• Masto
    2.1k
    "to je posao struke i bobana :nerd: "
  • Xpert1992
    941

Sah mat. :rofl:
  • rakurs
    3.2k
    A što ćemo s preostalih 13 igrača što su došli prošlog ljeta i uklopili se u sustav? Kakve su reakcije bile kad je Bakrar potpisivao, kad je Goda potpisivao, Lisica i da ne nabrajam dalje. Hoxha je najbolji period u Dinamu imao pod Kovačevićem, Mišić igra dosta bolje nego u sezonama prije, Beljo trpa ko na traci, Soldo je činio važan dio rotacije, evo sad je oživio i Kačavendu. Da ne govorim o Stojkoviću koji je, kaj god rekli, baš pod Kovačevićem dobio ovu rolu u vezi i krenuo igrat na puno višem nivou.

Kova je daleko od savršenog trenera, nikad to nisam niti rekao niti mislim to. Van utakmica s Fenerom i Genkom, pristup s jačim protivnicima u Europi je bio sramotan. I tu mu se može srati do preksutra, morat će ove sezone pokazati puno toga da bi izbrisao taj dio. Ali predstavljati ga kao trenera koji ne zna uklopiti igrače u svoj sustav, i to iste igrače po kojima se forum struka istovarivala nakon svake utakmice pišući da im nije jasno kako su došli u Dinamo, da su drva i da se jedva čeka da odu, e to se ne slažem.
  • veselko tenžera
    8.7k
    Odlične pripreme i otvaranje sezone kod nas.OsamŠest
    koliko se puta ova laž mora ponoviti? Došao kasnije na pripreme, vidjelo se da nije spreman pa se pričalo kako će biti top kad se spremi, povezao par dodavanja protiv nekih bezze Slovenaca i krenule ode super pojačanju. Što se tiče priprema, Mudri je bio 6 puta bolji od njega. Što se otvaranja sezone tiče u Osijeku najgori, onda par utakmica nevidljiv i preselio na klupu.

zaboravio si Sergija koji je došao za milijun i pol i sa 4-5 seniorskih utakmica, sad vrijedi 15+. To od kapitalaca, ostali idu u ovih 13 iako bih rekao da ih je i više.

Mi smo zbog forsiranja Ljubičica i pokušaja s Bennacerom skoro ostali bez Stojkovića, ponajboljeg igrača danas koji će donijeti i financijsku injekciju jednog dana. Njih dvojica su bili rijetke Bobanove greške koje je Kovačević odlično amortizirao bez da je izgubio svlačionicu i rezultat.
  • OsamŠest
    8.2k

Već smo prošli ovo i identičnu raspravu smo vodili kad je otišao. Pa da se ne ponavljam, vrati si.
    Villar je, nažalost, prošlost.

Fokus na srijedu i po LP.
  • Zagi
    18.9k
    Da pripremne protiv slovenskih davljenika ikaj vrijede osim laganog rastrčavanja, danas bi Vidović bio centralna figura momčadi.
  • Brusa
    4.2k
    Mi smo zbog forsiranja Ljubičica i pokušaja s Bennacerom skoro ostali bez Stojkovića, ponajboljeg igrača danas koji će donijeti i financijsku injekciju jednog dana. Njih dvojica su bili rijetke Bobanove greške koje je Kovačević odlično amortizirao bez da je izgubio svlačionicu i rezultat.veselko tenžera

Ne mislim ti proturječiti i ovo nije post protiv trenera, da se odmah ogradim.
    Al meni je tu pitanje isto koliko smo mi tu imali "sreće" zbog Benacerove ozlijede. .... bacite i pogled na razultate, "rezultatsku krizu" smo prošle sezone upravo imali kad je Benacer počeo igrati u prvih 11 , a prestala je njegovom oziljedom.
    Naravno, to nije i ne može biti jedini uzrok (to bi bilo preveliko pojednostavljivanje), ali meni je bilo vrlo zanimljivo.
    Ujedno , čini mi se i da su Kule i Beljo također najveću golgetersku sušu prošle sezone imali u tom razdoblju kada je Benacer startao
  • antecacic
    443
    Taj je transfer, Bennacerov, za mene uz Oršićev, najveći promašaj Zvone Bobana. Osobno veći i od Ljubičića, Villara i Vidovića. Cardosa Valeru je dovela uprava prije njega, koliko pamtim.

Treba biti realan, dopeljali smo igrača s bolesnom plaćom i dugim zdravstvenim kartonom, koji nam nije mogao pomoći u Europi i bez kojeg bi ionako osvojili HNL. Ne vidim što je on donio Dinamu.

Ljubičić je s druge strane pravi "njemački" igrač zadatka i on ne funkcionira u ekipama u kojima nema jasna ponašanja i linije kretanja. Kovačevića se može opravdati sad na 100 načina, ali to što je Ljubičić ovdje izgledao kao amater nije slučajno. Najbliži primjer takvom igraču je Mario Pašalić u reprezentaciji, koji izgleda kao muha bez glave, ali mu je iz nekog razloga bolesni taktičar kao Gasperini beskrajno vjerovao.
  • Ljubo
    1.7k
    Taj je transfer, Bennacerov, za mene uz Oršićev, najveći promašaj Zvone Bobana.antecacic

Jako hrabro za reci, čak mi nije ni za temu nepopularna mišljenja, ali poštujem subjektivno mišljenje.
  • Maks18
    24
    Vidovic prva utakmica za Paderborn gol i igrac utakmice u kupu. Prema sofascore igraju u formaciji 3-4-2-1, on lijevo iza napadaca. Znaci igra sada tog "drugog" napadaca, pa cemo vidjeti kako ce se pokazat u Bundesligi.
  • antecacic
    443
    Tu smo da razgovaramo i argumentiramo. Iznio sam i svoje viđenje stvari, ne znači da moram biti u pravu. Da je dosta jeftiniji, ne bih ovo tvrdio...
  • Ljubo
    1.7k
    slažem se, zato ću te pitati kako Benaccer može bili veći promašaj od Villara, odigrao je za nas puno bolje i bio je jeftiniji. Tako da činjenično ne možeš reći kako je on najlošiji Bobanov transfer. Kod Orše smatram da prerano sudiš daj mu vremena do polusezone pa donesi zaključak.
  • miro
    9.6k
    to je idealna pozicija za njega
  • DrRatoljub
    1.3k
    Vidovicu fakat zelim sve najbolje. Mislim da mu se nije vjerovalo i olako ga se stavilo u drugi plan. Nije za osmicu, a bolje je krilo od Hoxhe, sto se i pokazalo prošle sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.