• vlatkomarkovic
    3.9k

Tužno je to….. općenito zagrebačke firme bi se trebale vise uključiti u ZG sport, ne mora biti ni Cibona ni GNK Dinamo…. Može RK Zagreb, KK Dinamo, Mladost vaterpolo, Mladost odbojka, Mladost Atletika, Medvešćak hokej, Medvešćak vaterpolo, neki lokalni nogometni klub, teniski klub, skijaški itd. Ovo s HOO je bojim se jako narušilo to sve skupa….

A ima Zagreb i drugih pivovara, kako je kolega rekao Medvedgrad, Garden, mislim da je i do nas i do našeg potrošačkog ponašanja. Dolje njima sve polazi za rukom, mi smo preblagi…. Zagrebačka pivovara vjv se dolje spasava jer sponzorira nas. Pa da joj ne porazbijaju lokale. Mi nismo takvi i ne smijemo razbijati lokale, ali ne trošiti proizvode možemo….

Inače svaka čast Kovtunu i hvala mu sto je odabrao nas, ali mi je s druge strane zao da ne može normalno nastupati za svoju zemlju i nadam se da ćemo mu moći pružiti najbolji drugi dom mogući.
  • Dinamo iznad svih
    700
    Prijenos kosarke Hrvatska-Njemacka na maxsport2 ak ne znate sta radit do 21h
  • KtcGoat
    7.4k
    Ako je neko malo pozornije pratio turnir nasih kosarkasa u Njemackoj nek baci neki izvjestaj, onako na prvu cini se dobar epizoda?
  • Zagreb1992
    3.8k
    U globalu jaki turnir gdje smo vidjeli di stojimo u odnosu na Njemačku i Tursku ..treba tu još raditi na nekim stvarima kako bi to izgledalo dobro ..Osigurati SP i onda sa igračima koji će iza sebe imati odrađenu kvalitetnu sezonu gdje će igrati i bit će to sve ok

Čim igramo timski i ne soliramo možemo se nositi sa jačima od nas
  • KtcGoat
    7.4k
    najveci problem je ta velika razlika u kvaliteti izmedju pocetne petorke i klupe?
  • Zagreb1992
    3.8k

Rotacije koje radi Mijatović ...Treba znati izvaditi igrača kao npr Hezonju protiv Izraela koji je pod umorom bio i ovaj ga troši..Šarića u Bonnu gdje smo onda mogli dobiti ..Autoritet mora imati i izderati se na sve glavne ako treba ..ne frendovski nego izderati ..Božić mu je igrač koji sa niskog posta može biti kreator i tu se treba nekako uklopiti ..Bit će to ok samo jbg svi očekuju kod nas preko noći rezultat
  • Ljubo
    1.7k
    jebiga i Tomica se još traži na toj izborničkoj poziciji. U globalu jako sam zadovoljan kako smo izgledati na ovom turniru i kako izgledamo pod Tomicom kao izbornikom. Složio je stvarno dobru ekipu i nakon dugo vremena igramo kao momčad. U ovih tjedan dana osigurati 2 pobjede i mislim da smo nakon dugo godina opet na svjetskom prvenstvu.
  • KtcGoat
    7.4k
    Doncic doveo Lakerse na pripreme u Sloveniju
  • KtcGoat
    7.4k
    Plantic i Hrga istu noc
  • KtcGoat
    7.4k
    Jel moze neko objasnit kaj Kanter radi s Wnba-om? :rofl:
  • rokikaciga
    17.3k
    Ukratko...neke kosarkasice su se izjasnile da nemaju problem da trans zena (muskarac koji se pretvara da je zena) igra u WNBA i onda je velika gospoda Sophie Cunningham (macka i pol btw) rekla da zeli samo bioloske zene u WNBA. I sad je ona veliki transfob i sve kaj ide uz to.

Enes Kanter i Royce White su odlucili stati u obranu normalnih i stvarnih zena i deklariraju se kao zene i prijavili su se na WNBA Draft 2027 godine.

Bila je komisija i visesatni sastanak WNBA da odluce sto je zena. Nisu se uspjeli dogovoriti i sad legenda Enes gura mak na konac da ih natjera, a svi ultra liberalni ameri ga vredaju da ismijava trans zene. Dok se on u isto vrijeme izjasnjava kao trans zena. Ironija, jel da?

I jucer je otisao na utakmicu i porjeckao se s nekom zenskicom i izbacili su ga iz dvorane.

Da ne kazem da je WNBA rasisticki orjentiran....prema bjelkinjama :lol: Ona kraljica Caitlin Clark trpi takav teror svaku utakmicu dok ju crnkinje udaraju, cupaju za kosu, podmecu nogu nakon suta itd a sutkinje to gledaju i sute. Jucer je Caitlin bila faulirana i van balansa i slucajno se malo sudarila sa sutkinjom (doslovno da se ova pomakne metar) i dobila osmu tehnicku u sezonu sto je utakmica suspenzije i novcana kazna. A Caitlin Clark je prakticki Michael Jordan WNBA lige u smislu dizanja popularnosti i imidza.
  • Dzoni
    7.7k
    Kraj WNBA, košarkaška Prva ženska liga se još čini i ozbiljnim natjecanjem.
  • Ljubo
    1.7k
    Enes Freedom uskoro najbolji igrač Wnba svih vremena
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.