• ElDorado
    13.4k
    Kad sam ovdje prije 2-3 tjedna napisao da nas Bara i Livi zavlače napali su me kako ne cjenim legendu Dinama koji nas je tako puno zadužio. Pa eto, ak ode u Barcelonu kaj to nije bilo zavlačenje?
    A ak dođe kod nas na posudbu jednu godinu meni je to kao Dinamovcu, za kojeg je moj klub najveći, neprihvatljivo i stanovito poniženje, kao zadovoljite se s tim i to je to. Neka onda njega u Barceloni. A vjerujem da bi i navijači bili jako podijeljeni oko ovakvog rješenja.
  • ElDorado
    13.4k
    i stalno se gurao narativ Turci su zajebani s njima će biti teško. Ispada Turci najmanji problem.
  • Fan
    2.6k
    A vjerujem da bi i navijači bili jako podijeljeni oko ovakvog rješenja.ElDorado
    Shvaćam sve što želiš reći, ali nisam baš siguran u ovo.
    Mi godinu dana dobijemo vrhunskog golmana i dobijemo godinu dana fore da sredimo financije i sukladno njima nađemo opciju A za golmana, a ne B,C,D kao i sad, sve na brzinu jer su sve karte bačene na Livija.
    Tako da, ukoliko bi (vjerojatno) džabe dobili Livija na godinu dana + plaćali npr pola njegove plaće, em nam se financijski em nogometno isplati ovaj scenarij.
  • ElDorado
    13.4k
    Poštujem i tvoju argumentaciju. A koliko se zna na B, C, D se intenzivno radi i radilo se kontinuirano. Bumo vidli.
  • hardek
    12.1k
    Možda sam u krivu ali moj osjećaj je da je kako je vrijeme prolazilo, Livi postajao sve hladniji za povratak u Dinamo. Jbg možemo mi tu nekog idealizirati ali činjenica je da postoji obostrana volja da bi se našao način davnih dana
  • Fan
    2.6k
    ili mi nemamo prebijenog dinara za odstetu ili se s Livijem nismo nist dogovorili kaj se tice place.Jurki

Pa već dugo znamo koliko nam para treba da pokrpamo proračun, ovisno o drugim izlaznim i ulaznim transferima koji su već uračunati, sigurno nekih 15m eura, plus minus.
    Da je netko ponudio bar 12 za Domingueza, mislim da bi on već bio prodan jer bi onda imali prostora za disanje, možda čak i dali 3m za Livija (al taj dio je rekla kazala, moguće da se tu stvarno radi i o plaći, ne znamo to), ali ništa novo se nije dogodilo, još uvijek pretežito ovisimo o LP i prodajama, a kad još uzmeš u obzir koliko smo prošlo ljeto potrošili na transfere, bez obzira na veliku prodaju Baturine, jasno je nemamo puno lufta. Sve u svemu, mislim da ne živimo teško, da imamo dovoljno materijala za pokrpat budžet na kraju, al nemamo (skoro) ništa za transfere, jebiga.
    I to nije do Bobana i ekipe, ne žele ulazit u kredite, kaj je odgovorno poslovanje, makar će velik dio navijača negodovat da "treba riskirat" zbog LPa, al niti 2-3 vrhunska igrača ti ništa ne garantiraju, a mogu te gurnut u financijsku provaliju.
  • vjeko1701
    28.2k
    Mislim da će svakako za godinu dana financije biti bolje ali će zato trebati i veće ulaganje u ekipu.

Baturina i Sučić bi lako mogli biti prodani na zimu ili iduće ljeto a ako ovu sezonu nastave di su stali, sjest će tu jako lijepi iznosi. Iz našeg kadra pak gotovo sigurno odlaze Beljo i Stojković dok bi Sergi mogao već ovog ljeta. Još je tu sigurno i Valinčić koji ili odlazi dokazan u većem transferu ili kao razočaranje u nekom malom.

