• OsamŠest
    8.1k
    Besiktas nakon 12 min. vodi protiv Zalgirisa 2:0

To sve govori o tome kakva je Zalgiris ekipa :lol:
    Dani Olmić

Poanta posta?
  • fakin
    5.9k
    Kriva tema.
  • Dzoni
    7.7k

Poanta posta je pljucnut po Dinamu, što misliš što bi drugo bilo od takvih profila kao on i još hrpe uokolo.
  • Dani Olmić
    2.3k
    da ti reagiraš :joke:
  • Chempers
    1.4k
    Pa igra i Bodo 433 od pocetka i uopce se ne prilagođavaju. A nisu najbogatiji klub, igraju u relativno slabijoj ligi (u odnosu na najvece) i oslanjaju se na razvoj i prodaju igraca.DiddyGuela

Nikad mi nećemo biti Bodo. To je skroz promasena usporedba jer niti proizvodimo tip igrača kakav proizvode oni, niti ima šanse da kicma ekipe ostane tako dugo na okupu niti smo slični mentalitetom. Slažem se oko puno toga s tobom ali ovdje ne.

Prilagodljivost i promjena formacije ovisno o protivniku nam donosi da ćemo u LP biti uspješniji za bod ili dvaSajla

Fakat? Stvarno misliš da smo sve europske uspjehe koje smo imali u zadnjih 7 godina mogli ostvariti na isti način kako funkcioniramo sad, formacija i sastav uklesani u kamen i dajmo dečkima nek se igraju?
  • Zagi
    18.9k
    Sjećam se vremena kada je 4141 bio gotovo upisan u kamen.
    Naravno, 433 je nešto potpuno drugačije i za to netko u klubu treba odgovarati.

Da, da , znam . Atalanta. Jedna tekma, faktor iznenađenja.
    Osim toga?
  • Sajla
    23k
    Fakat?Chempers

Ma ne, zafrkavam se.

Ima onaj izraz - I can explain it for you, but I can't understand it for you (a mislim da ne trebam i "translate it for you"). Ne zato kaj ti nekaj nemreš shvatiti, nego nećeš, zabil si si u glavu nekaj kaj nema veze s ničim i sve bi izokrenul da bi tome pasalo. I kaj da ja onda tebi pišem i zakaj? Fali glupih rasprava na zoni? Nismo još dosta detaljno raspetljali tu famu o 433? Ne bi rekel.
    Tak da - preskačem. Jutro bu lepo, dan isto. Radije bi si danas gural igle pod nokte nego imal posla s tobom.
  • Ljubo
    1.6k
    Da, da , znam . Atalanta. Jedna tekma, faktor iznenađenja.
    Osim toga?
    Zagi

Zadnje sto želim je braniti @Chempers i njegovo mišljenje ali bilo je dosta utakmica gdje smo mijenjali formacije. Salzburg i Monaco smo igrali nekakve varijacije 3-5-2, uzvrat protiv Qarabaga je bio 4-4-2. Još se sjećam West Hama pod Kopicem u gostima gdje smo isto igrali 3-5-2. Tako da je u Europi zadnjih par sezona bilo rotiranja formacija. Činjenica je da smo prošle sezone sve utakmice u Europi igrali sa 4-3-3.
  • Chempers
    1.4k

Možeš se praviti grbav, ali to sto si napisao jednostavno nije istina. A rezultat će sve reći na tu priču o Kovinih 4-3-3, koji se nedvojbeno forsira, iz kojih god to razloga bilo, govori već cijelu prošlu sezonu i početak ove, ako ispadnem u krivu vrlo rado ću to priznati. Za tebe baš nisam siguran.
  • IceMan
    4.4k
    Meni je Galešić apsolutni kralj.

Znači čovjek bi realno trebao igrati više u prvih 11, al ono što odigra isporuči odlično.

Jučer šmekerski gol, kasnije komentira kako moraju puno rotirat u obrani kako bi bili što svježiji u Norveškoj (znači on je ta rotacija), uvijek sa smiješkom na licu. Uvijek dobre volje… a igračina da ne pričam.

Da je bar puno više Galešića..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.