• db-izbjeglica
    21.2k
    galešić koji nije desni bočni, bolje i sigurnije odigra desnog bočnog od njega... i jučer je imao asistenciju za prevljaka koju valinčić vjerojatno nikad neće biti spreman isporučiti u ozbiljnijoj utakmici, jer nema takvu nogometnu inteligenciju.

naznake ozbiljnog igrača postoje, ali on je već predugo u dinamu da bi se sve mušice mogle smatrati popravljivim.
  • Jaro
    12.4k
    ne znam za glavu, nisam psiholog/psihijatar, a nit sam upoznao decka - ali on je jucer tehnicki bio dinamov najslabiji igrac u prvih 11. Pa svako njegovo primanje loptr je uzas. McKenna je meksi igrac u tom dijelu igre od njega...
    Za gol ga i ne krivim toliko - jbg greska pojedinca se desi kako sam rekao i na Misicevoj temi - kod gola je vec prije nego je lopta uoucena prema njemu bilo vidljivo da je obrana pukla jer je ogroman dio desno bio prazan i slobodan za 2 norveska igraca - to je takticki fail cijele momcadi na koju se nadovezala Valinciceva greska...
    Da je momcad stajala kako treba, netko bi Valincicevu gresku uspio popravit.
  • db-izbjeglica
    21.2k
    Da je momcad stajala kako treba, netko bi Valincicevu gresku uspio popravit.Jaro

slažem, se...ali nogometna inteligencija je i prepoznati situaciju da ti ostatak momčadi ne stoji najbolje, da imaš vodstvo, igraš bolje i nema potrebe riskirati sa nekakvim nepotrebnim pasom prema sredini, već je sasvim prihvatljivo rješenje loptu poslati "na zapad dolje", izderati se i omogućiti momčadi da se posloži.

postoji hrpa igrača koji tehnički nisu neka sreća, ali to kompenziraju na neke druge načine
  • Jaro
    12.4k
    a ok, meni taj bauk od napucavanja lopte na tribinu nikad nije bio jasan al "takvi su trendovi".
    Simptomaticno je da smo i prvi gol primili jer se sustav desno raspao, Lisica je isao cuvat Stojketa valjda i ostavili lika desno solo...
  • prefontaine
    10.7k
    zonadinamo.com tema Moris Valinčić #25, postovi zadnjih 29 dana:
    stranica 26-28: smiješan, rupa, dosta je loš, nema eksplozivnosti, za klupe je, debelo ispod razine dinama, nekarakteran...
    stranica 28-30: Moris se vratio, raketa, samo tako nastavi, dobar, he is back...
    stranica 30 pa nadalje: potonuo ko titanik, opasnost po gol, prodat ga, propo, curi na sve strane

Ništa, sad čekamo sljedeću dobru utakmicu...

Zono, velika si :heart:
  • CerealKiller
    711
    Moj komentar za Valinčića hladne glave nakon jučerašnje tekme u kojoj mi je pokidao živce. Jedno što je sigurno i što svi vide da u kontinuitetu ispada u obrani čak i kada ima te dobre utakmice. Recimo protiv Thuna je isto ispadao ali se iskupio sa golom pa se to malo zamaskiralo. Njegovo loše postavljanje u obrani u hnlu prolazi jer Dinamo ima inicijativu u svim utakmicama. U napadu je ok, ima tu brzinu, eksplozivnost i solidan centaršut. Jos je mlad, može napredovati ali ako usporedimo Vinlofa koji je 3 godine mlađi i vec sada po mom mišljenju bolji u oba smjera onda se još više primjete njegovi nedostaci. Mislim da bi se većina ovdje složila da bi Galešić bolje odigrao na desnom beku u jačim utakmicama i to govori dosta. I dalje mislim da ga trebamo istrpiti jer ima potencijala. Ne mislim da ima potencijal da jednog dana bude reprezentativac ali neka me razuvjeri.
  • joesimunic
    395
    a po meni po ovome šta si ti pisao nemamo ga za šta trpiti, jer ako nije potencijal da jednog dana bude reprezentativac kako onda može biti potencijal da igra kod nas. Želim reći dobar Dinamov bek iz Hrvatske mora kucat na vrata naše reprezentacije, a ako to ne može onda vjerovatno nije ni za Dinamo.
  • CastAway1986
    6.2k
    odigrao je lose jucer i ohladio bi ga klupom za uzvrat ali kod prvog gola nije Christiansen njegov igrac nego Sergijev koji je izletio kao muha bez glave sa svoje pozicije..
  • CerealKiller
    711
    A to kaj mu se njegov igrač na krilu prošetao iza leđa i zakuhao onu pogrešku Mišića, to nisi vidio Valinčić i Lisica su zajedno izašli na igrača i ostavili krilo samo
  • CastAway1986
    6.2k
    procitaj prvi dio komentara o tome koliko smatram da je bio loš, a ovo drugo pricam o strijelcu gola koji nije bio njegov igrac
  • CerealKiller
    711
    Ma znam da nije njegov igrač ali Dominguez je najmanji krivac za gol. Gledam cijelu akciju, kardinalna greška Valinčića i Mišića i na kraju Domingueza
  • CastAway1986
    6.2k
    e sad se vec razumijemo..Ne smatram da je Moris toliko loš igrac ali predstave su mu daleko ispod razine ..Igrao bi uzvrat s Galesicem a on nek odradi HNL
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet