• Orc123
    16.7k
    Ako sad napisem nesto bit ce glupo i ljudi ce se opet ismijavati ako ne bude istina tako da cu rađe šutjeti...ali ne mogu se natjerati da sutim :lol:
  • austrijanac
    13.2k
    sta je sve tema ova pretrpila…
  • Omake
    20.4k
    Samo da dodam za Baru. Mali Bulatovic je isto bio na vratima Dinama pa onda završio u Lensu.
  • Orc123
    16.7k
    Rangel je opcija definitivno.....zelja posudba s otkupom ali fakat to ne uzimajte za ozbiljno jer prica preko trece osobe a to je tak. . . . Ne uzimam ni ja kao cinjenicu vec kao trac....ali tak se prica.
  • Ludovic IX
    12.5k
    ja sam se prestao zamarat time tko će doći a tko neće. utjecat na to ne mogu, tetkice na forumu koji cmizdre zbog svega mi idu na živce pa preskačem upise tak da će bit što će bit..

rasprava da, plakanje i cmizdrenje ovdje ne.. a previše je ovog drugog i pljuvanja po upravi, bobanu koi su meni osobno donijeli samo sreću u zadnjih godinu i pol..
  • Murta
    15

Savršen opis. Financijski i igrački je fenomenalan deal posuditi golmana te kvalitete, pogotovo u ovoj fazi prijelaznog roka i pogotovo znajući da mu ne treba prilagodba, ali s obzirom na očekivanja ponižavajuće.
  • Kaktus Car
    1.1k
    a previše je ovog drugog i pljuvanja po upravi, bobanu koi su meni osobno donijeli samo sreću u zadnjih godinu i pol..Ludovic IX

Bojim se da je upravo to ono kaj neke žulja, pa nonstop traže dlaku u jajetu...
  • Fan
    2.6k
    Ne znam, jasno je da je Dinamo posebna emocija, ali treba razmišljat i poslovno i kvalitativno.
    Ako su Kotarskom ošli križni i treba bu npr 9 mjeseci za oporavak, uzmemo njega po povoljnoj cijeni, a do kraja sezone nam brani Livi, ne vidim u tome nikakvo ponižavanje, pogotovo jer ne znamo cijelu priču (uzmite u obzir i česte promjene mišljenja "insajdera", 3 puta dnevno preokreti). OK, čisto moguće da su Liviju bitne pare, moguće da mu je Barca bitna i za neki prestiž, taman kao drugi golman, a moguće i da mi nismo htjeli dat 2m eura + maksimum koji kao možemo, odnosno milju eura plaće.
    Jednog dana ćemo možda sve saznat što se događalo u pozadini, al u međuvremenu bi mene ovaj scenarij zadovoljio, pogotovo jer ne vjerujem da bi nas to sve tako skupo koštalo.
  • joesimunic
    403
    Idalje mi je žao Rajića ja mislim da bi on u svoj ovoj sapunici na kraju isplivao i uzeo jedinicu po svemu šta sam ga gledao, šteta ...
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    pa ti si pao već ma prvom klijentu , Livakoviću ili još se držiš tvrdnje da će sa nama potpisati ,za sad si tier kao onaj što je spominjao onog Rumunja iz Turske kako se već brat zvao :rofl:
  • zmujcinslbrod
    325
    Zašto mali od Livija ne reagira i ne uvjeri tatu da dodje, šta će tamo sa Yamalovim bratom obilazit tribine?
  • Nine9
    332
    Zašto bi ta posudba bila ponižavajuća? Godinu dana provjerene opcije na golu, u tih godinu dana riješit pitanje golmana i u slučaju da recimo na zimu dopeljamo dobrog golmana Livi hvala lijepo možeš se vratiti u Barcu ili na klupu.

Transfer i plaća Livija bi nas za 4 godine koštalo kolko, blizu 8M? Ovako ga dobijemo na godinu dana za manje od 1M i super!
  • Noel
    23.8k
    pa ti si pao već ma prvom klijentu , Livakoviću ili još se držiš tvrdnje da će sa nama potpisati ,za sad si tier kao onaj što je spominjao onog Rumunja iz Turske kako se već brat zvaoKujtim Shalla

Kujtime moj dobri čitat pažljivije i češće i pedantnije Zonu. Dolazak Prevljaka sam najavio prvi, par dana prije prvog Matteonijevog teksta. To je moj prvi službeni insajderski urbi et orbi jer me počelo smetat naricanje na ozljedu Brumada i prodaju Bakrara.

Prevljak je moj najveći uspjeh u kratkoj karijeri insajdera a ti laj na mjesec.

Za Livakovića sam napisao da dogovor postoji (kaj je i Faze potvrdio). Kaj se dogodilo nakon toga neznam.

I vjeroval sam do zadnjeg da Livaković dolazi.
  • Fatos Beqiraj
    3.1k
    livijeva placa ce bit debelo iznad milje, sumnjam da bi barcelona financirala ista place jer daju top golamana
  • Jos-Optimus
    12.8k
    Ja jesam razočaran i živio sam u fiktivnom svijetu kao što je rekao kolega @Paggini
    Iskreno, to da samo tu želi meni nije bila izmišljotina, to sam čuo od ljudi bliskih Dapcu, eto, očigledno je tako kako je, jbg. Žao mi je, ali trebamo tražiti druge opcije, Dinamo nije i ne smije biti ničiji taoc
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.