• Zg123
    4.3k
    Skender i Basic od prvih liga, Emirata i ostalih dosli do druge hnl, sumnjam da ce se nesto klubovi usreciti s njima
  • rokikaciga
    17.2k
    koja hrpa pizdarija. Na klupi mora biti netko sa UEFA PRO licencom. Pogledaj samo tko od klubova ima trenera sa navedenom licencom? A neki klubovi cesto niti ne prijavljuju nikog sa UEFA PRO licencama jer nemaju takvo osoblje, a HNS zmiri na oba oka kaj se toga tice i ne zeli lupat kazne za svaku utakmicu.

Ali dobra izlika, mora se priznat
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    njima ovi iz 3. Momčadi mogu igrati u prvoj ,a ovi iz prve u 3. Nema razlike blago njima :lol:
  • jp23
    4.5k
    Vukovar doveo donedavnog stopera iz Fortune Dusseldorf, Leonard Brodersen.
  • deda
    47.7k
    Moji u Ždralove doveli na posudbu iz Osijeka onog malog golmana Grahovca i Žeravicu bivšeg juniora tovara. Osim njih došao Ozobić iz Azerbajdžana, napadači Nikola Mandić i Krešo Kovačević.
  • Niko1986
    8.6k
    Pazi ti Ozobića…
  • deda
    47.7k
    Došao završit karijeru u svoj klub.
  • Niko1986
    8.6k

Eh kada bi se neki Dinamovci vodili tim primjerom…
  • Dzoni
    7.6k

Solidni igrači za 2.ligu
  • rioda
    18k

Zaboravio si spomenuti dedu kao izvora u članku :snicker:
  • jp23
    4.5k
    Kustošija dovela Maura Zalazara iz Schalkea. Brat onog Rodriga Zalazara.
  • deda
    47.7k
    Danas u pogon kreću i drugoligaši. Očekujem najzanimljiviju sezonu u posljednjih 10 godina jer konačno imamo nekoliko kandidata za napad na HNL, a tu je i naša druga momčad koja će donijeti dodatnu draž i interes ovom natjecanju.

Probat ću malo popratiti i napisati više o nastupima mojih Ždralova ove godine, pa danas očekujte kratak izvještaj s tekme Mladost - Vukovar 91.
  • Crusades
    25.5k
    Kak je stanje u Vukovaru? Kaj je na kraju bilo s Gonzalezom?

Baš me zanima hoće li zadržat ovu razinu i opet napast prvu ligu u neko dogledno vrijeme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet