• rokikaciga
    17k
    jer su opcije A i opcija B bili reprezentstivni golmani? Moguce da je Semper opcija D ili E sto cak i nije toliko nerealno.
  • Bryan
    128
    Kak Vam se da imat tak malo povjerenja u upravu i klub koji je prošle sezone uzeo dvostruku krunu i osigurao nastup bar u Ligi Uefa ?
  • Maximo
    932
    Trebali smo Feneru ponudit milju i 100% od idućeg transfera
  • Archangel
    230
    Ne znam za druge ali su pokazali da definitivno nisu savršeni ali da uče od svojih grešaka. Ali to ne znači ne neće napraviti nove greške
  • by-tor
    629

Transfer offer -> Non-negotiable
    Fee -> 100.000 €
    Instalments (12 monthly) -> 50.000 €
    Minimum League Goals (20) -> 3.000.000 €
    HNL Golden Ball -> 2.000.000 €
    Percentage of next sale -> 100%
  • Maximo
    932

Haha, kad tak staviš bilo bi suludo da odbiju ovu ponudu
  • Jos-Optimus
    12.7k
    Sorry, kriva tema
  • Kujtim Shalla
    11.1k
    Veliki broj ljudi u Kopenhagenu se boji da su mu križni pukli. Ne znam kako to izgleda ,on je nastavio par minuta prije nego su ga zamijenili. Bio miran na klupi sa ledom oko koljena ,nije izgledalo da ima pretjerane bolove . E sad vidio sam kako iznose ljude sa terena kod tih ozljeda i kakve su bolove imali. Nadam se da nije ozbiljno . Ili smo jebeno baksuzni i mi i on
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.