• NitkoBitan
    38.3k
    Imam neki osjecaj da je vecina na zapadu pala u depresiju nakon utakmice medutim na sjeveru uopce nisam imao takav dojam, bas slavljenicka atmosfera tijekom cijele tekme bez namrgodenih lica na kraju. A zapad ko zapad, pada na ispitu svaki put, umjesto podrske momcadi i prikljucivanja sjeveru poslije prvog gola Vikinga pokisli ko kokosi, al zato kad Mudrazija ulazi neviden trans.
  • ShanKu
    2.3k
    U Norveškoj igramo 2-2, produžeci, penali, svi mi na aparatima, psihijatrija natrpana i Nevistić heroj ulice na kraju obrani 3 penala. Eto puta do lige prvaka :sweat:
  • rokikaciga
    17.1k
    Jako tesko je ikakvu kvalitetnu reakciju trazit iz te udaljenosti. To je udarac sa 11 metara a po mojoj slobodnoj procjeni udarac je bio 70-80 kmh. To je 22 metra u sekundi tj Neva je imao tocno 0.5 sekundi za obraniti udarac. Za usporedbu, piloti fighter jetova imaju vrijeme reakcije max 0.2s dok je prosjek ljudski iznad toga oko 0.3s . Ne znam sto bih rekao jer taj udarac malo koji golman moze obraniti, a ovo ostalo je trazenje dlake u jajetu kod osobe koja ni milimetra nije kriva za gol. Je li se mozda mogao malo bolje baciti? Mozda i je, ali ne bi promjenilo ishod.
  • dinamo u srcu
    3k
    U Norveškoj igramo 2-2, produžeci, penali, svi mi na aparatima, psihijatrija natrpanaShanKu

A onda Kova uvodi Zagorca u 118.minuti za penale, da zavara Norvežane.

i Zagi vojnik kluba ne odbija ulazak već u 39.godini brani sve i donosi ligu prvaka.

i normalno slijedeća tekma koju brani je u kupu u 1/32., protiv Karlovca.
  • DrRatoljub
    1.3k

To sam se za Zagorca i penale danas zafrkavao. Top prica.
    Ali neka ipak dobijemo 4 1 unutar 90.
  • Filip B
    482
    tocno se usrao da ne primi opet u svoj kut. Prvi gol ga je fino smjestio, a Neva bas samo padne. Drugi umjesto da se rasiri on se skupio..Filip B

Tocno to sam gledao. Nevistic nema nikakav odraz. Sam lik padne.
  • Krizy
    75k
    Pretrčani kilometri:
    Dinamo 113.9 - 119.7 Viking

11.0 - Pérez Vinlöf
    10.4 - Domínguez
    10.2 - Oršić
    10.2 - Beljo
    10.1 - Mišić
    10.0 - McKenna
    9.6 - Valinčić
    8.9 - Stojković
    8.2 - Zajc
    7.9 - Lisica
    5.1- Nevistić
    3.9 - Kačavenda
    3.1 - Mudražija
    2.9 - Hoxha
    1.2 - Prevljak
    1.1 - Galešić
  • Jaro
    12.4k
    s ove tekme osim petarde pamtim i komentatorovo (Prasicko?) Plakanje rari baklji i toga "sto cemo mi platiti to". Istina, scene s te tekme su danas nezamislive (Svicsrci napadaju u nasem 16ercu a baklje doketavaju u teren oko igraca i blizu lopte, ali igra se nastavlja do kraja akcije)

Da, Prasicko...
  • Dzoni
    7.6k

120km damn. To bi ih prema footmobu smjestilo na 2.mjesto po pretrčanim kilometrima u Ligi prvaka prošle sezone, samo iza Bodo/Glimta
  • Ludovic IX
    12.5k
    tamo će biti bitno da prezivimo tih prvih 15 minuta..s druge strane, ostavit će dosta prostora iza pa bi trebalo bit prostora za kontre
  • scooniepenn
    7.3k

Ako pricas o prvom golu iskosa onda nije 11 m, vec nesto vise. Udarac je u ravnini bijele tocke, ali dosta sa strane tako da je ipak nesto vise. Tesko se to brani i nitko Nevistica ne krivi, a nazalost nikad necemo saznati bi li to Livi branio. Ono sto znamo je da nas nikoga ne bi sokiralo da to hipotetski Livi skine. Ne bi bilo prvi put.
  • Klenx
    11.6k
    120km damn. To bi ih prema footmobu smjestilo na 2.mjesto po pretrčanim kilometrima u Ligi prvaka prošle sezone, samo iza Bodo/GlimtaDzoni

Iznenadila me i naša kilometraža.
    114km pretrčanih je baš jako dobra brojka.
  • Crni86
    23.7k
    114km pretrčanih je baš jako dobra brojka.Klenx

I pitanje da li smo na 100% spreme ovog trenutka s obzirom da je sezona tek pocela.

I bez obzira na ovih 8 km vise pretrcanih od strane norvezana, mislim da smo mi pametnije trcali. Jer ovu razliku u pretrcanim kilometrima ja na terenu nisam vidio/osijetio.
  • rokikaciga
    17.1k
    Ajde nije 11 metara vec 12-13. Nije ni toliko bitno ako cemo realno jer je bio jak i prexizan udarac
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.