blueslavonija
Mali Zeus
↪Mali Zeus to je napisano kao odgovor zašto mu plješće dobar dio zapada. jel se ekipa čudila tom. pa eto ljudi valjda to vole i ak su platili kartu neka plješću kome žele. — blueslavonija
Mali Zeus
↪KtcGoat "Bez zajebancije sad, drago mi je zbog lika, nije on kriv kaj su mu vecina fanova debili."
moderatore čitaj malo raspravu. ne se uključiti u pola. — blueslavonija
blueslavonija
blueslavonija
Mali Zeus
Mali Zeus
↪Mali Zeus ajd nemoj ići u krajnosti. ja sam raspravu započeo s temom zašto se dečka vrijeđa na dinamovom forumu. zašto se ne ohladi od teme i ostavi struci i njemu samom da vidimo jel ima ili ne mjesta.
npr. za pojam balkan deda ja ne bi nikad ni znao da nisam to ovdje pročitao :lol:
kužiš ti da nisu svi u tim spikama čitanja fb, instagrama i ostalog. vidio sam i post od kolege ktc gdje većinu njegovih fanova naziva debilima. to nije fer. a btw. ja i nisam njegov fan nego fan dinama :)
na kraju dana sve je to nogomet, jednostavna igra. ili će mudri dokazati da ima mjesto u rotaciji ili neće. bok. — blueslavonija
mlinchica
crophantom
to je napisano kao odgovor zašto mu plješće dobar dio zapada. jel se ekipa čudila tom. pa eto ljudi valjda to vole i ak su platili kartu neka plješću kome žele — blueslavonija
blueslavonija
Eduardo
moderatore čitaj malo raspravu. ne se uključiti u pola.
ne znam kako quotat tebi ovaj post pa ću opet kolegu ktc . i ne mislim ja netko treba popit ban zbog tog nego da se ohladi. sve sam to i napisao već. čitajmo. — blueslavonija
ovaj forum po meni i služi da razmijenimo stavove i mišljenja. samo po mogućnosti kulturno i s argumentima. — blueslavonija
daj ohladite nemate pojma i najveći vam je domet igranje FM. — blueslavonija
laprdate........igrajte FM i ne gnjavite narod — blueslavonija
vaše licemjerstvo i neznanje se najbolje ogleda u slučaju kačavenda oko kojeg svi mudro šutite.
nemate pojma i forumska ste laprdala, pomirite se s tim. isto kao i ja :) — blueslavonija
nazivaju se ljudi koji ga cijene debilima, mamićevcima (?!). mislim da bi prvi vi iz moderature trebali takvima začepit usta — blueslavonija
ova spika gdje svatko tko odudara od mišljenja većine se povezuje s mamićem , mamićevcima s jednog dijela zapada....smiješno kolega. dječji vrtić. — blueslavonija
ja znam da vi znate da ja znam i da sam u pravu ali eto ajmo tupit. — blueslavonija
idem doma za 7 dana pa da te nalupam pred djecom i ženom rođenom :)
pičkice ušljiva — blueslavonija
zadnjih par strana nevjerojatna količina kretenizma, maloumlja, šupkanja kakti "većini". — blueslavonija
na kraju krajeva koga uopće boli kita za vaše mišljenje ?? pa tu nema 5% ljudi čije mišljenje držim za mjerodavno. naravno, koga boli kurac i za moje mišljenje :) — blueslavonija
vi ste kreteni forumski i ništa više.
idem na svetište majke božje na rujno pa na kupanje.
doviđorno debili. — blueslavonija
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.