• Wallace99
    98
    tak je, zagrebački. A ti se vrati oklen z došo i tam si odvedi the menadžera Baru da menadžira i prodaje vam muda pod bubrege
  • zmujcinslbrod
    323
    itekako se u HNLu osjetilo kad je Livi stigao, brzo se zaboravlja šta nam je Neva priredio dvije sezone.

Dobar golman čini suigrače boljima tako i lošijima.
  • Noel
    23.8k
    Brzo će Noel postati outsider. Kruh je to sa sedam kora...Droljo

To je poziv i odgovornost. Moram trpjet i teške dane. Možda se nakon svega vratim u stari oblik forumarenja. Najteže je bit prorok u svom selu reko je najveći insajder u povijesti.

Pitat ću vas ko je outsider kad potpiše za par dana jedan svjetski veznjak :eyes:
  • ElDorado
    13.5k
    a kojeg je on igrača nakon Olma doveo osim prevare s Varelom?!
  • Paggini
    96.4k
    a kojeg je on igrača nakon Olma doveo osim prevare s Varelom?!ElDorado

Pa upravo o tom i pričam. A zaboravio sam i legendarni manevar s Brekalom i cmoljenje po medijima sa "Andy, pa što je ovo?", to je isto prekrasna jedna priča, gdje mi je drago da su i ti klauni dolje i njega sjebali na kraju.
  • jp23
    4.5k
    Ali ali ali, meni je mali od susjedova prijatelja rekao da je to istinita informacija, jer klub buše iznutra Možemo, Boban i Ljevica, pa neČe dovesti LivakoviČa i zato ni nedaju Mudražiji domaČem dečku da igra.

Ili nešto u tom tonu :sweat:
  • Masto
    2.1k
    bomba u 20h :D
  • Mr Anderson
    21.5k
    Ajmo malo staviti na papir - kad je nama Andy Bara učinio uslugu i izgrčio se za nas,Paggini

Radio nam je usluge, pa smo ga izjebali, istina to nije bila ova uprava. Činjenica je da se s njim nakon svega ipak potpisalo primirje i nastavili smo surađivati i pod sadašnjom upravom. Na obostranu korist naravno. Da je sve tako crno-bijelo onda bismo ga totalno odjebali, a to ipak nismo napravili iz nekog razloga, a taj je da tako stvari funkcioniraju. A to da je nama Lakić u vezi Belje radio neke usluge iz čiste ljubavi su priče za malu djecu.
  • Keyser Soze
    20.7k
    Na podcastu su spomenuli da dolazi Rabiot :lol:
  • Nogo
    12.5k

Trenutno se gleda jel nam potrebniji on ili Goretzka. Kovačević odlučuje. :P
  • Omake
    20.4k
    Možda Vasco da Gama ispadne na kraju sezone, pa im uzmemo Jardima ispod cijene. Trenutno su 19. u Brasilerao.
  • Paggini
    96.4k
    A to da je nama Lakić u vezi Belje radio neke usluge iz čiste ljubavi su priče za malu djecu.Mr Anderson

Nitko ovo nije rekao, Lakić stvara odnos s Dinamom, vjerojatno će se fokusirati i na manageriranje Dinamovih juniora, sve je to meni jasno kako funkcionira, i neka tako bude. Ja ne govorim da je Lakić majka tereza među managerima, ali iz prve, druge, treće ruke ti mogu reći da je kao osoba izvanredan čovjek (a i voli Dinamo), a i nešto opipljivo je napravio za Dinamo, što mogu reći i potvrditi.

Šta je Bara napravio za nas otkad je Olmo otišao? Samo sipao kante govana i prejebavao nas gdje je stigao. Opet, ja razumijem kako ide taj svijet i ja razumijem zašto nećemo zatvoriti vrata Bari, ali da bih ga što više micao od bilo kakvog utjecaja u klubu i oko kluba, maksimalno bih to radio.
  • ElDorado
    13.5k
    fakat to sam zaboravio da je njega plasirao tovarima. Uvalio nam je i Cordobu
  • Noel
    23.8k
    Idemo se okrenuti drugom golmanuKruno

Za početak bi bilo super da dovedemo prvog golmana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.