• Ljubo
    1.6k
    kako nije? Gleda samo loptu, uopće nije bacio pogled preko ramena da skuzi kako on stoji najbliže igraču koji sam stoji i prima loptu. Ako je već Sergi izletio van linije mogao je baciti pogled i pokriti rupu koja je ostala između Scotta i njega. Koga je on uopće pokrivao u toj situaciji?
  • Crni86
    23.8k
    Ako je već Sergi izletio van linije mogao je baciti pogled i pokriti rupu koja je ostala između Scotta i njega. Koga je on uopće pokrivao u toj situaciji?Ljubo

Vjerujem da ovo na tvu zvuci jako jednostavno i logicno. Na terenu je to pola sekunde. Kao drugo, di stoper izletava tako na sut od 20 metara i pusta napadaca koji je pored njega samog, a ispred njega veznjaci? Velika je glupost po meni za to krivit valincica i stavljat na njegova leda. Sergi je napravio veliku glupost po meni tu.

Pa branimo se pozicijski. Ne covjek covjeka.
  • Ljubo
    1.6k
    nije to isključivo greška Morisa, nego i Sergija a i Misketa. Jedan napravi grešku i umjesto da je drugi pokrije i on je napravi. Nekad imam osjećaj da naša obrana uopće ne zna igrati kao kolektiv. A da ne govorimo da je skroz potonuo u glavi nakon drugog gola.
  • Orc123
    16.7k
    Ok Sergi je izletio a gdje su ostali u obrani naspram igraca koji je primio loptu? Tko je zatvorio toga igraca? Koja olakotna okolnost je njima sto su u liniji ako nitko nije reagirao i sprijecio okomitu loptu?
  • Crni86
    23.8k
    Citam i ne vjerujem.

Pogledaj snimku na youtubu pa komentiraj. McKenna je krenuo u pokrivanje, ali malo je tesko u sekundi prevalit 2,3 metra. Zakasnio je, ali da li je McKenna onda kriv? Nije, on je iso pokrivat glupost Domingueza ali nije uspio.

Upravo zato ne izljeces na taj nacin.

Valincic je postao dezurni pedro za sve polako.

IMG-3134.png

U ovoj polusekundi su valincic ili mckenna ili misic trebali preprostaavit da ce sergi ovo napravit i da onda oni trebaju vidjet da li nekog cuvaju i onda se teleportirat kod ovog igraca ili kako? Sori decki, ali na ovaj nacin se ne igra ozbiljan nogomet.

Kolega je napisao na Sergijevoj temi, ova greska se nesmije napravit u kadetima, a ne u play offu lige prvaka.

Zanimljivo je isto kak je sasuto svo drvlje i kamenje po valincicu zbog ove situacije zasto ne preuzme tog igraca, a nitko nije napisao zasto mckenna nije preuzeo tog igraca? (Odmah da se opravdam za mene ovdje mckenna i valincic krivice nemaju, glavni krivci su misic pa sergi i tocno tim redom).
  • Orc123
    16.7k
    pogledao sam 10. Puta sada.....mogao ga je pokriti i Valincic i Misic....cijela istina je da nitko nije predvidio ovako lucidan pas kojo je izbacio apsolutno cijelu nasu obranu, plus je ovaj napadac pogodio vanserijski.

Prvi i osnovni keivac je Misic koji opet nije izbio loptu i to mu se događa iz utakmice u utakmicu, a kasnije su ispali apsolutno svi onom lucidnom asistencijom...i ne nije Valincic dezurni pedro ali su mu kvalitetne utakmice u zadnje vrijeme postale izuzetak a ne pravilo sto je jako zabrinjavajuce.
  • Crni86
    23.8k
    lucidan pasOrc123

Oprosti ali ovo nije lucidan pas.

Na slici se vidi ogroman krater u obrani koji je nastao iskakanjem Domingueza. Ne treba previse lucidnosti da vidis ovu rupetinu. Ovdje imamo dvije velike greske, misicevo izbijanje i sergijevo iskakanje.

Ostalo sve nisi greske vec da se probamo izvuc iz tog sranja. Valincic kao ni McKenna nemaju grama krivice, jer fizicki ne mogu stic ovog igraca. McKenna je to i dokazao jer je krenuo na njega al nije stigo.

Samo cekam da netko jos napise da kaj Nevistic nije istrcao i pokupio loptu…

Sergi je odlican igrac, ali ima stvari jos za popravit i to nije sramota. Da nema, ne bi nikada niti otiso iz Barce vec bi tamo istisnuo Cubarsija iz prvih 11.
  • Hebimir Strašni
    346
    Ovo sam i ja napisao nakon utakmice, ali očito neki imaju tolki hejt prema nekim igračima ili ne kuže nogomet. Inče već je bilo upisa da je Neva isto krivac za gol. :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet