• eol12
    1k
    Ušao u zadnju godinu ugovora, sportski direktor se hvali po medijima kak nemaju za papar plus igra u Hajduku koji je na europskoj karti polunepoznanica i onda dobis to da nemres prodati igrača
    Ne želim ga u Dinamu, ali imao bi mjesta, nije on los igrač, još je mlad i vjerujem da se u nekim stvarima još može istrenirati da bude bolji.
  • Xpert1992
    924
    Nije los igrac, al ja ne znam gdje bi s njim kod nas, ne djeluje mi kao netko tko odgovara nasem stilu.
  • InteraGal MGC
    49
    Slažem se da bi bio ok u Dinamu, ali on nema definirane pozicije i ne znam da bi ga se moglo stavit
  • Jos-Optimus
    12.8k
    Pfff...ja bih ga uzeo odmah i napravio Ademia 2.0
  • Zg123
    4.3k
    Fino se Garcija posrao po fritulasima par puta u danasnjoj presici:
    Kakva vam je razina samopouzdanja?
    - Visoka. Momci su jači od okoline koja nas okružuje i njenoga mentaliteta. Oni imaju drugačiji mentalitet.

Jeste li razgovarali s Tonijem Silićem?

- Gledajte, naši momci su jači od okoline u kojoj funkcioniraju i s kojom se sudaraju. Ovdje se stvari mijenjaju poput bure ili nekog drugog vjetra koji puše u Splitu.
  • Pacho
    20.1k
    Ali ali... specificna sredina
  • Masto
    2.1k
    ako ćaći biciklu kradu sta ce od njega uradit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.