• Paulie
    2.2k
    aekovi se nabrijavaju na uzvrat, navodno su bugari skandirali where is michalis u sofiji..

edit
    ima snimka na kojoj se čuje michalis michalis where are you, al ne mogu podijelit ne znam zas
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    Zar nisu Bugari isto podržali braću iz Ukraine,i još uvijek ih podržavaju
  • NORTE
    26.7k
    Nisam ni skužio da je moguć susret Armade i tovara prošli vikend putem na gostovanja, baš me iznenadilo kad sam vidio.

Dobro izdanje Armade u Varaždinu, izgleda mi kao da su ozbiljno shvatili to gostovanje zbog mogućeg susreta, skupili dobru brojku, a još više me iznenadilo da su ponijeli svoj udarni koji rijetko nose zadnjih godina i uz to još i tri transparenta, zastavu i nekoliko malih na dva štapa.
  • NORTE
    26.7k
    Poljska stranica objavila info o putu navijača Rakowa autobusima za Split kroz neke češke i slovačke gradove i kao najzanimljivije istaknuli prolazak pored Zagreba zbog čega su se dodatno pripremili.
  • Alkmar1312
    233
    nabrijavaju se jer je utakmica u grckoj, prije prve utakmice su bili tisi od malih miseva hahah
  • Hectorharatti
    468
    glupa prica ovo za Zagreb.

Njihov termin je bio sinoc u Splitu ako im je sukob zanimljiv
  • Gringo
    1.2k
    Zar nisu Bugari isto podržali braću iz Ukraine,i još uvijek ih podržavajuKujtim Shalla

Jesu, jedan njihov je i poginuo u Ukrajini na ratištu kao dobrovoljac.

Mislim da su i naši u ok odnosima sa navijačima Levskog.
  • NKDZ86
    9.4k
    Jel zna netko jesu bbb još u dobrim odnosima s gate 13? Moze u inbox.
  • masacusec
    8.1k
    Jel zna netko jesu bbb još u dobrim odnosima s gate 13?NKDZ86

Posvadili se ž njima jer nam nisu ročkas čestitali...
  • Paulie
    2.2k
    ar u herningu
    780444441_1361382959444783_7207879448923135182_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx1536x1024&ctp=s1536x1024&_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=g4lTrJ4ap6cQ7kNvwE-oGD_&_nc_oc=AdqchoRRYa5AxcJhYLSB_6XJCcOn86iUsHLuZBVnDcbgweoEiDewEgTDqUq3xs9fxpM&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fzag4-1.fna&_nc_gid=HrP1iRoYBA80NLYnGv8TKA&_nc_ss=7b289&oh=00_AQFCYtUcJJCCQ5oCblm7hxHg0nKdTlvqSxYLAVvEHTSJpA&oe=6A8DE81E
  • Paulie
    2.2k
    čisto usporedbe radi
    55070326086_14f5750d17_b.jpg
  • fakin
    5.9k
    nikad se nisam smrznuo na nekom gostovanju ko tada tamo, a vidim armada sad u kratkim rukavima
  • Paggini
    96.4k
    A sad je toplije nego što je tad bilo, možda zbog toga
  • Tom Hanks
    5.6k
    Kakav touchdown :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.