• blueslavonija
    501
    hehhehe pa dobro odslužio sam bančinu za većinu ovih postova. tad sam poludio jer se vrijeđalo modrića da puši mišiću, pa ne valja červar, dalić....jbg malo sam labilan kad se olako vrijeđaju ljudi koji su puno dali .
    slažem se. bez vrijeđanja i uz poštovanje. ali ovi neki primjeri gore su ti isto vrijeđanje pa modovi ne reagiraju. i onda naletim ja na g.o. sa 7 piva u sebi i tak to ispadne :)
    hvala , dobar tek .
  • joesimunic
    369
    Po meni je idalje najveći problem to što se Mudrog uzelo na zub na zoni ni krivog ni dužnog. Istina je da je dinamovac, no to ne znači da odmah zaslužuje da igra u prvih 11, ali istina je da nije dobio pravu šansu kao većina, zbog čega su neki ljudi koje ni ja osobno ne volim kao i većina zone (npr. Balkan deda) iskoristili za to kako bi pokazivali svoje nezadovoljstvo prema Bobanu i Kovi. Ali opet se vraćam na to da nije Mudri kriv što mu ljudi plješću, i što ga taj Balkan deda debil zagovara. Po meni Mudri nema kvalitetu da bude važan igrač dinama, tek možda neki roster igrač 17-20 mjesto, ali to mi ne daje zapravo da govorim da jedva čekam da ode iz dinama ili slično.
    Volio bih da mu se pruži šansa, koju isto tako mislim da je zaslužio prošle jeseni, jer opet ću napisat odradio je super pripreme i sezonu prije bio jedan od najboljih igrača u hnl-u. Ako su se Vareli i sličnim prevarama davale ozbiljne minute ne kužim zašto nije dobio bar dva poluvremena u ligi pa bi se onda znalo može li ili ne i nebi bilo potrebno pisati nepotrebne stranice za njega. I ono šta je jedan kolega napisao nigdje po medijima nisam čitao da daje izjave i žali se na minutažu, čovjeku je lijepo tu u klubu, živi dječački san, činio se baš baš gladno protiv Rudeša da se dokaže što god drugi rekli, čeka i nadam se da će i dočekati priliku. Nije pravedno što ga već poveći broj ljudi želi istjerati iz kluba jer ga zagovaraju njihovi ne istomišljenici.
  • Dzoni
    7.5k
    pravu šansu kao većinajoesimunic

Na istoj utakmici u kojoj je on dobio šansu su prvi je put dobili i Zajc i Bakrar pa su je vratili sa učinkom i zalaganjem.
    Dokle će se ponavljat ovo da nije dobio šansu? Dobio ju je, nije je iskoristio, idemo dalje. Pa i sad u petak, osim asistencije, više gleda sebe nego momčad
  • Paggini
    95.5k
    istina je da nije dobio pravu šansu kao većinajoesimunic

Legende Boban i Kovačević koji usporedno vode i AEK Larnacu i naprave posudbu samo da mu i tamo ne daju da igra
  • NKDZ86
    9.2k
    Niste normalni stvarno. Čovjek je igrač dinama, nije riječ rekao protiv dinama niti slično, koji vam je?
  • joesimunic
    369
    Nema potrebe za sarkazmom, mislio sam da nije dobio šansu u Dinamu, a ne na Cipru. Evo jedno nepopularno mišljenje na Cipru nije uopće loš bio, ulaskom s klupe je znao unijeti živost. Idalje govorim da meni Mudri nije igrač za neku veću ulogu u dinamu, ali šansu je mogao dobiti.
  • Dzoni
    7.5k
    A što misliš zašto nije dobio priliku? Zašto onda Goda je imao 2500 minuta prošle sezone, a po meni je iste razine kvalitete kao i Mudražija, ili Soldo s 1000+ minuta?
    Pa nisu ljudi u upravi i na treningu slijepi
  • mlkaskic
    417
    Pa dobro, nije se ni Kačavenda nešto naigrao u Linzu i vidi ga sada :razz:
  • joesimunic
    369
    misliš na utakmicu protiv Dinamo Predavaca? Meni se to ne gleda kao ozbiljna prilika iskreno, a i nije da je skrivio 3 autogola tada, nije bio dobar, ali da mu to bude jedina ozbiljnija prilika nije pravedno, rekao sam da mu se dalo bar dva poluvremena u prvenstvu nebi bilo ni pola priče. A ako gledamo tu utakmicu, Soldo nakon nje nebi zaigrao više nikad. Doduše mislim da je tu jesen/zimu imao i nesreću jer sam siguran da bi dobio priliku nakon poraza od Istre gdje se idući trening ako me pamćenje prati ozljedio.
  • Crusades
    25.4k
    U toj utakmici je bio apsolutno najgori igrač na terenu. Jednom Zajcu nije bilo ispod časti igrat na toj njivi, o Bakraru i dokazivanju s 3 gola i Soldi koji je iz pretjerane želje za dokazivanjem dobio crveni neću previše.

Jedino naš najveći Dinamovac nije uspio iskoristit tu priliku tada. Dajte najte, prežvakana tema.
  • Dzoni
    7.5k
    Igrao je protiv likova koji su uzeli slobodan dan na poslu za tu utakmicu, i svejedno je djelovao kao da nema razlike između njih i njega. Mogao je i Zajc tako izgledati pa moš mislit da bi zaigrao kasnije
  • Paggini
    95.5k
    Idalje govorim da meni Mudri nije igrač za neku veću ulogu u dinamu, ali šansu je mogao dobiti.joesimunic

Ali na temelju čega? Opet se vraćamo na isto, Bakrar, Soldo, Goda, Filipović, Topić, Kačavenda pa i Zajc, a možemo ubaciti i Šuntu, Zebića i Mikića - svi su oni dobivali minute na kapaljku i nije ih se shvaćalo ozbiljno, pa su ušli i unijeli iste sekunde količinu energije da vidiš da ima tu nešto i da mogu uletiti. Kojih od 162 minute Mudražije u Dinamu se sjećaš?

Ništa protiv dečka, ali ovo naricanje da se liku da šansa ali ne znam na temelju čega? Pa nijedan trener neće igrača koji je na treninzima top držati na klupi...
  • joesimunic
    369
    Slažem se da je bio loš u kupu protiv tog niželigaša, ali zašto nitko ovdje nije spomenuo pripreme i kakav je tamo bio, mislim da je legitimno da je tamo s 3 gola i dobrom igrom zaslužio pokoju minutu više.
  • Mali Zeus
    22k
    ovo je divota za čitati.
  • Dzoni
    7.5k
    I villar je bio zvijezda pa se pokazao nikakvim. Kakve to ima veze s ičim? Prijateljske utakmice nisu stvorene za "prilike" igračima, nego za dizanje kondicije, uigravanje itd. Zalaganje većine na tim utakmicama nije ni na 50% onoga kakvo je i u utakmici protiv najgoreg protivnika tokom sezone
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet