• Dragon1Warrior123
    5.3k
    Nemogu više, nemam snage. Ovako me psihički nije ubio ni jedan trener. Što je najgore nije ni samo on kriv, imao je i dobrih momenata, ali jednostavno svaki put kad se ponadam sve se sruši...
  • Kujtim Shalla
    11.4k
    Sve zamjeniš a Prevljaka ostaviš na klupi:rofl: sad kad počne glumiti uvrijeđeni frajlu i svi mu drugi krivi. Samo da Nebu ne spomene slučajno. Jer on i Fila i Zagi su mu najbolji , nebo mu ni doveo golmana
  • Zg123
    4.4k
    Koliko god sam bio protiv Kove veceras sam najmanje ljut na njega. Ajmo se ne lagat da Zvone Boban nije glava i legenda Dinama kakva jest bio bi odavno na udaru zajedno sa sportskim sektorom po pitanju prijelaznog roka u kojem se nije napravilo nista osim dovelo hrpu nespremnih i nepoznatih igraca plus Prevljak i Orsic kojima je trenutno plafon rotacija u usranom hnlu. Dajte ljudi dragi otisli su nam reprezntativac golman koji smo vidjeli koliko nam znaci kad je dosao prosle polusezone i igrac s klupe sa statistikom od 18 golova i 7 asistencija. Zamjene za njih se dovele nisu, debeli minus za sportski sektor, trener je po meni izvukao maksimum u ovom dvomecu
  • Yovitssa
    1.1k
    A ništa, od sutra po starom: "biće to bolje, ovaj, moramo bolje, ovaj, znam da možemo bolje...".

Imaš istu momčad godinu dana, a treneri te čitaju kao otvorenu knjigu i drhtimo pred svakim klubom koji zna igrati nogomet...

Ne znam, bojim se da nije kapacitet za Dinamo.
  • striko
    3.8k
    Živim za dan kad ćeš preuzeti Slaven, Istru ili Lokomotivu
  • ElDorado
    13.6k
    Tragedija. Tragedija.
  • Diavollo094
    257
    Daj ostavku sam ako si čovjek
  • Nine9
    346
    sve to stoji ali valjda i on kao trener ima nekakvu riječ oko kadra. A ne djeluje da ima kapacitet uopće izrazit takve misli nažalost
  • mrgud
    865
    Samo moramo bolje trenirati
  • Nevo7
    996
    Kova znaj, svemu je kraj, zbogom i više se ne vraćaj!
  • Yovitssa
    1.1k

Slažem se s tobom da je sportski sektor kiksao, ali izuzev Livija imamo sve igrače iz prošle sezone, a nikakvog napretka - dapače još smo gori. Primili smo 8 jebenih golova u tri kola kvalifikacija. To je trenerov potpis.
  • Pacho
    20.2k
    Na koliko smo sad primljenih golova u Europi pod njim?
  • Efes Pilsen
    16.7k
    Ova ekipa ima limite, naravno da ih ima, ali ima limite i na klupi. Ovoliko vremena bez reakcije s klupe na ocigledne rupe bas dugo nisam vidio. Ne razumijem koji je tok misli bio da igra Lisica do 80te, a frajer se bori sa sobom. Galesic kad si prosuo sve? Mozda Prevljak pa sve naprijed.. Amaterski i na terenu i na klupi, a to je ipak malo previse i za limitirani Viking uz Messija Tripica. Mario, vrime je.
  • San Lorenzo
    23.9k
    Nadam se da u intervjuu nakon utakmice neće trkeljat da je EL realnost.
    On kao trener Dinama je ultimativno podcjenjivanje institucije kluba.
  • ElDorado
    13.6k
    Moze se pisati sve i svasta ali ovaj dvomec je izgubiio trener
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.