• Efes Pilsen
    16.7k
    Mogli su se bar potrudit pa nac motani burek :monkey:
  • Omake
    20.3k
    Baš me zanima kako bi predstavili Kolumbijca...
  • Kujtim Shalla
    11.2k
    za to je zadužen Pachotti @Pacho kralj marketinga ,sumnjam da bi kava bila u pitanju kod predstavljanja Kolumbijca :cool:
  • Jurki
    27.5k
    Baš me zanima kako bi predstavili Kolumbijca...Omake

Taj paketic bi dosel prazan, jer bi ovi sve pošmrkali
  • Thor
    3.7k
    Ako je na foru bureka...frajer otvara paket a u peketu samo slamkica :roll: :rofl:
  • Bryan
    133

I hajduk je turska riječ.
  • Omake
    20.3k
    Tvrd Šafarić

nhQrfSy.jpeg
  • ElDorado
    13.4k
    Veli Garcia čiju igru vodi stoper koji se doslovce pol tekme šetao s loptom do centra
  • Jurki
    27.5k
    ahahaha koje tele od trenera a momcad mu izdušila u 60toj minuti protiv faking Gorice.
    Nadam se stvarno da ce ih Osijek napenaliti i to onak propisno pa nek onda kenja da je liga spora.

Hnl nije bogzna kaj vreden, al ga vređati nedamo.. pogotovo ne urugvajskom trenerskom hohštapleru koji nakon toliko godina u Hrvatskoj se nije udostojao nauciti barem par rijeci Hrvatskog jezika.

I kak to da je takva trenercina uspjela spušiti sve bitne utakmice na klupi Istre i tovarije?
  • rokikaciga
    17.1k
    Sta je najgore Garcia je i rekao istinu da je HNL spor. Ali brate mili ne mozes to rec jer si urugvajska prevara ciji klub igra uzasno spor nogomet kojem stoperi vode utakmicu. I sa takvim sporim tempom mu je ekipa disala na skrge u 60oj minuti.
  • Jurki
    27.5k
    Sta je najgore Garcia je i rekao istinu da je HNL sporrokikaciga

Ok.. pa to nitko ni ne spori.. ali to moze reci trener koji je tu ligu pomeo s 25 bodova razlike.
    Ostali.. jbg nek se pokriju plahtom preko glave i šute.
    Seronja nebi lani skupio ni 50 bodova da nije imal Kolarica na vecini utakmica.

Samo protiv Vukovara ima 100 posto. Da nije bilo suca, ni protiv njih nebi imal 4 dobivene
  • NORTE
    26.6k
    Kažu da se to odnosi samo na ovu tekmu s Loksom, ali ako se pokaže kao pogodak biti će toga još.BBBaranja

I pored te akcije i euforije im je došlo manje ljudi nego na Maksimiru protiv Rudeša u petak 14.8.
    Znam, nismo baš za usporedbu, ali nije im bila neka ludilo posjeta, doduše to bi recimo u VG bio pun stadion.

Uz pozitivan rezultat s Poljuda mogli bi šarani jače dići posjetu za sljedeću domaću 29.8.

Super logo na dresu Gorice. :100:
    CLq6vMx.jpg
  • Pacho
    19.9k
    Ultramoderni Garcia kad krene komentirati zaostali HNL u kojem ga samaraju ne samo Dinamo nego i Rijeka i Varazdin

fEi2f2d.jpg
  • NORTE
    26.6k
    ne slažemo se.
    Može se svirati i ne mora, svakako nije pljačka da se svira.
    Ja naginjem da bi to sudio jer ga je klepio po nogama.
    crophantom

Sad sam pogledao i vidio da je dobio i po nogama, što na prvu uopće nisam vidio.
    VAR se nije javio, a čini se da je trebao zvat suca na pregled.

U svakom slučaju Hajdug je pobijedio Goricu pa na kraju nije bilo utjecaja na broj bodova, iako se čini da je penal mogao ili trebao biti dosuđen.
    Treba reć i da se sudačka komisija nije ni oglasila po pitanju ovog slučaja.
  • Benedikt
    294
    Preminula je majka jednog bivšeg trenera i jednog bivšeg izvršnog dopredsjednika Dinama. Ima na portalima tko je sve od poznatijih imena iz HR nogometa bio na sprovodu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.