• prefontaine
    10.7k
    Bilo je veselje minutu-dvijerokikaciga

Ti brži od mene.
    A nije ti to baš na ponos
  • rokikaciga
    17.4k
    Prigorski sin vjetra
  • NVKOD
    13.7k
    Ovaj poraz ide ponajviše na dušu Bobanu i sportskom sektoru. Nisu valjda očekivali da ćemo igrati LP s Lisicom, Mudrijem, Topićem itd.? Daj me nemoj jebat ono...

Doveli sve i svakoga osim igrača za prvih 11, a prodali važne prvotimce/prve zamjene na praktički na prvu ponudu.

Očito idu na neki dugoročni ulog, ali jebemu sve, kaj moramo prosipavati ionako teško stečeni ugled? Dojma sam da smo danas ušli u LP, da bi porušili brojne rekorde...

Thun nas je s xy puta manjim budžetom skoro izbacio, Viking nas je s xy manjim budžetom izbacio.. e pa dečki, kaj će nama onda budžet od 60-70 milja? Daju se prevelike plaće za HNL tekme (prošle sezone smo se isto jedva provukli u EL...).
  • Fatos Beqiraj
    3.1k
    Ocekujem da ce boban imat neki intervju do nedilje i objasnit neke stvari.

Nista stedi za dogodine, da se more na vrime pojacat. Hnl i europa ligu moremo igrat s ovima.
  • Jaro
    12.5k
    PlayOff Lige Prvaka se igra sa Nevisticem, Kacavendom i Mudrazijom - opce nebitno kakvi su oni igraci, ovaj trener i ova struka su ih otpisali iz ovih ili onih razloga. Tu se moze dodat i Hoxha koji je vec godinu dana programiran za nekakvu prodaju.
    Ako maknemo njih, trener na raspolaganju ima juniore. Koliko god pohvala za proslu sezonu i transfere - ove godine je to uzasno...
  • fakin
    6k
    Mene samo zanima kome je plan bio da nevistic brani u utakmici za ligu prvaka i zasto smo prodali Bakrara prije najbitnijih utakmica za rezultatski i financijski interes?

Jedva čekam idući članski dan.
  • M94
    2.8k
    Realno, palac dolje za hendlanje početka sezone i borbu za LP.
    @NVKOD je sve sažeo.

Dosta neozbiljno.
  • Bosna86
    12.9k
    Miševi izašli iz rupa :smile: Vidimo se u Puli…Dinamo Zagreb nek svud odjekuje
  • Borovljanin
    721
    REALNO, već smo 1.7. trebali imati riješenog golmana (Kotarski, Livi, Šemper) i zamjenu za Mišića. Nevjerojatno da to nismo uspjeli napraviti.
  • fakin
    6k
    Pričamo o interesu našeg kluba.

Koji je interes prije najbitnijih utakmica sezone prodati Bakrara i Vidovica, a ne rjesiti problem golmana, problem zamjene misica, desnog beka i sl.?

Eto ako mi netko može objasniti ove poteze uprave, a da imaju smisla, svaka mu čast.

Mi u utakmici za ligu prvaka igramo s nevisticem, mudrazijom, topicem i lisicom, a ne dovedemo nikoga tko bi pomogao prvoj momčadi, a istovremeno prodamo dva prvotimca.
  • hanibal
    180
    Prijelazni rok odrađen je ispod razine. Bakrar, koji bi u ovakvoj utakmici bio odličan, otišao je; Kačavenda, koji je bio otpisan, praktički je postao član prvih 11. Zovne je tvrdoglav s formacijom 4-3-3, a Kovačević se muči, pogotovo s ovim što ima. Nsoki i Rus došli su prekasno. Mišić ovako može igrati u HNL-u, ali u Europi mu treba dodatni osigurač, kao Pavić Dantasu u Rijeci. Domínguez mora igrati ispred Galešića jer ima veći tržišni potencijal, iako je Gale u vrhunskoj formi.

Nevistić u ključnom periodu utakmice bude – Nevistić. Taj potez mentalno je ubio ekipu. Kovačević se uspaniči, ne prepozna da je desna strana potpuno mentalno u banani, Lisica je mentalno izvan utakmice, Beljo promaši zicer, oni iskoriste poklone, sudac nam ga posoli kriterijem – i eto nas u Europskoj ligi, da ponovimo gradivo od prošle sezone.

Kad ti otpisani Mudražija ulazi s klupe u najbitnijim utakmicama da donese preokret ili prevagu, nešto se ozbiljno promašilo, počevši od procjene kluba i stožera da se Vidović uigrava na osmici. Kad je sezona krenula, i on je brže-bolje pobjegao u Paderborn. Dakle, svjesno ga se gledalo kao osmicu, iako se protiv Thuna u obje utakmice vidjelo da to jako loše funkcionira. Šutnulo ga se i on se pokupio – kriva ideja i kriva procjena.

Ako povučemo paralelu s prošlom sezonom: Villar, Ljubičić i Bennacer došli su na velika vrata, a danas ih se nitko ne sjeća. Ovo je definitivno odgovornost uprave – a o golmanima nema smisla ni započinjati.
  • miro
    9.7k
    kockalo se

protiv Thuna je proslo, sad nije

stisnut zube, prodat 2 nositelja i moramo dalje
  • crophantom
    7k
    Kocka se nije isplatila.
    Prodati sto se prodati mora i puno bolje pripremiti iduce ljeto, jer ovo ne zaslužuje prolaznu ocjenu, kolko god mi je to tesko napisati za Zvonu.
  • Zg123
    4.4k
    kakvi misevi?? Sta treba kao u Sj Koreji se klanjat velikom vodji i ne napisat sto mislimo? Ne evo super je sto smo napali Lp s Nevisticem i Filipovicem, super je sto smo prodali Bakrara i Vidovica, super je sto smo doveli nespremne i nepoznate igrace koji jos nisu ni zaigrali. Nitko ne zaziva ostavke ali najbolje je da je sve super i sve za 5 i nema nikakvih problema
  • Ijayi Atiemwen
    6.3k
    Izasli su oni kojima je stalo do Dinama i koji zele da s OVOM upravom osvojimo i LP ako Bog da, a ne da zatvaramo oci i sve je super he he, pa nam Rijeka s Đalovićem uzme naslov. Nedo Bog više nikad makar mi rođeni brat vodio klub.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.