• rokikaciga
    17.3k
    Najveća glupost lanjske sezone je izbor Malenice za golmana sezoneOmake

Bacam rukavicu za Nevistica za nagradu ove sezone (ako ne dovedemo golmana).
  • dinamozivivjecno
    3.4k
    Meni je najbitnije da mi u Srijedu prodemo Viking, a to kako ce oni proc u Poljskoj me uopce ne zanima, previse se svi skupa zamarate tim jazavim tovarima.
  • Matija1711
    4
    Ja cu navijat i za Rijeku i Hajduk pa da se taj koeficijent malo poboljsa.
  • Felip
    804
    Hajduk je neočekivano dobio sve iz ove utakmice. Razbili su s b ekipom stopostotnog Osijeka, odmorili ključne igrače, promovirali mlade i napunili se samopouzdanjem pred ključni dvoboj u četvrtak.
    Ni AI im ne bi izmislio bolji scenarij.
  • Mali Zeus
    22k
    uvijek je dobro kad se dignu jer onda pad svaki put bude spektakularan.
  • don
    21k
    prvi sa utakmicom manje. Kakva kupus liga, blam.
  • Diavollo094
    231
    Bude brzo 10.10 onda ide vraćanje na tvorničke postavke
  • db-izbjeglica
    21.2k
    Ne znam od kud se stvorila fama da se kod mađarona išta pretjerano poboljšalo u odnosu na prethodne sszone. Doveli su nekog "no name" stranog trenera, jezgra kadra ostala ista, doveli par nebitnih pridošlica i sad su odjednom postali konkurentni?

Ne znam, meni to baš ne pije vodu, ne očekujem ih u gornjoj polovici ljestvice.

To što su u prva dva kola lagano dobili rudeš i goricu ne znači ništa, jer su to dvije uvjerljivo najlošije momčadi u ligi.
  • Hnlovac
    7.6k
    ali tko moze biti ispred njih?

Istra s prosjekom od 22 godine i bogatom poviješću prosipanja svih šansi za Europu?
    Ili Varaždin gdje je pitanje vremena kadnče glavni akteri otići, a očito je da dugo još neće imati golmana poput Zelenike?
  • bbb medimurje
    5.3k
    Utakmica je bila gotova nakon crvenog kartona. Do crvenog osijek bolji i da nije bilo crvenog vjerojatno bi uzeli barem bod. I tu je kraj price.
  • Ljubo
    1.7k
    Pored nas mislim da su Riječani, Tovari i Varaždinci ispred šarana. Taman su mi tu za 5. mjesto.
  • vjeko1701
    28.3k
    Nije se tolko promjenio sastav ali su oni prva tri kola zbilja izgledali drugačije, sređenije, samouvjerenije. Vidjela se razlika ove ekipe i prošlogodišnje koja je izgledala mentalno krepana mada se mora priznati da u prvom krugu nisu tolko loše igrali samo nisu znali zabiti.
  • Mr Anderson
    21.5k
    Hvala tovarima, prvi smo s utakmicom manje.
  • db-izbjeglica
    21.2k
    Pa svi su ih hvalili i nakon prvih par kola prošle sezone. Sjećam se hvalospjeva nakon poraza od dinama u prvom kolu...

Ne vidim nikakavu posebnu nadogradnju u odnosu na prošlu sezonu. Neće se boriti za ostanak u ligi jer je tu rudeš, zbog čega i par klubova bez ikakve ambicije ima "lakšu" sezonu.

Što konkretno se dogodilo u zadnja 2-3 mjeseca pa odjednom nogu očekivati borbu za mjesta koja vode u europu?

Čuda se događaju... ali koliko je to realno i koliko često se događa?
  • rokikaciga
    17.3k
    jer je tu rudeš, zbog čega i par klubova bez ikakve ambicije ima "lakšu" sezonu.db-izbjeglica

A kaj je najgore oni vjerojatno nece ispast vec ce ispast sugava Gorica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.