• blueslavonija
    501

1. ne čitam , a kamoli gledam povijest komentatora, po FB , balkanskim djedovima ili gdje već. zaboli me za to.
    2. možda ti je jedan ili dva citata iz vremena prije priprema. sve ostalo nakon što je kač pokazao na pripremama da može. jel se sjećaš da je i mudri na prošlim pripremama pokazao da može ?
    3. malo smanjite svi skupa doživljaj s prošlim svršenim vremenom. ova spika gdje svatko tko odudara od mišljenja većine se povezuje s mamićem , mamićevcima s jednog dijela zapada....smiješno kolega. dječji vrtić.
    živio
  • Sajla
    22.8k
    3. malo smanjite svi skupa doživljaj s prošlim svršenim vremenom. ova spika gdje svatko tko odudara od mišljenja većine se povezuje s mamićem , mamićevcima s jednog dijela zapada....smiješno kolega. dječji vrtić.blueslavonija

ova moderatura ima pravilo o kažnjavanju etiketiranja drugih forumaša mamićevcima, tako da ti ovo pada u vodu.

a ako si propustio da ljudi koji jesu deklarirani mamićevci najviše govore o Mudražiji jer "ne čitaš komentare" onda se sad možeš smatrati informiranim i vjerujem da ti je lakše razumjeti neke stvari. često puta nije bitno samo što se govori nego i tko to govori.
  • vjeko1701
    28.1k

1. Pa nekima od nas je možda i odgovornost/posao čitati tako neke stvari a ti ako ne čitaš i nisi svjestan tih stvari onda ne znam zašto se petljaš u rasprave oko toga. Očito ne barataš sa dovoljno informacija. Ili je to onaj stav "ako ja to ne vidim onda to ne postoji"?

2. Nisi napisao u vrijeme zadnjih priprema nego i citiram
    jer ga doslovno nitko nije fermo pol posto prije svega mjeseca danablueslavonija
    Svaki post izuzev jednog je minimalno 30 dana star. Taj jedan je samo 25 dana. Ne mislim se radi ove rasprave vraćati na postove iz prošle sezone kad je itekako bilo ljudi koji su zagovarali povratak Kačavende, posebno na zimskim pripremama kad je bila ideja da ga se ranije vrati. Tvoja teza da NITKO na ovom forumu do prije mjesec dana nije bio za Kačavendu je jednostavno činjenično kriva.

3. Molim te stani sa igranjem mučenika ili žrtve. Na ovom forumu se banom kažnjava nazivanje nekog mamićevcem bez podloge. Osobno sam banirao solidan broj forumaša na temelju toga. Ako ti nisi svjestan nekih stvari barem nemoj raditi budale od ljudi koji jesu. Posebno ih nemoj optuživati da etiketiraju druge bez povoda. Jedini dječji vrtić koju tu vidim je forumaš koji je uletio u raspravu o kojoj očito ne zna dovoljno pa se našao pogođen.
  • blueslavonija
    501
    ok, tvoj zaključak je da hejtamo našeg igrača jer na FB postoje ljudi (kojima treba provjerit povijest upisa) i oni su zapravo mamićevci. sori, ali evo sad sam informiran.
    dječji vrtić. idem radit nešt drugo. aj bok :)
  • Sajla
    22.8k
    moj zaključak je da si ti došao ovdje trolati i izvrtati tuđe riječi.
  • Thor
    3.6k
    Napravila se spika oko Mudrazije totalno bez razloga. Decko je sigurno dobar lik. Nas decko, dinamovac. Imao je dobru onu sezonu u Lokomotivi. Mislim da se dignuo hajp oko njega tada (proslava gola hajduku, proslava naseg prvenstva...) i brijem da se sforsalo da decko dodje u klub.
    Necu ulazit u Mariceve izbore i dovodjenje igraca i kak je tko doso pa tak i Mudrazija i da li je bio potreban tada no po meni se dvije cinjenice isicu.
    1. decko nije od kad je dosao dao naznake da bi mogao uci u prvu momcad pogotovo nakon cistke svlacionice i dolazaka novih igraca sa novom upravom.
    2.decko je tu,trenira i radi.
    Jucer je odigrao ok. Ali samo ok. Imao asistenciju. Cini mi se da se vidi neki mali napredak ali ne krucijalan,za razliku od Kacavende koji od kad je dosao vidi se da radi razliku. Ciprani mu nisu htjeli napraviti otkup. Sad je opet trebao na posudbu,pa su propali pregovori.
    Za Mudraziju mislim da je najpametnije i dalje i nas klub nadje opciju posudbe u neki klub jer brijem da (za sada) moze biti 3 rotacijski igrac u tekmama kao jucer.
    Nazalost Mudrazija (po mom misljenju) nije igrac za vrhunski nogomet.
    Nadam se radi njega da sam u krivu i zelim mu svu srecu i uspjeh.
  • Brusa
    4.1k
    Onda bacite oko na facebook ili youtube komentare ljudi koji najviše deru po Mudražiji pa im malo zavirite u prošlost toga kaj su pisali. Velik broj puca k*rac za Mudražiju, samo im je jako dobar argument da seru po Bobanu i relativiziraju kaj je Mamić radio.

