• Orc123
    16.8k
    Meni Sivalec isto nista nije pokazao, racunam i na to da je igrao cijelu sezonu 1. Ligu. Trebao bi ipak raditi razliku neku, a ne radi. Isto Kulusic jako jako slabo, bas kao i Cutuk. Ko psu mi zao kaj nismo imali B ekipu prije godinu dana pa da ne izgubimo Rimca kojeg sam spominjao prije. Jebeni napadac, bolji u svemu od Kulusica kojeg smo i platili. Rimac vec sad pokazuje ogromni potencijal i kvalitetu u Sloveniji.

Sve u svemu ovo je pravo celicenje klinaca i tu ce steci potrebno iskustvo seniorskog nogometa. Jasno je svima da ce svega par njih doci do razine da igraju u 1. Ekipi.
  • Pavinho
    632
    Imali smo posjed i sve je bilo dobro do zadnje trecine... s obzirom na nasu nasu visinu, ubaci nisu dolazili do nasih igraca, svaki je zapeo odmah na prvom obrambenom igracu. Fali okomitosti i prolaza 1 na 1. Cinilo se kao da ih je strah uci u duel
  • vlatkomarkovic
    3.9k

Pa zato i igraju tu ligu, daj 10 utakmica pa će i oni mlatiti :lol:

A ovo da, Kulusic bas razočaranje, mislim brate mili igrao si HNL, imaš prek 30 nastupa, prek 10 startova, 4 gola, nešto slovenske lige. Umjesto da je vođa, čovjek se boji svoje sjene. Ok, prvi mačići, igrali su neki i prije dva dana, malo umor, malo pripreme, pomalo…. Dobro je to izgledalo, zadnja trećina se mora doraditi….. Kulusicu spusti jaja i samo hrabro, talent je tu.
  • NB86
    17.6k
    Jedini smislen nacin za imati b ekipu je ovo, rezultat potouno nebitan, igra vec sad logicna i kroz ovakav sustav ako neko valja ce isplivat i napredovat, mislim da bi puno ovih momaka moglo zavrsit u prvoj hnl za godinu,dvije, nadajmo se bar 1 kao starter u dinamu.
  • rokikaciga
    17.4k
    Rezultat nije imperativ ali decki moraju njegovati Dinamo DNA a to znaci pobjede. Naravno najveci pokazatelj je koji broj igraca ce se prebacit u prvu ekipu, ali decki moraju biti barem u sredini tablice sto ce biti jako tesko. Nije 2.HNL za bacit
  • mali M
    10.4k
    ma sve ok, svi mi koji smo trenirali i prešli iz juniorske u seniorsku konkurenciju pa makar na lokalnoj razini znamo kakva je to razlika. Bez obzira koliko vas na to svi pripremaju i pričaju nikad nisi spreman da ti lik od 35 godina nabi lakat u lice ili te odnese s leđa, uvalja ti lakat u pleksus iz čista mira u prolazu i mislim da će za ovaj Dinamo tako i protivnici se pripremati. Znaju da imaju nasuprot sebe klince i probat će ih zastrašivati i tući dok klinci ne shvate sami od kud vjetar puše i očvrsnu.. Ali da, trebali bi i suci malo više pripaziti, nemreš klincima djeliti laktove a suci da šute...
    Sviđa mi se Leko kako ima razumjevanja i lagano se smješka dok se klinci bore, čini mi se da kuži jako dobro proces i koja je njegova zadaća...
  • Fan
    2.6k
    Ali da, trebali bi i suci malo više pripaziti, nemreš klincima djeliti laktove a suci da šute...mali M
    Ovo je pogrešno. Svi bi trebali imati jednak kriterij, a ne da suci moraju više paziti na klince.
    Nitko nas ne tjera da u drugoj ligi igraju juniori.
  • mali M
    10.4k
    Joj daj čitaj više s razumjevanjem!!!

"Ali da, trebali bi i suci malo više pripaziti" ZAREZ "nemreš klincima djeliti laktove a suci da šute..."

Svakom loncu poklopac bezveze čisto da tipkaš nešto kontra!!
    Fakat me živciraš! Prvi dio rečenice je upućen općenito ZA SVE, drugi dio je čisto osvrt na tekmu..
    A jesi trol da je strašno...
  • Zagi
    18.9k
    Nitko nas niti ne pazi, bez brige.

Razumijevanja imaju za lokalne sileđije kojima je drugi rang maksimum , te sada mora igrati protiv 11 potencijalnih karijera koje nikada neće ostvariti. Jadničak.
    Uvali klincu lakat u glavu, nema veze. Nema vara, to mu je škola.
    Ma slomi mu nogu, bu nova izrasla črvšća.
  • Ljubo
    1.7k
    ovo za sudce 1/1, lik koji je jučer sudio valjda u fušu sudi borilačke sportove
  • vlatkomarkovic
    3.9k
    Dobro se zna šta je grublja igra, a šta je prljava igra…. Gruba igra će biti korisna, prljava igra bi se trebala uvijek kažnjavati. Ne sada samo zbog nas, općenito…. Sto se tiče nas neka očvrsnu, ali nema potrebe za razbijenim arkadama ili ne daj Boze nogama…. Također da se nauče na takav stil nije dobro pa idućih 3 godine ispravljaj, čitajte Stojković.
  • Mali dioničar
    20.4k
    Nejasno je zašto je onaj lakat žuti karton.

Ili ga sudac nije vidio pa nije ništa ili je čisti crveni.
  • Hebimir Strašni
    350
    Meni je žao što npr. KTC nije ostao s klincima jer im treba jedan takav stariji macan da ih zaštiti. Vidim da je izgleda Ademiju dosta ozbiljnog nogometa pa ga možda nagovorit da odigra jednu sezonu u Dinamu II.
  • deda
    47.8k
    Patit će ova momčad dosta toga moramo biti svjesni. Jučer su igrali protiv jedne od najmanje kvalitenih, ali najmlađih i najmanje grubih momčadi.
  • joesimunic
    423
    da slažem se skroz, koliko se pisalo kažu da ove sezone nema takvog tipa igrača jer nema straha od ispadanja, a da će dogodine biti u kadru jedan ili dva takva. No kako god meni je žao što nije već sad jer nije to toliko do rezultata nego mislim da bi se i mladi dečki uz njih brže prilagodili i bolje razvijali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet