• Bernard
    1.4k
    Ovaj put ću stati u obranu trenera.nemaš prvog golmana,penal kakav takav je,od mišića se lopta odbije u gol,na klupi mudražija i kač nije da je imao puno za kemijati.otišla tekma u krivom smjeru.nije da on nema grijeha svi znamo,al je tu bio limitiran jbg.nemojte me sada napadati,moram si još jednu pivu popiti da mogu lakše zaspati..
  • Droljo
    31.4k
    nije ovo Kova nista kriv, odnosno puno je manje kriv nego igracimiro

Ok. Kriva je uprava jer drže ovog trenera. Dečko nije nivo dinama i bok. Bar dinama kakvog ja želim.
  • OsamŠest
    8.2k
    Vruć sam, pa neću previše..

Uvjeren sam bi sa nekim drugim trenerom prošli glatko.

Mario, HNL ne bi smio bit najveći domet trenera Dinama, sori.
  • Sibirski plavac
    9.9k
    Nadam se da ćemo se sabrat sad i dobit kod Istre za vikend, pokazalo se kao nezgodno gostovanje zadnjih godina. Ne smije nam se ponovit kao 2024. gjde je ako se dobro sjećam u par dana bilo poraz od magaradi doma, 9 2 bayern i onda 4 1 Koprivnica.
  • Gringo
    1.2k
    Što je tu je, mislim da Kovu gledamo na klupi do kraja sezone.

Nije on za Dinamo, to smo se svi tu složili na kraju prošle sezone. Ovo je zapravo očekivano.
  • antecacic
    466
    Diletant koji nije zaslužio biti uz bok prethodnicima koji su nas uveli u Ligu Prvaka.

U najavi sam rekao da treba razbiti stoperski tandem, da Zajc ne smije startati ispred Kača. Ljudi nas posljednjih 15-ak minuta prvog poluvremena stavljaju pod pritisak i da se igralo još tri minute vjerojatno bi popili gol. I što napraviš na pola? Izvedeš istu momčad. Bravo!

Predvidljiv sastav, predvidljive izmjene. Igra se mjesecima svodi na to što će napraviti individualno Beljo, Stojković, Mišić i po novom Vinlof. Ako ih ne ide, kao večeras, idu porazi. Svaka 50-50 momčad nas je nadigrala u Europi, jer nemamo ništa uigrano.

Boban mu odmogao s kriminalnim prijelaznim rokom i omogućio da s klupe u ovakvoj utakmici ulaze Topić, Mudražija i ovakav Oršić.
  • Thor
    3.8k
    E moj Mario
  • Kujtim Shalla
    11.4k
    Jedno pitanje ,jel iko primjetio da nakon svake greške ,propuštene prilike on umjesto da skače po liniji ,diriguje i daje uputstva on sjedne i gleda sa pomoćnim onaj iPad. Pa čekaj stari to se radi kad se situacija smirila ili u prekidima. Kad smo pod pritiskom i momčad griješi ima da grmiš pa taman žuti da pušiš. Užasno vođenje,to je činjenica . Šta je očekivao? Šta je pripremao, primimo dva gola u 3 minuta i sad i prošli tekmu. Ako je to dobro i dovoljno za Bobana onda se moram zapitati šta je nama cilj,kriterij trenera. Pobjede samo,stanje na tabeli? Igra se ne mjenja već godinu dana i zavisimo od individualnih akcija . Gdje je onaj njegov najavljeni presing? Ni u HNL ga ne možemo igrati. I tamo budemo natrčani . Očekivao sam puno više od nas večeras. Još jednom teško razočarenje . Dva puta gubiš prednost.
    I još na kraju. Kojeg je on klinca u godinu dana promovirao? Šta imamo od njega ?
  • DrRatoljub
    1.3k
    Nije trener za Dinamo. Ako se tu ismijava Krunu i Čačića, koji su ušli u CL, onda vas fakat molim da ne branite ovog čovjeka. Preko godinu dana ne mozes složiti obranu za Europu. Izgledamo smiješno svaku tekmu, visimo kad protivnik prode centar. HNL vidiš koliko je dobar, nije slučajno na toj poziciji gdje je.
  • joesimunic
    490
    Čekamo da na pressu sad kaže da je primarni cilj zadovoljen Europska liga i prvi u hnlu.
  • ElDorado
    13.6k
    Netko je davno tu pisao da mu je igrac iz Slavena rekao da je sve super ali da o taktici pojma nema. Onda su ga svi ismijavali
  • Dinamouberalles
    308
    pa i je to primarni cilj . Prvo poluvrijeme super . Nije on kriv sto dva igraca odu u prazno . Kova radi dobar posao s onim sto ima
  • Krulek
    1.3k
    Nije Kova kriv, nije, na vrijeme je u 80. minuti osvježio momčad. Odličan timing.
  • Wallace99
    114
    Činjenica da je Lisicu držao do 80 i neke ko da je Yamal, a ne precijenjeni igrač kojem je realan domet NK Istra dovoljna je za automatski pad. Na takvim detaljima se vidi jel je ili nije. Navukao ga je norveški kolega, ispreskakao taktički i game over.
  • rioda
    18.1k

Jebeno puno su nam donijela ta osvježenja u onih 10 min. Posebno pamtim onaj pokušaj centaršuta Topića lijevom vanjskom, to ću morati pogledati na snimci još jednom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.