• hardek
    12.1k
    Ova ostala dvojica bi dodali Zajcu (pretpostavljam da je to i Valinčić htio).Crusades

Ali za to dodavanje treba biti lijevom nogom, a Valinčić lijevu nogu koristi samo za ulazak u bus. Sličan problem je imao i RPG
  • Keyser Soze
    20.7k
    Zanima me koliko su oni bolji doma i hoće li nas napasti ili pustiti loptu kao jučer. Nekako mislim da će se usrati prilike.
  • rioda
    17.9k

Kad gledaš statistiku u njihovom prvenstvu, svi im stvaraju masu šansi i imaju puno udaraca. Ne očekujem da će nas pričepiti, nego će biti slično jučerašnjoj utakmici, s vjerojatno ipak više njihovih šansi.
  • db-izbjeglica
    21.2k
    ljudi moji, valinčič ovdje ima tri čiste i poprilično jednostavne opcije, lopta mu je pod kontrolom i na zemlji.

1: dodavanje mišiću
    2: dodavanja zajcu
    3: izbijanje lopte

on je dodao protivničkom igraču u noge, na način da je ovaj iz prve asistirao strijelcu.
  • Crusades
    25.5k
    tzv. prisiljena pogreška
  • don
    20.9k
    lopta mu je pod kontrolomdb-izbjeglica

lopta pod kontrolom a on mora minjat smjer trčanja kako bi doša na nju prije njihovog igrača?

1: dodavanje mišićudb-izbjeglica

ima igrača na leđima plus preblizu je bia. Iako, to bi možda bila najbolja opcija kada gledamo ovako situaciju.

2: dodavanja zajcudb-izbjeglica

iz jako teške pozicije.

3: izbijanje loptedb-izbjeglica

također iz jako teške pozicije u situaciji di ti igrač dolazi u sprintu.

Znači, odluka u djeliću sekunde u nezahvalnoj situaciji.

tzv. prisiljena pogreškaCrusades

znam ja da ti želiš sve opravdat pa i ovakve stvari da je jedan gol plod našeg pritiska a primljeni ne njihovog, ali reci mi je li Valinčić bio pod pritiskom igrača? Je li bi isto ovo uradia i da nije bilo njega ili bi uzeo loptu i krenuo s njom dalje?

Ovdje je puno veći problem kako je i kolega gore reka, da mu liva noga služi samo za ulazak u bus. Ali izraziti dešnjak je i to je to. Tako gledamo situacije.
  • Crusades
    25.5k
    pa čim je procijenio da može odigrat rizično dodavanje umjesto nabijanja lopte na tribinu očito mu nije bio dovoljno jak pritisak
  • don
    20.9k
    već sam napisa gore. Poslat loptu visoko u ovakvoj situaciji nije jednostavno i vjerovatno bi većina komentirala žašto je to uradia da nije bilo gola.

neki kvalitetniji igrači (i oni koji mogu livon nogon igrat) bi ovo vjerovatno odradili dobro, ali govoriti da je ovo čista predaja lopte je smišno.
  • Kaktus Car
    1.1k
    Od igrača koji je navodno dovoljno dobar za najbolje klubove, koji navodno vrijedi 15 milijuna Eura i koji je navodno već prerastao Dinamo je valjda onda realno za očekivati da baš i ne napravi najveću grešku na najvažnijoj utakmici sezone neovisno o tome je li bio pod određenim pritiskom ili ne...
  • db-izbjeglica
    21.2k
    pa čim je procijenio da može odigrat rizično dodavanje umjesto nabijanja lopte na tribinu očito mu nije bio dovoljno jak pritisakCrusades

upravo to
  • db-izbjeglica
    21.2k
    uostalom nije to njemu prvi put da puca pod "jakim presingom" i krivo dodaje loptu u ekstra bitnoj utakmici. u trenutku dodavanja protivnički igrač je bio metar od njega, ako mu je to prevelik presing i ne može hladno riješiti takvu situaciju, e jbg-a, onda nije igrač za dinamo.

još jedan primjer jakog presinga u utakmici koja je u tom trenutku bila možda i plafon karijere.

https://youtu.be/PCD0CGta-gs?si=gLgd1C5ZAJ0473Fp&t=485
  • don
    20.9k
    u trenutku dodavanja protivnički igrač je bio metar od njega,db-izbjeglica

a lopta mu je išla savršeno na njegovu nogu, u smjeru njegove kretnje i nije bio okrenut prema svome golu dok mu je ovaj u sprintu na leđima?

još jedan primjer jakog presinga u utakmici koja je u tom trenutku bila možda i plafon karijere.db-izbjeglica

dobro, kakve jebene veze ima sad taj krivi pas tu sa ovom situacijom od sinoć? Ne da nije usporediva već je jedina sličnost to šta su to dvi iste osobe. Ovakvih grešaka će bit još x puta, kako od njega, tako i od svih drugih.
  • Ljubo
    1.6k
    Povukao bi jednu paralelu sa ovom utakmicom sinoć. Paok smo doma nadigrali kao i Viking te dobili 2:0. Na kraju nam nije pomoglo. Spartu smo doma nadigrali sa 3:1 pa nam nije pomoglo. Možda i nije tako loše da u uzvrat idemo sa neriješenim. Tako se nitko od naših ne može opustiti niti 1%.
  • db-izbjeglica
    21.2k
    čovjek igra u dinamu, igra playoff za ligu prvaka i sad ćemo tražiti opravdanja za dodavanje lopte protivniku u noge, nakon čega dinamo prima gol?

kakva je sličnost?

pa ako u dvije godine, dva puta krivo dodaješ loptu i skriviš gol u ekstra važnim utakmicama, očituje li se tu možda nekakav uzorak? nešto mi zvoni da je i u U21 reprezentaciji imao sličan trenutak u bitnoj utakmici.
  • miro
    9.6k
    Jako dobro je i tekmu i stvari oko ulaganja u ekipu objasnio Kvasina kod Denisa, trezveno i direktno. Slažem se sa svime što je rekao i dijelim pogled na situaciju, prije svega po pitanju financijske odgovornosti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.