• Masto
    2.1k
    Ne mogu krivit trenera nakon ovog jer sam se pomirio s ulaskom u lp nakon onakvog prosipanja u zagrebu
    Golmana takoder ne mogu krivit jer je nama golman trebao najkasnije za play off
  • Wallace99
    114
    Ako je nama cilj svake godine osvojit HNL i otići na izlet u Europu koji završava s početkom školske godine, onda nek ostane. Ako smo ambiciozniji, mislim da bi bilo dosta. Ha, Bobane?
  • don
    21.1k
    ja jebeno odbijam virovat da Zvonimir Boban drži Marija Kovačevića da vodi Dinamo u Ligu prvaka. Režite mi obje ruke i noge ako on ikad u karijeri bude trenira klub približne veličine Dinama.

siguran san da barem 5 ljudi na ovom forumu ima više nogometnog znanja od Kove.
  • Plavi-9
    1k
    Trener Dinama stoji uz teren totalno izgubljen i izgleda kao da će zaplakat.. sramota
  • miro
    9.7k
    nije ovo Kova nista kriv, odnosno puno je manje kriv nego igraci
  • striko
    3.8k
    82 minute Lisice su za otkaz. Ako to nisi mogao detektirati sam daj ostavku.

Lekcije su ti počeli držati europski liliputanci.
  • Borovljanin
    723
    Još jedna dobra lekcija za bilježnicu
  • rokikaciga
    17.4k
    Ovaj dvomec su izgubili Misic, Moris, McKenna. Jebiga.
  • Pacho
    20.2k
    Jedva cekam da nam pojasni sto prolazi ili ne prolazi u Europi. Ipak ima impozantno iskustvo u kontinentalnim natjecanjima.
  • Cif
    500
    kova je glavni krivac!!
  • Jaro
    12.5k
    Ovo je veliki neuspjeh ma kako god da se postavi. U Europi nema milimetra napretka, HNL NIJE MJERILO za trenera Dinama...
    Nije mu sportski sektor napravio uslugu, ali i ptice na grani vec cvrkici kako je Zajc potpuno van forme (a navodno je i nacet ozljedom), ali trener (kao i svi HR treneri) nema muda za napravit neki potez. Pa u 51oj minuti gubis 1-3, ne mijenjas do 70e? S tim da je raspad sustava krenuo zadnjih 10 min prvog poluvremena...
    A vec opjevani build-up koji krece od lopte na pokrivenog Misica je za lomit noge vec sad...
  • BBB Mataa998
    2.9k

Da imaju TRENERA nebi sebi dopustili ovakve raspade u Europi. Cim primimo prvi gol u stanju smo primiti jos 5 u roku 10 minuta. A da ne pricamo o izboru igraca… Toliko nelogicnosti da ni najveci zagovaratelji Kovacevica ne mogu to opravdati
  • Efes Pilsen
    16.7k
    Ja ne vidim napredak u odnosu na proslosezonske raspade cim protivnik povede, cim dodu u vodstvo ode to u hendikep.
  • Dudu
    3.4k
    Nije on kriv sto nije trener za europski Dinamo
  • Zvonkec
    593
    Mi neznamo igrat u srednjem bloku u europi dok je lopta u nogama to je ok ali kad se povučemo kaos dal je to kova kriv ili igrači ili hnl konkurencija nemam pojma vjerojatno sve pomalo s druge strane kolko smo mrtvaca fulali u dve tekme ni nemreš očekivati nekaj
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.