• ZgDLions
    2k

Pa po svim najavama je bio da ne bu gužve, čemu žurba?
    Dok sam ja pohodio na stadion još je Lokin i okolne birtije bio pun, a i nije da idem prema sredini, gdje ima mjesta tu sjednemo, nismo izbirljivi.
  • reziser
    8.3k
    Dok sam ja pohodio na stadion još je Lokin i okolne birtije bio pun, a i nije da idem prema sredini, gdje ima mjesta tu sjednemo, nismo izbirljivi. — ZgDLions

To ce mi još manje biti jasno, puni bircevi 15 minuta prije pocetka?!

Ides na zd? Sjedneš gdje ima mjesta? :nerd:
  • austrijanac
    14.1k
    Protiv Kurilovca sam bio sat vremena prije skoro.
    Kakva zajebancija i prica, jos sretnes neke ljude s kojima ne stignes pricat tokom tekme.

Reziser je u pravu, ima to svoje cari.
  • ZgDLions
    2k

Nemam godišnju jer idem sa raznom ekipom, tak da sam po svim tribinama i na zd nisam nikad gledao kartu nego negdje sjeo gdje se nađe mjesta.
    Nisam kompliciran, može i na štengama.
    :grin:
  • Mlađi referent
    16.3k
    ispratit ekipu na zagrijavanje — Crni86

Gledat zagrijavanje >>> osigurat financijski familiju
  • NORTE
    27.5k
    Prodori koje radi ljevonogi Lenny Ilečić iz Rudeša podsjećaju na ono što su radili Baturina i Sučić u dinamu, a on je to jučer radio nama.

U prva dva kola sezone je asistirao na Rujevici i zabio gol Osijeku.
    Ima 22 godine i pozicije su mu oba krila i špica.

Definitivno igrač na kojeg valja obratiti pozornost, kupiti ga i ostaviti u Rudešu da igra prvu ligu.
    Kao joker s klupe mi djeluje odličan.

Dečko je inače bivši junior Dinama, kvalitetu je dokazao protiv nas na Maksimiru, vidim veliki potencijal u njemu već sada, kvaliteta je vidljiva golim okom.
  • Droljo
    32.2k
    Pitao sam gemini da mi predloži golmana za dinamo:

1. Povratak provjerenog imena (Iskustvo i trenutna sigurnost)
    Ivo Grbić – Nakon što se nije nametnuo u razdoblju poslije Atlética i Sheffield Uniteda, Grbić je u godinama (28) kada mu treba konstantna jedinica kako bi se vratio u reprezentativnu formu. Poznaje HNL, ima europsko iskustvo i bio bi profil vratara koji odmah donosi stabilnost bez razdoblja prilagodbe.
    2. Najbolje iz HNL-a (Niska razina rizika)
    Nediljko Labrović (ili profil poput njega) – Profil vratara koji je već dokazao da može nositi pritisak borbe za vrh u HNL-u i igranja u Europi. Dovođenje ponajboljeg vratara lige iz redova konkurencije ili povratak iz inozemstva često je bio Dinamov najsigurniji recept (kao ranije s Dominikom Livakovićem ili Danijelom Zagorcem).
    Oliver Zelenika – Pokazao je iznimnu konstantu i zrelost u Varaždinu. Iako je ponikao u Dinamu, danas je daleko kompletniji i mirniji vratar nego na početku karijere te bi bio vrlo pouzdana i ekonomična opcija.
    3. Razvojni potencijal (Mladi regionalni talenti)
    Muhamed Šahinović – Mladi reprezentatovac BiH koji je rano pokazao velik potencijal. Dinamo bi u ovom scenariju dobio vratara za budućnost kojeg može oblikovati i kasnije napraviti ozbiljan transfer, uz uvjet da ima strpljenja za eventualne oscilacije.
  • rokikaciga
    18.6k
    malo stare informacije ima Gemini. Em je Grbic u tridesetima em Labrovic nije u HNLu em je supertalentirani Sahinovic na posudbi u Srbiji iz Poljske.
  • Facke
    9k

I si tri golmani su za kurac da moram tak reci. Grbic je nikakuv, Labrovic nije igral vec otkad a Sahinovic je otisel v drugi klub. Jebes AI.
  • Droljo
    32.2k
    Rekao sam mu da malo bolje razmisli i legenda veli lučića od naših :lol:
    I ovo:

'Umjesto kupovine Iva Grbića (koja donosi ogromne financijske obveze kroz ugovor), Dinamov najpametniji model bio bi posudba s pravom otkupa drugog ili trećeg vratara iz klubova Serie A ili Bundeslige.
    Primjer su vratari poput Kevina Müllera (Heidenheim) ili profil igrača koji u klubovima srednjeg doma Bundeslige/Serie A imaju vrhunsku školu, naviknuti su na brzinu igre i visok pritisak, a traže klub u kojem će braniti u Europi.'
  • KtcGoat
    7.9k
    Podcast "gdje si bio 91", sutra izlazi cijeli u 20h
  • podravskimodrikibicPMK
    548
    podkast Gdje si bio '91, kanal Domovinski rat-Borna Marinić
    Kao što samo ime govori podkast u kojem Borna ugošćuje branitelje i sudionike Domovinskog rata
    Inače Borna je iz Zagreba, Dinamovac a na forumu sam pročitao (nisam vidio svojim očima) da zna često biti i na zapadu
    Sve za podkast iz kojeg je isječak piše na slici ispod

Screenshot-20260816-224845-Instagram.jpg
  • Ritam Ulice
    3.3k
    Heroj domovinskog rata nazalost podlegao mamicevim novcima i bio placenik.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.