• RokiKiroki
    20
    Ne znam je li to nešto odlučeno ili je trenutno samo tako, ali ovi stalni termini i termini sami po sebi mi se jako sviđaju. Bila je na tribini prošle godine analiza gdje je HNL bio u samom vrhu po pitanju različitih termina. Jedino što bi bilo još bolje da se tekma sa petka prebaci u nedjelju.
  • Pacho
    20k
    Sam Graf je u nedavnom intervjuu otvoreno govorio o odnosu financijske snage Dinama i Hajduka.

Smatra da splitski klub tu razliku u skorije vrijeme ne može nadoknaditi. "Što se financija tiče, razlika je potpuni ponor. I tu rupu u bliskoj budućnosti nije moguće zatvoriti. Sve će ovisiti o tome kako ćemo se snalaziti na europskoj sceni. Hoćemo li se konačno uspjeti plasirati u glavnu fazu europskih natjecanja ili ne, kako bismo u određenoj mjeri mogli biti konkurentni Dinamu", rekao je i dodao:

"Dinamo je u posljednjih pet sezona na transfere potrošio više od 45 milijuna eura. Mi oko četiri milijuna. To je ta razlika." Zato Hajduku velik financijski značaj ima dvoboj s Rakówom i mogući ulazak u ligašku fazu Konferencijske lige. Na izravno pitanje bi li ispadanje bilo ozbiljan udarac, Graf je kratko odgovorio: "Bio bi to velik problem."

No ajmo navijat da udu, jer bi ih time ostavili na -30 umjesto -20.
  • Mlađi referent
    16.1k
    što će ti neprijatelji pokraj ovakvih prijatelja.RokiKiroki

Ja im nisam prijatelj
  • Diavollo094
    195
    Ne daj bože da uđu jer tek onda ćemo dobiti živčane slomove od novinara i bljuvotina
  • shameless86
    2.2k
    maknut se sa interneta jedno vrijeme pod mus
  • Dzoni
    7.6k

Lakše je blokirati loše članke nego kretati u sezonu početkom 7.mjeseca
  • Jurki
    27.5k
    Na izravno pitanje bi li ispadanje bilo ozbiljan udarac, Graf je kratko odgovorio: "Bio bi to velik problem."Pacho

Ovo mi je dovoljno da znam za koga trebam navijati.
    Ajmo Rakow trpaj gubu, ko ih jebe.
    Ostavili ih mi na -20 ili -30 ako upadnu u ecl je na kraju nama svejedno.. bolje da ih onda ostavimo na -20 i bez ecl.
  • ElDorado
    13.5k
    a u Celticu odmah smanjili ponudu za Sigura
  • Omake
    20.4k
    Hajduk Osijek sudi Patrik Kolaric. Osijek pod Kolaricem 2 pobjede, 3 neriješena i 12 poraza.
  • austrijanac
    13.2k
    Crveni 4.50 u SSu…
  • vjeko1701
    28.2k
    Znači u 4 kola 2x Kolarić i jednom Erceg.
  • Jurki
    27.5k
    Hajduk Osijek sudi Patrik KolaricOmake

Najava masakra nad Osijekom.
    Osijek ak ovo dobije, tovari ce zaostajati ogromnih 8 bodova za prvim nakon 4 kola. Cisto sumnjam da je to hnl dusebriznicima u interesu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.