• Big Daddy
    1.8k
    Andric je zakon, s likom sam se nekoliko puta dopisivao na Insta
  • Crni86
    23.7k
    Na ovom fazeovom videu Kiril izgleda brutalno
  • Omake
    20.3k
    Pročitao jutros par njegovih intervjua. Djeluje skromno, često hvali suigrače i trenere, obožava nogomet, ima privatnog analitičara već dvije godine, Rodri mu je uzor na terenu.
  • badjibadara
    10.5k
    s likom sam se nekoliko puta dopisivao na InstaBig Daddy

heštegnohomo
  • Big Daddy
    1.8k
    ?

Znas da se o dinamovom igracu radilo? I da se covjek zahvaljivao na podrsci
  • Filip85
    1.6k
    Dobro pozhalovat' Kiril !
  • rokikaciga
    17.1k
    Rodri mu je uzor na terenu.Omake

Meni dovoljno!
  • Ivdzo11
    10.8k
    Kad se pak radi o Rusu Kravcovu, saznajemo da je stigao tjelesno fit; po našim informacijama mogao bi nastupiti već za desetak-petnaestak dana. Čak možda već i protiv Istre 1961, 29. kolovoza na Drosini, u 5. kolu SHNL-a. Ako ne tada, onda kolo kasnije, 5. rujna, protiv Gorice na Maksimiru.
  • hanibal
    171
    Pročitao jutros par njegovih intervjua. Djeluje skromno, često hvali suigrače i trenere, obožava nogomet, ima privatnog analitičara već dvije godine, Rodri mu je uzor na terenu.Omake

kolega uvijek temeljit, detaljan i sistematičan.....hvala kolega....zonin scaut
  • Droljo
    31.2k

Ne treba ga previše hvalit da se ne umisli...
  • ZG plavi 01
    548
    Ne bi li ispravno trebalo biti Kravcov? Posto je covjekovo prezime "Кравцов", ц se na hrvatski transliterira kao c, ne ts.
  • scooniepenn
    7.3k

Top igrac, vrhunska cetvorka, reprezentativac standardni i jedan od kljucnih igraca Rusije u to vrijeme. Jako mi je bio drag, to je bio period kad su on i Chucky Atkins razbijali Partizan i mnoge druge Euroligase.
  • Jaro
    12.4k
    yep, on je Kravcov - ne prevodimo Rusko ime s engleskog valjda...
  • rioda
    18k

U Cometu je registriran kao Kravtsov, znači da nije nečija izmišljotina, nego je prepisano iz njegovog dokumenta.
  • Jaro
    12.4k
    ojbt, ok sustav je znaci nelogican - glavni grad Ukrajien ne zovemo po ukrajinskom nego po ruskom, ali rusko prezime - prema engleskom :rofl:
    sluzbeni standardi su debilana :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.