• fakin
    5.9k
    njih jedino mogu spasiti novci, a njih će dobivati igrajući europske utakmice i ligaške faze europskih natjecanja.
  • podravskimodrikibicPMK
    459
    pa majstore njihov sportski direktor, kolko god bili mutavi valjda upućen u financijsko stanje, govori u intervjuu ili di već da im je KL tj ulazak u KL od velike važnosti i opet se guraju famozne ,,dvije tekme tjedno"

Ako ti je to argument, pa valjda je bitnije da su dugoročno loši nego da u jednoj sezoni budu objektivno lošiji a već ove zime a pogotovo na ljeto u općenito daleko boljoj situaciji, ako nam je već cilj da budu lošiji jel

Kažeš ne ovisimo o njihovoj financijskoj propasti, a baš nam je presudno da imaju nešto više više utakmica i da budu nešto lošiji jel? To ti se super pokazalo prošle sezone kad smo mi neposloženi a oni sa boljim (i širim) kadrom bez europe bili OSAMNAEST BODOVA iza

Kao što je rečeno i u ovim gore komentarima i prije, njih samo europa i eventualno nekim čudom neki brutalni talent može spasiti, naravno nijedno od toga u potpunosti a fora je da ovo drugo može biti slučaj samo ako (djelomično) izađu iz dugova/gubitka (u smislu da tek onda mogu dizat cijenu za svoje igrače)
    Ako se već nečega bojim (odnosno ako moram birati) to je puno prije njihova nula na računu pa gradnja nove priče od toga da eto imaju jednu tekmu tjedno, zamisli strahote

Koeficijent može biti argument al mislim da smo s našim dobrim rezultatima u europi (eh sportska struko sa pojačanjima) i ponekim ulaskom Rijeke bez problema na istoj poziciji odnosno broju klubova kojeg imamo trenutno
  • crophantom
    6.9k
    Njima bez KL ide teska rasprodaja, na dres ce umjesto Tommy staviti "ljetno sniženje do 70%!", samo da plate dugove i nece imati jedan cent da uloze u ekipu ni sad ni na zimu.

Ulaskom u KL rješavaju dio dugova, mogu prodati samo neke, ne baš sve i dovesti nove igrače, a tamo ce dići koeficijent da su nositelj iduće godine bar do 3. Pretkola, a mozda i PO ako se potrefi.

Kratkoročno je isti kurac, dugoročno je za nas puno bolje da ispadnu od Poljaka.
  • Bryan
    133
    Oni ne igraju Uefa natjecanja 15 godina, nema ih nigdje ni u Hnl- u pa opet imaju dovoljno novaca. Ne trebaju njima novci Uefe i bolje da ih ne dobiju.
    Mene baš zanima kaj će Uefa im reć slijedeći put. Nije baš da su nešto se naprodavali a koliko se sjećam trebaju bar dvije godine poslovat u plusu nakon one dvije sa 10 i 14 milja minusa zbog kojih su i došli pod nadzor.
  • DiddyGuela
    6.6k
    Ako se mi bojimo jednog tovarskog plasmana u KL i to prvog u 15 ili koliko vec godina... onda smo mi teska truba i radimo potpuno krivo.
  • FazeN
    7.9k
    Ako se mi bojimo jednog tovarskog plasmana u KL i to prvog u 15 ili koliko vec godina... onda smo mi teska truba i radimo potpuno krivo.DiddyGuela

Mislim da se ne radi ovdje jel se netko boji njih ili ne, naravno da ne, to je smiješno i za pomisliti.
    Već jednostavno nitko im ne želi dobro haha
  • DiddyGuela
    6.6k

Generalni hejt kroz prvenstvo je ok, ali toliko biti opsjednut sa njima igraju li oni KL ili ispadaju li od nekih poljaka... meni je to skroz neracionalno iliti koga boli kurac.
  • vjeko1701
    28.2k
    Meni je ova situacija u razini da oba ishoda nose nešto dobro i nešto loše. Ako se plasiraju u KL pozitivan je rast koeficijenta lige i prijenos njihovog fokusa na europu. Možda i sezona u kojoj ne drže kompletni HNL na iglama radi svojih frustracija i ne broje svaki upitan aut dosuđen nama. Bonus bi bilo gledanje kako se cijelu jesen pate igrati na više frontova.

Neka sezona odmora od njihovog konstantnog šuma i malo udaljavanje od 23. pozicije na tablici radi koje bi mogli kretati u prvom pretkolu.

Negativno je da im to donosi novce koji im očajnički trebaju i da im vjerojatno omogućava da zadrže pokojeg igrača kojeg bi inače prodali i dovedu nekog kojeg inače ne bi doveli. U suštini, održava ih na životu na trenutnoj razini taman glavom iznad vode.

U svakom slučaju oba ishoda imaju zanemariv utjecaj na nas, naše ambicije i naše planove.
  • Benedikt
    297
    Već sad su zaradili od europe oko 1.7 milijuna eura, što je više nego što prvak HNL-a dobije od preraspodjele tv prava
  • vjeko1701
    28.2k
    1,7M samo na temelju prva tri pretkola? Čini mi se dosta.
  • RokiKiroki
    11
    po utakmici samo od ulaznica dobe oko milijun eura treba vidjet samo cijene kakve su im Dinamo za sjever 7e ulaznica ovima 30e.
  • Pacho
    19.9k
    Ne bojim ih se nego im zelim bankrot, a ovo im je slamka spasa.
  • NitkoBitan
    38.3k
    po utakmici samo od ulaznica dobe oko milijun euraRokiKiroki

Sefe daj nam tu matematiku.

Ja znam da do sad nisu rasprodali ni jednu domacu tekmu europskih kvalifikacija i da im pretplatnici imaju besplatan ulaz na europske tekme tak da mozda oko polovice prisutnih na stadionu kupi pojedinacne karte.
  • hardek
    12.1k
    Ljudi se ponašaju kao da je organizacija utakmica besplatna. Merch, hrana, cuga, ulaznice sve je 100% profit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.