• Ivanmtk
    1.9k
    Došao samo pročitat komentare na prvo poluvrijeme. Sramotno
  • Kaktus Car
    1.2k
    Vidim opet se na sve strane neargumentirano udara po Tabinasu; kaj je točno jučer skrivio da bi to bilo opravdano? Po čemu je bio lošiji od ostatka obrane?

Uzelo se jadnog tipa na zub od kad je došao, zašto? Samo zato jer je došao iz Vukovara, a ne iz moćne Rijeke kao ostala trojica koji su startali uz njega u obrani jučer? Jer ipak Rijeka igra u engleskoj Premier ligi i Ligi prvaka svake sezone, a ne taj isti HNL...
  • Dadox
    1.5k
    Lik je očajan u obrani po ne znam koji puta. Jučer nije ni naprije ništa mogao. Ok ovi su se bar u Rijeci dokazali,a ovaj se nije dokazao nigdje i imam problem s njim. Ne vidim niti jedan razlog zašto on igra, a ne Mikić.
  • Bryan
    134

Skoro je skrivio penal. Da je bio Matić u var-u on bi zvao suca,tko zna kaj bi bilo. Ne ide čvrsto u duele,nije Bog zna kak ni kombinatoran. Jedina dobra strana mu je brzina i to kaj čim može centriranje u 16,pa kak ispadne.
  • IstokKa96
    952
    Dinamo je najmanje 'rang' iznad HNL-a i svaka losija partija izaziva buru emocija jer smo navijaci (rijetko realni), kod nekih jace izrazenu kod nekih manje.
    Ukoliko se te partije ponavljaju ili imaju naznake ponavljanja u buducnosti, nezadovoljstvo raste, a onda se prelijeva na forum.
    Po meni sasvim opravdano jer za to valjda i sluzi (forum), a ne da se samo sve gleda kroz ruzicaste naocale, trazi opravdanja i slicno...I nismo 'mi' koji iznosimo svoje nezadovoljstvo niti trovaci niti zivimo ispod kamena nego imamo pravo ukazati na nesto cime nismo zadovoljni pa makar to bilo i u 34.minuti tekme npr.

Na tekmu samo crtica :wink: , koliko pratim nogomet, igra se slaze od obrane, dakle uigravanje, standardiziranje, a zamjene/korekcije u nuzdi, a ne rotacija cijele zadnje linije da bi prve zamjene u utakmici bile te koje su bile.

HNL je nasa LP!
  • IceMan
    4.4k
    Samo ću reć da se vidi koliko smo zapravo moćni kad realno s rotirajućim sastavom u tekmi di nismo bog zna kaj odigrali - rutinski pobjedimo vodeću ekipu u HNL-u..

:strong:
  • rioda
    18k
    Skoro je skrivio penalBryan

Ono je bilo van 16m
  • Kaktus Car
    1.2k
    Lik je očajan u obrani po ne znam koji puta. Jučer nije ni naprije ništa mogao.Dadox

Po čemu je jučer bio loš u obrani? Prema statistici: Ground duels 6/7, Aerial duels 3/3, Tackles 4/5, Recoveries 3, spasio zicera.

Skoro je skrivio penal. Da je bio Matić u var-u on bi zvao suca,tko zna kaj bi bilo. Ne ide čvrsto u dueleBryan

U kojoj minuti je to točno bio taj "skoro" penal? Valjda sam to propustio? A ni na sažetku ga ne mogu naći?

Dvije najveće obrambene greške su zakuhali stoperi. Opasne akcije Varaždina:

- u 7. minuta Galešić traljavo pokušava zatvoriti njihovog igrača i dozvoljava odličnu loptu u šesnaesterac, Radeljić kasni i stavlja ruke na napadača (na sreću nema dovoljnog kontakta), Nevistić mora spašavati obranom.

- u 13. minuti, situacija u kojoj lopta neobjašnjivo prolazi praktički od njihovog kornera do napadača, Tabinas odlično sustiže Tavaresa i čvrstim duelom odnosi loptu i spašava potencijalnu 1 na 1 situaciju.

- u 28. minuti na korneru Radeljić i Galešić gube skok u vlastitom petercu i Varaždin zabija gol.

- u 38. minuti Radeljić pliva, Galešić uspijeva koliko toliko zatvoriti napadača, dovoljno za smanjiti kut i otežati šut. Solidna reakcija Galešića, loša reakcija Radeljića.

