• Droljo
    31k

Ti si baš razočaran vođenjem kluba stari...
  • NORTE
    26.5k
    izbace li Modri Vikinge i uđu u Ligu prvaka, tada će vjerojatno krenuti u dodatnu ofenzivu i pokušati ipak pojačati vratarsku pozicijuDZG90

Liga prvaka i Livaković.
    Ja zadovoljan sezonom.
  • Fan
    2.6k
    U tom slučaju Ivan Nevistić, koji će stajati na vratima protiv Vikinga, vjerojatno će ostati 'jedinica' i u prvom dijelu sezone.DZG90

Idem s pretpostavkom da je ovo istina, a nekak ne vjerujem u to, al ajd, pretpostavimo da je:
    Ovo ću smatrati ogromnim debaklom kluba i nitko to ne može nikako osporit.
  • Fatos Beqiraj
    3k
    Ma odemo li u LP treba dovest nekog malo mladjeg da more postic cijenu kroz ligu prvaka. Svejedno tesko da cemo napravit neki woow rezultat.
  • sport
    6.1k
    Krasan članak na germanijaku,Nevistić odlučuje hoće li Dinamo u LP a on na klupu ili Dinamo u EL a on ostaje na golu. :vomit:
  • NoSkillan
    491
    najbolje da izademo s juniorima pa ako neko bljesne da se proda, u potpunosti se ne slazem
  • NoSkillan
    491
    ako brani lose ostaje na golu a ako brani dobro ide na klupu hahaha
  • rokikaciga
    16.9k
    Kako ce vas sve Neva iznenaditi, niste ni svjesni :grin:
  • znajdatevolimja
    2.1k
    prva utakmica ligaske faze je vec 8.9.fakin

Ovo uopće nisam ispratio i sad sam ljut kao ris na sebe jer sam tad rezervirao putovanje u Rim imajući na umu da je prvo kolo uvijek oko sredine rujna. Nadam se da ćemo u slučaju prolaska u LP prvo kolo igrati vani..a Roma kod kuće. :grin:
  • austrijanac
    13k
    Financijski i logicki to ima smisla.

Navijacki vjerojatno ne, ali to je manje bitno.

TN je napisao clanak po svom misljenju dok je citao Olivarijev, tak nebitno kaj on pise.

Iako ima smisla to sve, nije mi jasno da ides oglasavat te kontejnere i gluposti.

Na kraju krajeva, golman prije Vikinga je bio nerealan, nadam se da su ljudi svjesni toga.
  • Orc123
    16.6k
    Ako u novu sezonu, nebitno jel EL ili LP krenemo sa Nevom i Filom za mene ce to biti poraz sportske politike kluba i dugorocnih ambicija koju jedan klub ranga Dinama mora imati. Nekome das 10000000 i prvu sansu i vidis da to nije to i onda mu das ponovno sansu to je teski poraz! Golman, kako god da se zvao mora biti u klubu! Ovakvi vratarski duo je dobar za klub ranga Gorice ili Lokomotive.....ovo bi bila sramota, teska sramota i ne prihvacam nikakva jebena opravdanja po pitanju golmana.

Ako ne zele Kotarski, Livi, Horkas....nađi nekog drugog! Barem su golmani dostupniji i nisu toliko velike odstete za njih. Kuca se gradi od temelja, nas temelj je građen od pijeska i cementa ali bez armature...bez armature ode sve u pizdu materinu. Mozes ti staviti najljepsi krov i fasadu ako je temelj za kurac, to smo vidjeli i ove sezone sve do dolaska Livija....tolko glupi sigueno nismo....opekli smo se vec na Thunu, ne trebamo se jos jednom.
  • Fatos Beqiraj
    3k
    nisam mislio juniora nemoj izvrcat, ali nekog potencijala od 25, 26 godina
  • Gemišt86
    591

I to me zivo zanima na temelju cega ovakva negativa.

Ja ostajem pri misljenju dokle god ne dode neki golman da je ovo sve igranje kukavice i da ce livi biti nas na kraju. A posto smo jednom davno vec zaustavili osmanlije, sad cemo opet, to nam je u genima.
  • Mulec86
    522
    Moze i privat, ali jel mi moze neko objasnit taj hejt prema Ivanušecu. Donio je finu zaradu, bio najbolji igrač sezone prije puta u Nizozemsku. Biral je paok? Nije da je prvi naš igrač u grčkim klubovima. Ima realno lošu sezonu, baš je u padu nakon naše epizode i nikad nije postal igrač kakvim se je mislilo, ali u najmanju ruku se tu o njemu piše u znaku jednakosti ko i za Brekala. 27 godina mu je nije da je u kasnim tridesetima tek ide u zenit nogometnog sazrijevanja (barem sto se tice godina). Meni je on i dalje zanimljiv igrač, ali moram priznat da ga nisam pratil nešto.
  • ElDorado
    13.3k
    e ak ti to kazes kao njegov najveci kriticar….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.