• criticus
    9.2k
    Livi 99posto kod nas na posudbu iz Barce?!zmujcinslbrod

Ovo je stvarno science fiction. Mislim ja nebi ovo izjavio na piću u kvartu ako nisam 101% siguran da je točno ito da mi je osobno Livaković, Boban i javni bilježnik zajedno ne prenesu.

Ajmo živjet za trenutak u svijetu di je se ovo dogodilo. Zar vama ovo nebi bio neki alarm, ej čekaj čekaj, kakve su ovo gimnastike? Uprava bi nam trebala "dokazati" da tu nema nekih sumnjivih, mutnih radnji. Koja je logika iza posla? Gdje su tu interesi sve 4 strane? Kod ovakvih poslova bi sve moralo biti transparentno do zadnjeg slova da mi nebi opet imali neke prekrižene glave na ogradama za godinu dvije.
  • rokikaciga
    17.1k
    Fuzy Taylor = Ali Dia 2.0 :scream:
  • Kujtim Shalla
    11.2k
    o predugom mjenjaču:rofl:
  • Maximo
    950
    Gdje su tu intereai sve 4 strane?criticus

Kako nema interesea sve 4 strane? Par na ruke provizija u đep i sve 4 strane sretne, sad kolko je to crno, to će se za par godina tek gledat
  • vlatkomarkovic
    3.8k

Mislim da ovo nije konačna lista, mislim da mogu juniori ići gore…. I eventualno netko koga dovedemo….. Tipa ovaj Ultra, fkt lik ima najjače prezime ikada :lol:
  • vlatkomarkovic
    3.8k

Pa ok, mislim i pričamo o nekome tko bi kroz godine njega zamijenio. Sada nam je po meni bitno da zakrpamo tu rupu, čak, ako treba i na posudbu nekoga samo da ga odmori. Ukratko, ako će Kova imati povjerenja sto prije nekog juniora kao budžet rijesenje, iako s time ne bi bio sretan jer bi to pokrilo minute, ali ne ozlijedu…. Ionako pola HNLa ima juniora na toj poziciji, a naši su da jebe rak raka bolji. Također je pitanje, da li se isplati ikoga od njih dovoditi sada kao neko međurijesenje ili čekati i vidjeti…. Kao za pola HNLa je i vise nego dobar, u slučaju ozlijede ne bi Europi bio kao neki stranac, ali ne bi bio ni skroz kao junior, a ima potencijal….

U globali po meni uz golmana, možda vise, možda manje je najveći problem da nemamo ni plan B za Misica ni nekoga ko može odmoriti ga…. Zajca smo s Rusom pokrili koliko toliko.

Od pretprošle sezone imam PTSP, a i prošle kada se ozlijedio Valincic kojeg smo na početku raubali kao da sutra ne postoji…..
  • plavizg
    98

Prica je navodno ta da Barca uzima Livija za drugog golmana, a posto njihov trenutni drugi golman Szczesny ima ugovor do iduceg ljeta, oni bi nama posudili Livija na godinu dana dok ovom neistekne ugovor
  • tp1997
    3k
    NevjestićaOmake

Nevistiću pritisak bio previše pa promijenio identitet i odlučio se za lakši tempo juniorskog nogometa
  • Z brega sam
    408
    Ove mi je najdraža tema dok cakam tekmu dolje v slanoj vodi. Stranice i stranice :heart: zona :heart:
  • VolimDinamoOo
    562
    A sto ako je fuzy propao pa su nasli drugog talenta na toj poziciji (urugvajca)
  • Paggini
    95.7k
    Mislim da Fuzya kupuje Bayern pa ga daju nama na posudbu tri godine
  • Laugreano
    6k
    Prije bi rekao da planiraju Fuzya uskoro prikljucit u A ekipu, pa ce ovaj na njegovo mjesto.
  • Jos-Optimus
    12.7k
    neces pustiti ljudima ovu suludu teoriju na miru, je li tako? :lol:
  • austrijanac
    13.1k
    Mozda i najbolji komentar za golmane i ovog iz Engleske

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.