• Krizy
    75.3k
    Ne znam tko je Denis, ali očito nije materijal za gledati.
  • Paggini
    96.7k
    Mislim, kao što se već pričalo, Denis vjerujem ni ne navija za Dinamo, isto kao i ona lažna devetka. U par navrata koje sam gledao, tu se osjeti da čovjek jako to paušalno gleda i da potencira najljigavije i najštetnije retorike kad je loše, a natječe se sam sa sobom u pohvalama kad je dobro, jer to se prodaje, jer to ide, jer to napaćeno tetkovlje želi čuti, idu pregledi. Kad Dinamo izgubi, mislim da nitko od njega nije sretniji jer idu podcasti, idu analize, to će se gledati, to će biti parica.

Lik je odlučio da želi paricu zarađivati od toga, pa mu je Dinamo dobro došao kao stalan izvor sadržaja o čemu će pričati i na čemu će zarađivati, nema tu ljubavi niti malo. Ista stvar i sa lažnom devetkom, a u nekoj mjeri i sa balkan dedom, iako on koliko god retardiran bio mislim da navija za Dinamo više od ova dva kripla.
  • vjeko1701
    28.4k
    Neki od navedenih navijaju za Dinamo, samo kako su na nekim mjestima izjavili, ne navijaju za ovaj Dinamo.
  • Droljo
    31.3k
    ne navijaju za ovaj Dinamovjeko1701

Nego za onaj u pančevu ili tirani!?
  • crophantom
    6.9k
    meni nije toliki problem da je Balkan deda kompletni imbecil, mislim liku je karijera bila visiti po Rayu cijele dane i noći. Ali evo išao sam baciti oko na njegov kanal, puno me više brine da ti imaš 10 do 50 tisuća kompletnih imbecila koji te njegove videe gledaju, to mi je nevjerojanto, mada znam u kakvom svijetu živimo.
    Al ne mogu vjerovati da neko odvoji 10-15 min da vidi što jebeni lik iz Raya ima za reći o nogometu/Dinamu.

Ovog Denisa sam pogledao jednom, drugi put nebi da mi netko plati dobre novce.

Radije slušam Mihu Topića na repeat od 0 do 24.
  • Dzoni
    7.7k

Ako se ne varam, imao je prije tjedan ili dva larp sesiju pljuvanja po ljudima da su idioti i osuđivao ljude za nacionalizam prema srbima
  • KtcGoat
    7.4k
    isto kao i ona lažna devetka.Paggini

Ali taj frajer i njegovi dramaticni/clickbait naslovi
  • Omake
    20.7k
    Miki Đuričić
  • ElDorado
    13.5k
    malo ćirnuo. Strašno
  • don
    21k
    kad su ga vriđali u chatu reka je da neće to trpit jer kako kaže ne zarađuje od ovoga osim nečega simboličnog.

mislin, to mu i virujen jer yt ne plaća toliko za te male preglede koje on ima. Nešta sitno.
  • jp23
    4.6k
    I taj nam je gostovao na Zoninom podcastu? Ovo me baš razočaralo
  • Zg123
    4.3k
    Ja mislio ovaj denis podcast nesto ozbiljno covjek nema ni 10k pretplatnika, najgledaniji video mu ima 80k pretplatnika pa to je nista. I jos dovodi Mikija Djuricica u emisije, tko mu je sljedeci gost? Kiki Golubovic? Zeljko Mitrovic?
  • Dzoni
    7.7k
    Ova prva opcija za gosta bi bila zapravo zanimljiva.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.