• mlinchica
    7.1k
    Vidjela sam ženu u novom šestinskom dresu s Mudražijom na leđima. Znala sam da je to nekakav znak.

Jedna u čast Mudrog kralja
    :strong:

• Ritam Ulice
    3.3k
    Toliko dobrih pjesama su napravili

• Droljo
    31k
    Jučer me radeljić podsjetio na streetse pa evo i ovod. Super :ok:
  • Thor
    3.7k
    tooooooo :heart: :strong:
  • Sajla
    22.9k
    Bilo na radiju danas, mislim da ju nisam nikad prije čuo.

Mala soba u plavom kvartu, bez krova - podsjetilo me na naš Maksimir :smile:
    Nisam još naišao na nju na dRadiju, možda bi se uklopila.

• Hnlovac
    7.6k
    Na današnji dan održan legendarni Woodstock
    images-2026-08-15T160741-949.jpg
    Aerial-large.jpg

Pola milje ljudi, najširi sastav psiho rocka, latino rocka, folka i ostalog ikad

Samo neki od aktova

• Droljo
    31k

A djeca danas slušaju bubu i jalu ili kak već se zovu ti debili... Strašno, užas.

A kakav je to lajnap bio.... Vratit se kroz vrijeme odradit festival i umrijeti u miru, malo pijan i drogiran jedino...
  • DiddyGuela
    6.6k

Meni osobno mozda i najbolji Hrv. rock album IKADA! Prime Pipsi. :starstruck:
  • Thor
    3.7k
    daj svega svima da bude dobro :starstruck:
  • dBK
    444
    A djeca danas slušaju bubu i jalu ili kak već se zovu ti debili... Strašno, užas.Droljo
    Fascinantan je civilizacijski i kultorološki šprint unatrag u zadnjih 30ak godina...
    Za primjer, evo jedne pjesme sa (naravno) nikad izdanog albuma lokalnog benda koji je postojao nekih par mjeseci u prvoj polovici 90ih (93, 94 tu negdje je bilo, svakako prije Oluje)...dijelilo se, a kako drugo, kazete i presnimavanje do izobličenosti :lol:
    Baš sinoć me prijatelj iznenadio kad je izvukao ovaj link, mislim da je jedino ova pjesma iščupana iz zaborava...

Ako ništa, barem je naslov prigodan za određenog Lukšu (nećemo o prezimenima) :lol:
  • Droljo
    31k

Mi smo prije 20 godina imali petnaestak bendova u gradu. Sad imamo podočnjake.
  • Mr Blue
    5k
    Znaš kako baba kaže... Sinko, prije ti je svega bilo

• tigric
    1.3k

Grupa PipsChips&Videoclips objavila je u ponedjeljak na svim streaming servisima koncertnu verziju navijačke himne „Dinamo ja volim“ snimljenu na koncertu u zagrebačkom Boogaloou.

U prosincu 2024. bend je na tri dana preuzeo rezidenciju u Boogaloou. Na jednoj od tri rasprodane večeri zabilježena je danas objavljena snimka, a zanimljivost je da postoji i produžena verzija u kojoj je publika u klubu počela spontano pjevati pjesmu „Jug“ i „izvukla“ bend na bis koji uopće nije bio planiran.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.