• Archangel
    241
    Viking je domaćinska ekipa na umjetnoj travi. 60% je da će oni proći
  • hardek
    12.1k
    Ne sjećam se kad sam se odvratnije osjećao nakon nekog "pozitivnog" ishoda. Ne mogu vjerovat da ovo nismo pobijedili u dvostrukom hendikepu
  • Makedonion
    258
    Mi u 3 utakmice nismo uspjeli pobjediti Thun i Viking u 90 minuta. Ne mislim da cemo ih dobiti u Norveskoj. Ni jace momcadi od nas se ne prilagode na umjetnu travu i visoku razliku u temperaturi. Mi smo svoju sansu popusili, a sve kaj smo trebali je ne primiti gol nakon 2:0
  • Filip B
    475
    šteta. Bolji smo od njih i imali smo ih na pladnju.

Sad iskreno, da vam je netko 1.7. rekao da cemo najbitniju tekmu sezone (za proracun, za sportski uspjeh, za dugorocnu poziciju kluba itd.) igrati s Nevisticem, Mudrazijom, Kacavendom (koji je btw bolji od ocekivanog), Hoxhom i Smailom Prevljakom na terenu - kako bi se osjecali?
  • Crni86
    23.7k
    Kad se makne rezultat, nasa fenomenalna utakmica.

Steta one dve glupe greske. Umjesto 3:0, bude 2:2. Imamo ih gore. Bravo decki
  • CerealKiller
    706
    Viking 5 kilometara više pretrčao
  • Dani Olmić
    2.3k
    Mislim da je dinamo bolji ali to sad vise ne igra nikakvu ulogu, tamo je umjetna trava i totalni su Favoriti
  • DiddyGuela
    6.6k
    Pucali smo si u noge tokom ovog prijelaznog roka. Mi u drugom poluvremenu nismo imali nikakav odgovor sa klupe. Rotacija nam je suzena i nedovoljno kvalitetna. Prodaja Bakrara i Vidovica pogotovo pred utakmicu playoffa su nemoguce gluposti. Na to ti se dogodi ozljedica Stojkovica koji danas ocito nije bio na maksimumu i eto sranja. Teski fail sportskog sektora, brutalno los prijelazni rok. Vadis Mudrog iz naftalina jer nemas drugog, vrtis igrace po neprirodnim pozicijama jer si tanak, mah... jebeno sranje.
  • Davieboy86
    1.4k
    Prolazimo ovo glat.Nema tragedije. Nisu pukli po golu osim nase te nesretne i slucajne dvije greske. Jbga. Desava se. Idemo jako dalje. Ajmo Plavi!
  • Hebimir Strašni
    341
    Damo što ovo nije pozitivan rezultat
  • crophantom
    6.8k
    E jbg... Kovi jedino zamjeram su Orsic i Valincic bili na terenu kolko su bili. Upravi zamjeram sto u PO lige prvaka ulaze Mudrazija i Prevljak.
    Šteta, ovo se moralo dobiti
  • Markelo
    3.8k
    Sad su oni favoriti za proći dalje. Nakon 2-0 činilo se da bi mogli imat zalihu pred uzvrat ali šipak, ništa ne donosimo u Norvešku
  • Kruno
    1.6k
    Nisam zadovoljan,moralo je ovo puno bolje.
  • Fatos Beqiraj
    3k
    ma kakva umjetna kakva domacinske ekipe. To je floskula glupa danas svak ima umjetne terene i more se pripremit, nije to tolika razlika malo bolje su to umjetne
  • emilperska
    18k
    Viking dosta slabiji od Rosenborga 2019. i pogotovo Boda 2022.

Ali mi isto nekonzistentni, propusni.
    Viking ne moze doma bit ovako los.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.