Ovakvog heroja dugo nismo imali.
  • Zvone92
    139
    Volio bih da u ovakvom trenutku, ne kazem da je krizni neki trenutak ali neka "prekretnica" je, uprava izađe pred novinare i iznese svoje viđenje svega ovoga, recimo nakon ždrijeba EL, zanima me imaju li oni mišljenje da će uz sve ovo što smo vidjeli u ovih 6 europskih utakmica Dinamo biti bolji u Europi nego prošle sezone, ja sam mišljenja da će sve biti isto kao i prošle godine, Celta i Betis i takvi klubovi će nas dobivati sa 2-3-4 razlike, protiv slabijih ce biti bod ili 3.. i zbog tog sam najtužniji, jebe mi se jel LP ili Europska liga..
  • Ljubo
    1.7k
    Ne kužim čemu tolika ljutnja? Klub je plan za sezonu slagao po točno ovome scenariju. To znači da su ovo bila i očekivanja. Liga Prvaka sa očito gledala kao bonus i nešto što trenutno nije najveći prioritet. Ono što moram reći da smo fulali sa dosta igrača prošli ljetni prijelazni rok. Ne bi nabrajao one koji su već otišli, ali po mojem mišljenju Lisica i Valinčić nisu igrači za ozbiljni Dinamo. Sada nas čeka gostovanje u Puli i prodaja igrača. Računam na novog golmana. Ne krivim nikoga za današnji rezultat, samo mislim da su u klubu sa nekim igračima krivo procijenili. Rezultat i vrijeme će nam suditi.
  • vlatkomarkovic
    3.9k
    Rezultat i vrijeme će nam suditi.Ljubo

Kako to misliš “nam”?
  • Ljubo
    1.7k

Nama kao Dinamu.
  • NKDZ86
    9.5k
    Nama forumašima, poštenim ljudima.
  • Thor
    3.8k
    Realno nismo za LP. Ok novci bi dobro dosli ali nismo mogli to ostvariti iz xy razloga ocito.
    Prelazni rok je bio otvoren morali smo prodavati i kupovati pogotovo prodati one koji su htjeli ici.
    Dakle nema drame. Igramo EL i to ne sa zajebancijom od klubova,utrzit cemo cca 20 milja ukupno i ok.
    Gradimo dalje. Mi smo razvojni klub. Jbg da se posrecilo usli bi ali bi vjerojatno bili kanta na napucavanje ovakvi.
    Ovak ak se posloze pojacanja,trener mozda shvati koga i kada treba mijenjati na vrijeme,realno imamo sanse za neki rezultat u EL. :victory:
  • Kujtim Shalla
    11.4k
    Pa čekajte ako nam je cilj bila europska liga a ne liga prvaka. Pa što nam niste rekli da se ne nerviramo bez veze ,onda smo se dobro potrudili da je izborimo . Jebo ligi prvaka
  • Diavollo094
    258
    Boban ako je pošten sutra bude dao izjavu i prekinuo ovo ludilo
  • Do kraja2023
    477
    Tolika strka i zbrka a kad je tekma na maksimiru se jedva skupi 6.000 ljudi. I onda imamo obraza po cijelom interentu kritizirat nekoga umjesto da se pokrijemo usima ili jos bolje da raspodamo stadion iducu tekmu al jebiga burac kisa je pada prije 20g pa je sve mokro.
  • miro
    9.7k
    Ok, nismo se plasirali u LP, nije kraj svijeta, ali ocekujem iskorak u EL. Želim vidjeti neki igrački i prije svega mentalni napredak u europskim utakmicama ove sezone
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.