• Niko1986
    8.5k
    Dragi naši sve znate. Sva pitanja vezana za prvu utakmicu ostavite ovdje. Gledamo se sutra u 20!
  • Antee
    25
    Koji bi po vama bio stoperski par i desni bocni za uzvratnu
  • Kujtim Shalla
    11.2k
    Stoperski par je odigrao dobru utakmicu, nisu krivi za golove . Meni to dirao. Srce bi htjelo Gačeta na beka, ali opet onak subjektivno ,ono krilo je prebrzo za njega . Pretrcavao je Valinčića kak je htio ,a on je ipak mislim brži od Galeta
  • DZG90
    307
    Kakvu utakmicu očekujete u Norveškoj?
    Pozdrav svima
  • Niko1986
    8.5k
    Ako ima još pitanja ostavljajte, danas opet pripremamo malo detaljniju analizu.
  • ElDorado
    13.4k
    Pisao već na Zoni ali ponovit ću naš najveći problem pa ajde prokomentirajte: Građenje posjeda iz zadnje linije versus povratne lopte golmanu i napucavanje.
  • JakovK6
    306
    Kako komentirate dosadašnji tijek prijelaznog roka? Nije mi jasno zašto dovodimo igrače koji su ozlijeđeni i za koje se unaprijed zna da neće biti spremni za ključnu utakmicu sezone, dok istovremeno prodajemo itekako važne rotacijske igrače poput Bakrara i Vidovića, a ne dovodimo zamjenu na vrijeme (ili je zamjena ozljeđena).

Je li problem u loše odrađenom prijelaznom roku, lošem planiranju kadra ili se iza svega ipak krije neka šira strategija koju mi navijači ne vidimo?
  • Antee
    25
    Jeli bi uveli pravilo tipa ako godisnjak ne dode na 60% 70% domacih tekmi i da ne propusti godisnju ukidanje godisnje ili pravo prvokupa za sljedecu sezonu
  • Crni86
    23.7k
    Zasto dolazi do toga da sad vec drugu jacu tekmu (thun i vikimg) doma na maksimiru doslovce poklonimo 2 gola?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.