Summa summarum - Radeljić je odigrao značajno lošiju utakmicu pa se njega ne kritizira...
  • Plava balada
    334

2:15 u službenom sažetku, išao sam tražiti (iako bio bi crveni i prekršaj izvan 16m).
    Ovak kad gledam blago rečeno dobro smo prošli u toj situaciji, s druge strane ne priča se o tome pa ćemo se radije praviti da se nije ni dogodilo.
  • Kaktus Car
    1.2k

O čemu se tu ima pričati?! Nemre se istovremeno prigovarati igraču da ne ide čvrsto u duele i onda ga kuditi kad uđe čvrsto u duel i bez faula zaustavi zicer situaciju. Obično remplanje i čisto odnesena lopta, nogomet je i dalje kontaktni sport.

Da je Galešić tako zaustavio Tavaresa vjerojatno bi morali danima slušati o tome kako je moguće da nekakav Dominguez igra ispred njega, ali s obzirom da je riječ o Tabinasu onda su se neki spremni pretvarati da je najbičniji duel u borbi za loptu očiti faul.

Apsurdno.

To puno govori o predrasudama; očito je Tabinas taj kojeg su neki ovaj put jednostavno unaprijed uzeli na zub i na svu silu pokušavaju gurati svoj narativ čak i nakon njegove čisto solidno (pa i više nego solidno) odrađene utakmice.
  • mali M
    10.4k
    A Bože moj... Tko smatra da su Tabinas i Goda bekovi za ovaj Dinamo zbilja ima problem s realnošću... Okej su dečki ali zbilja su veći uteg nego dobit... Slažem se da u usporedbi Tabinas/Mikić, mali ima deset puta više pulseva da mu se da šansa nego Tabi.. Tabinas je prvobitno se pričalo da je za B momčad sad tu ima likovi koji ga brane životom kao da se kritizira Marcela.
    Ajd više naučite, najgluplji protuargument je kad prozoveš drugog igrača. Ako kažem da Tabinas nije igrač za Dinamo ne zanima me kako je odigrao Radeljić. To će ići u temi kad ćemo raspravljati o Radeljiću..
  • Ljubo
    1.7k
    Goda bekovi za ovaj Dinamo zbilja ima problem s realnošću...mali M

Onaj tko ovo izjavi također ima problem sa realnošću, što misliš da Goda nije dovoljno dobar da bude rezervni bek? Što trebamo imati još jednog igrača poput Vinlöfa koji bi bio zadovoljan igrati svaku drugu utakmicu po 50 minuta?
  • ZgDLions
    1.9k

Ti koji su ih doveli i smatraju, stavljaju da igraju su neki Bobani, Dabci, Kovačevići…
    Treba prvo njih potjerati, ipak riba smrdi od glave.
  • mali M
    10.4k
    a kaj briješ Lions pa valjda ja najviše branim i hvalim upravu, a isto tako i sam Boban je rekao da neće sa svim transferima pogodit. Druga stvar, pa ne moramo se složiti dal' nam je netko sjeo za Dinamo il' ne.. kaj se ložite odma i bacate glupave optužbe koje nitko nije ni spomenuo.. kako si mi sad digao tlak da tim glupavim stavljanjem izjava u usta što nisam rekao.. valjda imaš dovoljno godina da ne pišeš tak trolerski

što misliš da Goda nije dovoljno dobar da bude rezervni bek?Ljubo

Baš naprotiv, smatram da je dobar rezervni bek ali ovdje je počeo u prvok tako da nije "rezervni"... dečko u HNL-u gdje napadamo 90% vremena je beskoristan.
    Po mojoj procjeni...
  • Kaktus Car
    1.2k
    To će ići u temi kad ćemo raspravljati o Radeljiću..mali M

Onda sva sreća pa je ovo tema o tekmi Dinamo - Varaždin, a na njoj su igrali i drugi igrači (a ne samo Tabinas), uključujući i Radeljića, pa je (valjda) relevantno i kako su ti ostali igrači odigrali.

Tko smatra da su Tabinas i Goda bekovi za ovaj Dinamomali M

Sumnjam da ima mnogo onih koji tvrde da su oni dovoljno dobri za startere, ali jesu li dovoljno dobri za rotaciju je već drugo pitanje i pitanje je koliko bolje rezervne bekove si Dinamo može priuštiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.