• ElDorado
    13.6k
    Ne treba precjenjivati Viking ali ne treba niti potcjenjivati gluposti koje mi mozemo napraviti kao u prvoj tekmi. Pored toga oni su efikasno kaznili te nase dve gluposti. Jako puno ovisi o nasim osmicama danas. Da li ce biti dovoljno rastrcane i odgovorne defenzivno i efikasne i tocne ofenzivno. Ovisi o Valincicu na kojeg ce ici taj Tripic najvjerojatnije. A ovisi i o nasem dragom Nevi. U svakom slucaju bitnije je danas biti savrsen defenzovno jer mi cemo sigurno nesto sloziti ofenzivno.
  • dinamo u srcu
    3k
    Svi bi mi htjeli Ligu prvaka, jer je to sama elita. Da nam dođe Barcelona na Maksimir umjesto Celte, da gledamo Roma vs Dinamo u 2.kolu i Dinamo vs Arsenal u 3.kolu umjesto nekih neatraktivnih imena, ali realno mi ćemo protiv takvih ekipa( Barca Arsenal i ostali)igrat teški bunker jer jednostavno nemamo kvalitetu protiv njih.

Ali svejedno daj nam Ligu prvaka, zbog navijaĉa,financija,zarade i promocije kluba i grada.

Hoćemo pobjedu!
  • ElDorado
    13.6k
    Pa ak Sabah ili Lask nemaju problem igrati LP zakaj bi mi imali
  • don
    21.1k
    ali realno mi ćemo protiv takvih ekipa( Barca Arsenal i ostali)igrat teški bunker jer jednostavno nemamo kvalitetu protiv njih.dinamo u srcu

i? Ne kužim poantu. Naravno da ćeš tako igrat protiv jačih
  • antecacic
    449
    Kolega, ne znam kakvu smo mi to extra utakmicu odigrali u prvom susretu da budemo tako sigurni u prolaz.

Dalje, kakve veze poljska liga ima s norveškom osim ako želimo praviti dodatne rovove s Hajdukom? Pa Norveška je dala polufinalistu EL preklani, četvrtfinalistu LP lani. Nadigrali su i izbacili Inter. Ljudi enormno rastu i reprezentacija im je isto top.

Osobno sam za Rakow prvi put čuo kad se intervjuiralo Tudora kao opciju za beka u reprezentaciji. Nisam vidio da netko takve klubove zaziva kao modele. Zrinjski je prošle jeseni imao tu momčad u šahu u Poljskoj. Ništa neočekivano i ako ih Hajduk izbaci.

I sam sam rekao da ovi možda nisu nivo Bodo Glimta, ali sigurno nisu nivo slovenske lige, kako je navedeno.
  • dinamo u srcu
    3k
    poanta je da protiv takvih ekipa nećemo uzet ni bod niti zabit gol ni šansu stvorit.
  • JakovK6
    307
    jbt pa daj zovi Kovu i Bobana nek puste tekmu.. objasni im to da nećemo šansu stvorit.. pa igramo odlučujuću tekmu za najelitnije klupsko natjecanje gdje nam je i mjesto, je moguće da i tu nešto negativno nalazite
  • rokikaciga
    17.4k
    isto kak nismo pobjedili Milan sa Mmaeom na stoperu izmedu ostalih igraca?
  • znajdatevolimja
    2.1k
    Iskreno, mislim da nam produžeci nimalo ne bi odgovarali večeras. Oni nisu imali utakmicu za vikend, dakle sigurno su svježiji i odmorniji. Od prošlog utorka razmišljaju, treniraju i spremaju se isključivo za današnju utakmicu, a natjecateljskog ritma im ne nedostaje s obzirom da su usred domaćeg prvenstva.

S druge strane, mi smo igrali utakmicu protiv solidnog Varaždina u subotu na kojoj su neki stožerni igrači poput Mišića i Belje odigrali svih 90 minuta, a pritom Miške svakako više nije "tri put sedam" + nemamo zamjenu koja može pokriti njegovo mjesto. Bez Mišića smo odmah slabija ekipa, kako taktički, tako vjerujem i mentalno jer vjerujem da kao kapetan znači dečkima na terenu. Također, našim trupama sigurno nije dodatno pomoglo putovanje do Norveške.

Nadam se da ćemo prolaz riješiti "već" u regularnom dijelu jer bih zbog navedenih razloga ulogu favorita u produžecima dao Vikingu.

Da malo zapaprimo temu, koju petorku biste vi izabrali kao izvođače u slučaju raspucavanja penala, a koga biste izabrali zadnjeg?
  • don
    21.1k
    poanta je da protiv takvih ekipa nećemo uzet ni bod niti zabit gol ni šansu stvorit.dinamo u srcu

tako se govorilo za x klubova pa smo dobili/odigrali dobro/zabili gol. Ne znan zašto je to i bitno u ovom kontekstu kako ćemo odigrat protiv takvih klubova. Igraš Ligu prvaka pa taman da ne uzmemo ni boda, a "Uzet ćemo i ligu i boda" kako je reka NB :cool:

Da malo zapaprimo temu, koju petorku biste vi izabrali kao izvođače u slučaju raspucavanja penala, a koga biste izabrali zadnjeg?znajdatevolimja

Beljo, McKenna, Oršić, Galešić, Lisica
  • javolimtebejako
    6.1k
    ekipa se boji ruganja ak dinamo popije 7-8-9 komada u nekoj tekmi u LP pa ne zeli da klub udje tamo zbog tog razloga. nema tu puno filozofije. a ti koji ce se rugat bi dali guzice da im klub igra LP. samo opusteno
  • Masto
    2.1k
    beljo stojke valincic misic i vjv bi gale bio na raspolaganju a moze i zajc al nisam baš siguran s obzirom na formu
  • Krizy
    75.4k
    Ne vidim kak mi možemo proći danas.Droljo

Pobjedom :nerd:

u norveskom prvenstvu doma imaju 7-0-0 aLudovic IX

Briga nas kad igramo u Švedskoj :rofl: ...

Naslov Jutarnji: “Dinamo u Švedskoj traži Ligu Prvaka”ElDorado
  • Matija1711
    39
    Ok,pise da je do 30M.
  • Keyser Soze
    20.7k
    Jako bitna utakmica, bolji smo i ova utakmica nam nosi mir sa financijske strane, moramo dobit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.