• Droljo
    31.2k

I ako se pojavi gospodična sa ćevapima i ajvar und luk u press loži...
  • Goran86
    256
    Stadion je jedna od većih sramota Hrvatske države i normalno da će nas strani mediji sprdati po tom pitanju još nekih 6 mjeseci. Poklopit se po ušima i šutiti jer ovakvih čuda u Europi više nema na ovom nivou natjecanja. Unikatna situacija.
  • Peškaman
    9.5k
    To ekipa pripremila kamenja ako se Mudražija ne uvede u utakmicu.
  • criticus
    9.2k
    Da, ovo me jako uznemirilo... Ljudi koji će na "sudac pederu" prozvat naciju fašistima, dok im se svako drugi klub zove viking. Evo neznam kako ću zaspat večeras.
  • Sajla
    22.9k
    Norvežani... Pa prije par mjeseci smo im se na zoni smijali jer im se u medijima digla frka nakon što se reprezentacija fotkala u vikinškim kostimima. Medijske bedastoće, koga briga za njih.
  • Bosskovitz
    21.4k
    normalno da će nas strani mediji sprdatiGoran86

Ne bih ja ni rekao da je ovo sprdanje, rekli su da stadion ima poseban šarm i to je možda objektivni maksimum komplimenta koji Maksimir može dobiti.

A zanimljivo im je jer je stadion, jbg, zanimljiv. Ne po dobrom, ali mi smo navikli na neke stvari pa se pravimo da su normalne, a onda vidiš novinara koji pokazuje koliko je tribina udaljena od terena tako da trči od ograde do gola i to te podsjeti kako svakodnevno racionaliziramo iracionalno.

Neka samo snimaju, ovo im je zadnja prilika.
  • Droljo
    31.2k
    vidiš novinara koji pokazuje koliko je tribina udaljena od terena tako da trči od ograde do gola i to te podsjeti kako svakodnevno racionaliziramo iracionalno.Bosskovitz

I koji uzima ogroman komad betona/žbuke (na zapadu) sa kojime možeš nekoga ozbiljno ozlijediti. A nama je to normal total.
  • R13S61
    688

Al glavno da ti na ulazu uzmu upaljač, jer je, eto, upaljač opasan predmet :grimace:
  • jedan u nizu
    19k
    Nekako mislim da se zadnje dvije tri godine manje pricalo o derutnom stanju stadiona.
    Cak bi to i povezao sa fenomenom koji i ovdje vlada.
    Kada klub dominira prvenstvom i nema gubitaka titule, problema sa upravom i ostalim, onda se sere po necem drugom.
    Godinama je to bio stadion. Svaka utakmica dinama u europi bi nam donijela ovakvih 20 clanaka.
    Zadnje 2-3 godine se to smanjilo.
    Fokus je bio n upravi, izborima, statutu, Bobanu, borbi za titulu, neizvjesnim prvenstvom i sl.
    Sada kada opet dominiramo, kad je uprava stabilna, financije isto super, o cemu ce se pricati nego o stadionu.

Domaci ljudi pisu o clanskim danima, plasticnim karticama, ulaznicama, aplikacijama i zetonima za case.
    Strance boli kita za zetone, pa pisu o stadionu.

Takoder, zadnje 2-3 godine puno vise vidim clanaka stranih novinara koji hvale nasu atmosferu i navijace. Nasi pritivnici to spominju u presicama i govore kako je to tezak teren i neugodno gostovanje.
    Prije se nije tako pricalo, pa mi je izuzetno drago da to konacno svi vide, da unatoc kriminalnom stadionu, imamo jednu od najboljih atmosfera u europi.

E sad zamislite kako ce to biti kada budemo na Kranjci, i onda kasnije na novom Maksimiru.
    Mozes vec i zamisliti ''strah'' nasih protivnika koji govore o toj atmosferi na novom modernom stadionu.
    Bit ce to prava plava utvrda :fire:
  • građanin
    105
    kaj se zamarate s pizdarijama, ionak za 7-8mj kad se dođe na kranjču nitko živ se neće ni sjećat maksimira kao takvog, našeg najlepšeg rugla, već se se samo sjećat kak su padali redom Arsenal, Milan, Chelsea, West Ham, Totenham itd.

zajebi ove priče, nek se priča i malo rola. ovo sam može bit dodatan motiv da nas ekipa podcjenjuje. :love:
  • SAS1987
    20.5k
    to mu je da zapamti di je maksimir i kakav je. nek ga neko odvede na wc na sjeverNKDZ86

Frendovi bi ga zvali žute patike :lol:
  • Hrvatski Gradjanski
    284
    Al kae s ovim našim travnjakom koji izgleda kao poluoranica?
  • NKDZ86
    9.3k
    sve više mislim da je to čak i namjerno. ima ljudi u klubu iz prošlih vremena tak da nikad ne znaš...
  • shameless86
    2.2k
    napisao je netko na ssc forumu da je odabran pobjednicki rad..i da se sad ceka samo predstavljanje..ako je istina, onda su fakat brzi
  • tigric
    1.3k
    ne zvuci ludo, buduci da bi se u devetom mjesecu trebao proglasit pobjednik
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention