• NKDZ86
    9.4k
    ne znam zakaj ne bi dobio koju priliku u hnlu ili kupu neki naš junior ili onaj slovenac? pa da vidimo jel uopće imamo šta za budućnost ili ćemo strepiti ko sada.
  • GOAT
    9.1k
    Livi je baš suprotno od onoga što Barca traži, njegov stil mi vise ide uz Atletico ali dobro
  • bazooka93
    290

lima ima preko 35 nastupa za Legiju i odlicne ocjene
  • Omake
    20.4k

Bio je nevjerojatan lani u Poljskoj. Ali 31 godina već i to mu je jedina sezona gdje je pokazao da je na razini koja je nama zanimljiva. Da mu je 21, 22 godine s ovakvom sezonom, sigurno bi podigao puno prašine. Ali igrač za pratit jer su 30te najbolje godine za golmane.

xRxyPM8.png
  • Bryan
    133
    Neko je ranije napisao i s tim se slažem. Da smo doveli 2,3 plug&play pojačanja za recimo 10 milijuna i svakome dali max plaću oko milje i svejedno imali nesreće u dvomeču s norvežanima to bi nam bio težak kamen oko vrata.
    Vjerujem da i ovakvi možemo proć u LP i vjerovat procesu. A igrali mi LP ili El ionako nam je najbitnije opet uzet naslov i polako ubirati plodove B momčadi i držat fige da nas ne zaje za novi Maksimir kroz koju godinu a onda sve to dizati na veći nivo.
  • rakurs
    3.2k
    ne piše tako, Index samo prenosi katalonski Sport koji piše da je Barcelona poslala službenu ponudu Feneru, no da čak i ako ovi pristanu to ne znači da će ga stvarno i uzet jer im golmanska pozicija nije prioritet i da tek moraju vidjeti kako će stajati s financijama.
  • ElDorado
    13.4k
    pročitaj članak. Naslov nema veze s mozgom i sadržajem
  • Kujtim Shalla
    11.2k
    Tportal javlja da će klub Kači ponuditi novi ugovor . Lijepa vijest , još produžiti i Stojketu :pray: osigurati se koliko god više
  • keppi
    620

Mislim da si tu podosta u pravu.
    Golman Barcelone mora biti odličan u igri nogom zbog njihova stila igre, a Livi je tu bio tak-tak uz napomenu da je to sada podosta popravio, ali mislim da to još nije razina potrebna za njih.
  • crophantom
    6.9k
    Znaci mi nemamo para, Barcelona nema para, a mi se zajednički urotili da uzmemo Livija i sheramo ga ko apartman u Vodicama.
    Tu jedino Andy Bara ima para, možda da ga on kupi (Kustošija) pa se njemu plaća najam.
  • Tomo
    18

Ja se osobno i ne slažem sa tim, samo iznosim svoje mišljenje - ne namećem nikome da ne bude napada :smile:

Ali nekako mi se čini da svi smatraju da je uloženih na ovom primjeru 10 milijuna bez plasmana u LP automatski gubitak od svih 10 milijuna. Ali neće ti igrači vrijediti 0 nakon neuspješnog plasmana, mislim da ako baš ne trabaju za ekipu da se mogu prodati za recimo 7-8, a istovremeno si drastično povećao šanse za ući u LP, na kraju krajeva povećao šanse i za neke pobjede, koeficijent i nagrade uzeti u bilo kojem natjecanju pa lakši plasman iduće godine...
  • rokikaciga
    17.1k
    Ziher. Kao što smo opaku lovu uzeli na vrataru koji je briljirao na SP.badjibadara

I koji, ruku na srce, nije za top klubove jer je relativno slab u izletavanjima na centarsut i u igri nogom (pogotovo kad je odlazio, tada je bio bas los). Meksikanac, koliko sam uspio vidjet a mozda i grijesim, je bolji u oba segmenta od Livija. I lakse ce ga bit prodat nekom srednjem klubu liga petica koji vecinom igraju buildup od golmana nego Livija.
    Sto se tice samog branjenja na crti i 1v1, drzim da je Livi bolji ali nije tolika razlika.
  • crophantom
    6.9k
    sve 5, ali od kud nama novčeki za uložiti tih 10 milja? ok, necemo sve platiti odmah, ali ipak, da i 4, 5 platis odmah, od kud?
  • Paggini
    96k
    ali od kud nama novčeki za uložiti tih 10 milja?crophantom

Pa ajmo ovako, barem neka moja teorija - imali smo u startu 4 milje predviđene za Livija, recimo. U međuvremenu si prodao Soldu, Bakrara i Vidovića za 8 milijuna. Nije mi nerealno da dio toga se uloži u meksikanca. Mislim, da se razumijemo, u stvarnosti mislim da su jako jako jako male šanse, ali s druge strane, kao neka misaona vježba, mogu zamisliti to.

A pogotovo jer je Boban brijem ispizdio oko svega ovoga s Livijem i to vjerujem puno puno više od nas ovdje.
  • Tomo
    18

A da, ali od kuda drugima? velika većina klubova je u minusu, ući u minus od 5-10 milki ako je dobra prilika za osigurati 30 milki je po meni prihvatljiv rizik. Pogotovo što tih 50-10 ne postaje 0 čak ni nakon neuspjeha.

Ali da se razumijemo takva pojačanja je imalo smisla rješavati odmah nakon kraja prošle sezone, nakon Thuna bilo kakvo pojačanje da dovedeš (osim Livakovića koji je već bio sa ekipom ali je pod ozljedom) nitko se ne bi niti stigao uigrati sa ekipom do play offa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.