• Plava balada
    331
    Momci, čuo sam tu da ste znali s dhgatea naručivati dresove. Ja si sad prvi put gledam pa me zanima je li normalno da sve prikazuje u kunama pri kupnji?
  • NerminB
    1.8k
    IMG-3524.jpg

Treci eintrachtov, na prvu mi je bio bezveze. Dizajn po keramickom vrcu iz kojeg se posluzuje apfelwein po kojem je frankfurt poznat.

Sad mi je bas fazon :grin:
  • Paulie
    2.2k
    river novi gostujuci
    river-plate-26-27-away-kit-released.jpg
  • Peškaman
    9.5k
    Bome,Macron baš dobro pogađa dizajnove otkad je sponzor Zrinjskom.

FB-IMG-1787213639697.jpg

FB-IMG-1787213643638.jpg

FB-IMG-1787213641636.jpg
  • Logistika
    1.6k
    Pisao sam jednom usporedbu i svoj dojam dojam dresa dinama i milana bijelog od prosle sezone. Koliko je premium dres materijal. Kao sa si gol. Ne smrdis. A sad dosao Comov od Baturine. Adidas! Majko mila. Cudan kroj. Vrlo cudan,velicine dosta manje od Castore. Dres narucen sa weba od Coma,naljepnica na rukavu gumirana Serie A na pola odljepljena. Znaci da je nakon 5 pranja ne bi nista rekao evo. Ali ne znam od cega je taj dres raden. Ja kad skinem Castore Dinamov bude onako,ovisno o danu. Ali ljudi moji u Comovom Adidasu dok sidem iz ulaza osjedim kao da pod pazusima imam glavice bijelog luka. Ovo je smrad nepodnosljiv tebi samom. Nisam htio u lift sa ljudima reko "ma ajte vi da se ne guramo". Nije ni taj adidas zicer da ces dobiti nesto kvalitetno,takvo je vrijeme. Ako itko ima konekciju sa Batijem da posaljem dres na potpis,to uokvirim,i maknem iz ormara. 12 sati na poslu budem dodem kuci ne smrdim. Ovo je ciklon b u materijalu. Dresovi sa pijace kao klinci sto smo furali nisu tako smrdili. Ili su lose reciklirali plastiku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.