• jedan u nizu
    19.1k
    Kova je najmanje kriv, nisam ga uvijek branio, al šta je čovjek trebao? Reci igračima nemojte biti idioti?vlatkomarkovic

Realno u pravu si.
    Ali ovo mi je opravdanje vec 12 mjeseci.
    Na uzorku od jedne ili par utakmica to stoji.
    Ali na uzorku od 12 mjeseci i 3 prijelazna roka \priprema ovako se ne smijemo opravdavati vise.
  • vlatkomarkovic
    3.9k

Slažem se zato sam i napisao nisam ga uvijek branio, ali ovaj dvomec konkretno.
  • über alles
    3.1k
    Lisica je i dalje na terenu,dalje nemoramo
  • emilperska
    18.1k
    2/5 zamjena 73.min . Gubiš 3:1..

Lisica i Moris i dalje na terenu
  • rioda
    18.1k
    A na klupi jeben izbor igrača :ok:
  • vlatkomarkovic
    3.9k

A mislim kaj, Topic je bas svjetska klasa? Ne bi da nam je minimalno Barkrar na klupi pa sada raspravljamo…. Golman doda protivniku direkt u ruke tu smo svi pričali 10000 puta da nemremo ovako ući u PO LPa. Mišić može umrijeti na terenu, može zabiti 10 autogolova nemaš ga s kime zamjeniti…. Jedino je mogao dovesti trenera za prekide kvalitetnog. Vidjeli smo kako izgleda kada su nam bekovi Goda i Tabinas… Možda Gale umjesto nekog od stopera….
  • joesimunic
    490
    pa i da ima bolji nebi mjenjo, Topić je klasični igrač impulsa koji može donijet nešto u ovakvim utakmicama ko protiv Thuna npr., a neće ga stavit
  • Sibirski plavac
    9.9k
    Nije glavni krivac, nešto je i do rostera očito nedovoljno kvalitetnog za LP. No ako ćemo ovakve predstave gledati iz kola u kolo i u europskoj ligi, e onda ne znam... Jel nam onda jedino konferencijska liga po mjeri?
  • Dragon1Warrior123
    5.3k
    A ovo se desi kad ideš previše na sigurno, od trenera do uprave.
  • San Lorenzo
    23.9k

Thun 2x, Viking 2x, 'osvojena' 3 boda u 4 utakmice...radi se o klubovima koji bi bili 4 pot EL.
  • striko
    3.8k
    Mi bi u LP srušili sve negativne rekorde a možda ćemo i u EL
  • NKDZ86
    9.5k
    Kova odi na instrukcije kod trenera Vikinga, znači taktički nas ubili, teška škola.
  • Kujtim Shalla
    11.4k
    Čovjek nema pojma ,Bori se sam za sebe. I sam protiv sebe . HNL bi i Lončarević osvojio sa više bodova i izbacio više mladih igrača. Mi u Europi smo od svakog nadigrali. Thun ,ah taj Thun. Zaboravlja se da je samo luda sreća,onaj crveni karton nas spasio. Ništa više. Onaj trener koji prvi puta vodi seniore ga je ko Kasparov nadmudrio. Pročitao ko bukvar. Jebo ga HNL . Ako je to standard , a niko se ne pita za Europu,dobra je kao europska liga. Nebo je ni vidjeli da sudac nije dao crveni. Nije jedini krivac. Znalo se da nemamo golmana od zadnjeg kola prošlog prvenstva . Lisica na krilu kao prva opcija,hm
    Jebiga sami pali sami se ubili. A mogli smo nikad lakše u ligu prvaka . Lud sam
  • Str1nger Bell
    3.8k
    Trebaju ti DVA gola za produžetak i ti napravis izmjene OSAM minuta prije kraja.

Da nije žalosno bilo bi smješno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.