• deda
    47.7k
    Koji ste vi da ne kažem što. Daj se skulirajte, popijte nešto i dođite sutra na utakmicu.
  • Thor
    3.8k
    I ja bi rado vozil novega Poršeja. Love za novega mamne, a ni za nekog s malo kilometri. Ak zemem kredu,nemam na racune i kredu za stan, a nemrem ga ni od frenda posudit da mi placam najam jer trebam titpla odrzavanje a i tu sam knap.
    Jbg, dobra je moja rabljena bembura. Ide! Tu i tam ju hitim na grabu ili odem u garazu kod coveka al buraz pali vozi i đemdo kam idem. A nekad i Poršeja presibam. Naravno ne za ozbac ali jbg frajer je malo zaspal. A i mogu platit odrzavanje.
    I to je to! :blush:
  • Dzoni
    7.6k

Ah da, ti zli možemosi u klubu nisu htjeli dovesti igrača za basoslovnu plaću. Bitno im je samo imati te povratne čaše, i obavezno sjebavati zagrebačke dečke
  • Pacho
    20.1k

Al mi trenutno nismo ostali na rabljenom BMW-u nego na zahrdalom Ponyu iz 1974 s jednom pedalom. Bit ce super ako dodu Kotarski ili, jos bolje, Meksikanac, al od Livija je trebalo odustati prije bar 2-3 tjedna.
  • Ijayi Atiemwen
    6.3k
    Vjerujem da ako pobjedimo u srijedu, Raul “Tala” Rangel dolazi u paketu s ligom prvaka
  • Thor
    3.8k
    nije bas tak. Dobar je Neva
  • Zagi
    18.8k
    Dobar je NevaThor

...za odrzavanje neizvjesnosti u HNLu.

Hitno novi golman.
  • Orc123
    16.7k
    ko covjek je sigurno dobar, ne sumnjam u to.
  • CastAway1986
    6.3k
    jel pratis meksicku ligu pa si uvjeren da je Rangel bolja opcija od Kotarskog i Livija ili se komentira na osnovu utakmica sa SP !?
    Svi znamo za famoznog Ochou!
  • Krizy
    75.2k
    Odmorite malo od ove teme.
    Tko prenese raspravu o transferima na druge teme biti će baniran.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.