• don
    21.1k
    Upravo je Hoxha najbolji primjer igrača koji više daje kad uđe s klupe nego kad utakmicu počne od prve minute.Eduardo

a kome bi da da igra produžetke i puca hipotetski penal? Ne bi sigurno Hoxhi. Meni bi Arber starta isprid Oršića jer mislin da nam Oršić može dat više sa klupe.
  • NVKOD
    13.7k
    Protiv Thuna kad smo igrali produžetke mi je došlo u glavu pitanje vezano za izvođenje penala... tad su Vidović i Oršić izašli van, Stojkovića nije bilo pa sam se bojao možemo li mi uopće naći pet izvođača za raspucavanje.

Mislim da u ovoj ekipi nitko osim Belje i Stojketa (Orša je provjerena opcija) nije izvodio penal pa me iskreno zanima tko bi još upao na taj popis. Jesu ostali uopće ikad pucali penal u karijeri? Sjetim se Gabriela protiv PSG-a...

Naravno, volio bih da to riješimo u 90', ali nikad ne znaš.
  • Masto
    2.1k
    1 0 gajba stojkovica ili mišića sa nekih 20 metara i prolazimo
  • Bratić
    188
    cijeli današnji dan nije zabio gol, vrijeme mu je više!
  • Time
    1.8k
    Bio sam potpuno miran cijeli tjedan,cijelo jutro nekako i čudno ravnodušan,udaljen...ali sad me tokom pauze uhvatila takva trema i nervoza da se znojim i tresem.

O Isuse na nebesu,
    daj pomozi plavom dresu.
    Plavom dresu, plavoj boji,
    o, Isuse mi smo tvoji!

Idemo momci,idemooo!!!
  • rakurs
    3.3k
    Mi prema naprijed uvijek napravimo dovoljno i većinom zabijemo barem dva gola. Taj dio me ne zabrinjava toliko. Brine me stanje veznjaka - Mišiću će ovo biti treća utakmica od 90 min u zadnjih tjedan dana, a već protiv Varaždina mi je izgledao ispuhano. Stojke je načet, sam Kova je rekao da ga se želi zakrpati za ovu tekmu, a očito je da neće moći svih 90 minuta.

I onda imamo i Zajca koji je protiv Varaždina bio grozan, a realno nije briljirao niti u ostalim tekmama. Kao solidnu opciju s klupe imaš samo Kačavendu što je meni apsolutno apsurdno, ali ok, neću sad u pretjeranu negativu.

Curilo je dosta protiv VŽa, a u prvoj protiv Vikinga smo radili neshvatljive greške koje su nam već lagano postale obrazac - Mišić loše ispucavanje i Dominguez izletavanje sa svoje pozicije i ostavljanje svojeg igrača samog. Ako to ne popravimo danas, mi ćemo opet primat glupe golove, osim ako Neva neće braniti kao protiv Qarabaga.

Vidim da je ovdje puno optimističnih, ja vam se iskreno divim jer ima dosta upitnih stvari uoči tekme.
  • Jos-Optimus
    12.9k
    Beljo, Stojke, Zajc, Galešić, Orša. Ne bojim si niti Mckenne da ju raspali, čisto sumnjam da Vinlofu to loše ide...
  • KtcGoat
    7.4k
    Samo da ne bude nekih poklona i jeftinih golova, poderite koljena pa sto Bog da
  • Dr Hofmann
    6.1k
    Znam samo da ništa ne znam. Nemam pojma što od ludog Dinama večeras očekivati, majke mi, najlakše bi mi bilo da sam gore u Norveškoj. Ovi bacači auta su blagi favoriti, ali nadam se da ćemo razbit te jazavce, a opet mislim da će bit napeto dinamovski i infarktno skroz do ponoći.

Reče naš bivši igrač za Bobana da je bipolaran, a ja sam što se večerašnje utakmice tiče petstopolaran. Samo da što prije to počne, ovo čekanje mi ide na živce više od svega.

Jebeš i Viking i Stavanger i Norvešku cijelu uzduž i poprijeko, jebo ih sav plin i nafta i lososi i Haaland

@Rile

[url]http://Screenshot-2026-08-26-13-23-46-641-com-android-chrome-edit.jpg
  • Wallace99
    114
    1-1, pa na penale. Neva igrač utakmice.
  • wolfgang14
    4.7k
    Prijenos je na HRT 2 i ArenaSport 1
  • Diplomirani Znalac
    3
    Kad ce vise pocet tekma... ne mogu vise
  • Rile
    194
    kog ova zadnja recenica nije nabrijala, taj nema srce :strong:

Ajmo dinamo
  • NitkoBitan
    38.5k
    Kad zbrojis navijace na gostujucoj tribini, igrace i stozer dobijes 300 Spartanaca koji ce donijet Ligu prvaka u Zagreb :pray:
  • emilperska
    18.1k
    Viking je lošiji od 3 od 4 norveške momcadi s kojima smo igrali kvalifikacije.
    Baš ničim me nisu impresionirali.

Ja sam cijelo vrijeme imao feeling da se na te skandinavsko poljske momcadi drka po forumima i podcastima bez neke realne osnove. Vidjeli smo i taj famozni Rakow s ovim luzerima dolje, cak igraca vise su imali, slucajno izjednacili jer igraju s najvecim luzerima u regiji.

Sve osim prolaza Dinama je neuspjeh..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.