Kad se sve skupa zbroji, od Belje, Stojkovića, Batija i Sučića najmanje tržimo 35M eura, možda i preko 40. Ako Valinčić na kraju iskoči, onda nije nemoguće i 45M. Uvijek i Gvardiol stigne otići u većem transferu u drugi klub pa će i tu nešto kapnuti kao i od svih transfera igrača na koje bi mogli imati naknade za razvoj. To je super, al onda će trebati ekipu ojačati.

Ok, vidjet ćemo kud će goniti Rodriguez, Nsoki i Kravcov. Dal će Dinamo II izbaciti nekog spremnog za ozbiljniju ulogu. Dal će Zebić već u drugoj polovici sezone uskočiti u Sergijeve kopačke, dal će Mikić napraviti iskorak koji ga gura u prvu ekipu, dal će Šunta biti spreman za konkretniju minutažu.
  • Maximo
    968

I sad keširamo 7mil +30% za meksikanca...ima smisla
  • keppi
    620
    Kao i vjerujem većini ovdje na forumu Livaković mi je bio prvi pick što se tiče pojačanja, ali sada sam svakim danom sve bliži tome da bolje i da ne dođe.
    Ovo je čista psihijatrija, a glavni neurolog je rakao bih dr Bara koji nas lagano prcka u mozak.
    Koje su to triper kombinacije....Barca koja inače nema baš love za razbacivanje, kupuje rezervnog golmana koji će joj trebati tek za godinu ili dvije (kako kaže i Olivari) i posuđuje ga u drugi klub, te se obavezuje da će pritom preuzeti i dobar dio Livijevih primanja.
    Pa čemu da se oni osiguravaju na taj način.
    I sada, a i za godinu ili dvije u red za Barcinog golmana i to rezervnog stati će njih hrpa sličnih kvaliteta Liviju bez da se i potrude.
  • ElDorado
    13.4k
    to mi je potpuno nadrealno iskreno. Ali očito ima nekaj čim je agent zapratio Dinamo a to javljaju i ozbiljne news agencije. A tih 7 milja tko zna, možda su na đemdo :)
    Općenito mislim da se u Zvoni javio neki inat i da se neće dat prcat od Bare i njegovog Ferrarija
  • FazeN
    7.9k
    Koja šizofrenija od teme a fakin se još nije ni ubacio
  • Fan
    2.6k
    A za ništa od ovog ne možemo tvrdit da je činjenica.
    Činjenica je da Fener ne može dobiti preko 4m eura za Livakovića jer to nitko živ neće platit i činjenica je da mi želimo Livija. I to je to. Dal on silno želi u Dinamo po cijenu svega, dal je ono što mu nudimo (ili smo nudili) dosta ili ne, koliko smo mi točno ponudili i u kojem obliku/rata, to apsolutno ništa ne znamo.
    Moguće je da smo dali 3+1, a moguće je i da smo ponudili 2m. Moguće je da im nije pasala struktura, možda premalo, možda i inat neki, k*rca mi znamo.
    Shvaćam naše da su ga htjeli svim srcem dovesti natrag, mislili su da bude došlo do nekog dogovora na kraju, al jbg. I to je možda najveći krimen svega ovoga, što nismo na vrijeme odustali od Livija i okrenuli se drugoj opciji, a sve ovo sad dalje, kolko god se piše da smo dugo pratili zamjene, mislim da se pokušavaju riješit stvari na silu i da neće možda dobro ispast za nas, makar se nadam da se varam.
  • Maximo
    968

Fkt bi rado saznao istinu tu ako ikad bude...dal je stvarno bila prcanija ili nismo htjeli dat 3-4 milje za livija
  • don
    20.9k
    Pa eto, ak ode u Barcelonu kaj to nije bilo zavlačenje?ElDorado

kakvo zavlačanje? Di vidiš zavlačenje? Uozbiljite se, ne postoji osoba na svitu koja će izabrat Dinamo prije Barcelone/Reala.

također, Livaković bi ovdje mora pristat na dosta dosta manju plaću nego je ima u Feneru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.