• hanibal
    171
    šteta, ali jos je ostala 3 poluvremena, Viking je li la sa Thunom mozda malo brza ekipa od Thuna i malo kvalitetniji igrači.... samo da nek se Stojković razmaše, dosta paze na njega
  • Blue Label
    316
    Stvarno smo bili dobri, al sav taj trud ode u nepovratno zbog 2 katastrofalne greške.

Očekujem da prve izmjene budu kača i hoxha umjesto orše i zajca
  • Georginho
    761
    I dalje mislim da dobijamo i da dajemo još 2 gola!
  • Orc123
    16.7k
    a za koji gol je kriv Sergi...sta fantaziras....? Sta ce pn umjesto Misica izbacit onu loptu za 1. Gol ili cuvat krilo, od Valeta igraca?
  • tp1997
    3k
    Ako uđemo u LP, super za bilancu, ali ne ginu nove sedmice, osmice i devetke.

Ovima je svaki prelazak centra pola gola.

Mi naprosto obranu nemamo.
  • Zg123
    4.3k
    Strašno koliko je Orša izgubio samopouzdanjestriko

Nema to nikakve veze sa samopouzdanjem, covjek ima 33 godine i izgubio je na brizini sto mu je bio najveci forte cijelu karijeru i to je to. Rotacija za hnl ok, za igrati Europu moramo imati bolje krilo od njega
  • DiddyGuela
    6.6k
    Steta ovako glupih golova. Puno smo bolji ali sta ti to vrijedi nakon onakve dvije greske. Jednostavno ne razumijem...pa daj razvali tu loptu na tribinu.
  • NoSkillan
    529
    vidi se da smo bolja momcad, ovi iz 2 sanse 2 gola, nece im svaka sansa bit gol u ove 2 tekme (ako ima Boga), mi cemo ih poslat u europsku
  • Markelo
    3.8k
    Dinamo pod Kovačevićem se u Europi uvijek raspucava na Maksimiru. Nikakva nam to utvrda više nije. Daj da jednom ne primimo 2-3 komada u prvom poluvremenu doma od neke ozbiljnije europske ekipe
  • Efes Pilsen
    16.7k
    Mozda nepopularno, al jbg - mi Orsica kako ocekujemo necemo docekat. Nekad prica mora i zavrsit.. Nesto se po pitanju obrane mora napravit, primamo previse cim dode ozbiljnija euro ekipa. Ne mogu prihvatit da smo dva gola primili na amaterska ciscenja cistih situacija.

Nista, ovo se moze dobit, pa i u produzetcima tamo. Ne treba potonut nakon primljenih golova, ocito moramo igrat na gol vise. Prihvatit to i idemo..
  • Anderson Costa
    285
    cinjenica je da primamo na maksimiru u europi, ali kaj je sad Kova kriv kad dvije rolice nasi igraci daju njima na 20 metara?
  • miro
    9.6k
    ako odigramo ovakva jos 3 poluvremena mi prolazimo, ali obrana je kriminal za LP
  • Droljo
    31.1k
    Dinamovski
  • rokikaciga
    17.1k
    Ajmo jedno nepopularno - da smo istrpili Mikica sada bismo imali boljeg beka nego ovo sto gledamo od Valincica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.