• DerHerrKool
    1.7k

Miha je šmeker i igrač za gušt i to da ne valja je glupost, ali za Europu mu fali malo brzine protiv onih agresivnijih momčadi. Njemu su ovakvi protivnici idealni jer ako mu dozvoliš malo vremena i prostora, gotov si.
    Za ovaj Žalgiris sumnjam da bi se kroz HNL izborio za Europu.
  • GeneralNapoleon
    2.6k
    Meni danas sa Valincicem mozda najlosiji. Nekako nevidljiv u vezi. Kacavenda mu opasno dise za vrat ako se mene pita.
  • Profesor Baltazar
    194
    Zajc nema što više uopće ugrati u prvih 11 u Europi. Nema trke, defenzive, a to ne može proć u ozbiljnom nogometu. To se vidjelo i lani protiv jačih momčadi. On je back up igrač i treba igrat utakmice HNLa i ulazit kao zamjena u Europi.
    Kačavenda mora bit u prvih 11.
  • Jos-Optimus
    12.8k
    Je, totalno smo izdominirali kad je Zajc izašao...šta vi laprdate jbt?
  • građanin
    105
    Zajc nema što više uopće ugrati u prvih 11 u Europi. Nema trke, defenzive, a to ne može proć u ozbiljnom nogometu. To se vidjelo i lani protiv jačih momčadi. On je back up igrač i treba igrat utakmice HNLa i ulazit kao zamjena u Europi.
    Kačavenda mora bit u prvih 11.
    Profesor Baltazar

Zajc je profesor nogometa za 95% momčadi dinama, jedino ga jebe forma očigledno i što se mene tiče, da izađe nakon 45 min, najmanji problem s obzirom na razigrani kadar s klupe.

mislim da je više upitno zašto je tako loše pripreme odradio i nama za 70-80min trke. Sumnjam da su još uvijek 'teške' noge iako znam da je forma dinama tempirana za 9-10mj
  • Silvek1986
    94
    Sa Zajcom je igra još ličila na nekaj, Kačavenda ispadao s onim svojim iskakanjima ko ratkapa, tu su odmah stvarali višak...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.