Meni je žao kaj ga takvi koriste u svojim makinacijama al ga koriste.
    vjeko1701

Nemam fejs, a na youtubeu stignem gledati samo dječje pjesmice , tako da nisam bio upoznat s tim.

Stvarno su neki ljudi bolesni na mozak.... takove poveznice nalaziti....

Hvala ti što si me upoznao s tim!
  • ZGBhoy
    2.1k
    Mudri neka onda igra za Dinamo 2
  • mali M
    10.3k
    ne znam Vjeko zašto si ovo citirao i tagirao, pa ja i dalje stojim kod toga.. nije da sam promjenio mišljenje... dapače nit sam nešto pljuvao žustro Mudroga nego referirao da mi se Kač čini bolja osmica, što između ostaloga i pokazuje u zadnjih par tekmi.

Uopće se neću referirati na Mudroga jer svi u Dinamu dobe malo prilika da se dokažu i na temelju toga se bore za više minuta.. on se sramotil s pristupom po kupu s niželigašima i Vukovarom i sličnima.. jedna iznad prosječna tekma protiv Rudeša mi sigurno neće promijeniti mišljenje...

Ako (kao i Kač) promjeni pristup, uozbilji se i počne pokazivati ozbiljne igre, neka mu prva postava svaku tekmu! Svaki igrač Dinama mora zaslužiti svoje mjesto u momčadi, čovječe igramo ligu prvaka, a neki bi referencu "dečko je naš, domaći" uzimali kao referencu..
  • Jos-Optimus
    12.7k
    pa dao je tvoj citat kao pozitivan primjer da se vjerovalo u Kačavendu, tvoj i još dosta njih, jer je majstor ustvrdio da smo ga svi otpisali
  • Mali Zeus
    22k
    više sam mislio općenito, ne na forum, a što se tiče onih koji kritiziraju ne pretjeruj o tome koliko ih ima ovod.
  • Mali Zeus
    22k
    ekipa se čudi zašto ljudi vole igrača koji je dinamovac po narodnosti i koji je s nama slavio na ulici naslov :rofl:
    kad mudri ulazi u igru trebalo bi im se smučit kao nekima ovdje. tako pravi dinamovac razmišlja.
    njega je struka otpisala, fuj , bljak.
    vaše licemjerstvo i neznanje se najbolje ogleda u slučaju kačavenda oko kojeg svi mudro šutite.
    već sam pitao pa mogu opet...koliko je vas njega zagovaralo prije samo 30-40 dana ??
    nemate pojma i forumska ste laprdala, pomirite se s tim. isto kao i ja
    blueslavonija

dinamo po narodnosti, što to uopće znači?
    slavio naslov na ulici kaj sad i sad bi njemu trebalo pljeskati i tretirati ga kao igrača koji pošto poto mora igrati, bez obzira na kvalitetu. Naravno da ga ne treba hejtati, meni je bilo recimo drago kad je ušao u petak, al ga ne treba ni dizati u nebesa previše bez ikakve logike.

Veliki dinamovac koji je izjavio da ne bi imao problem igrati za Hajduk. Nemoj molim te držati lekcije cijelom forumu, kaj si ti neki forumaški autoritet koji će određivati tko je što u pravu, a tko ne i tko je 'dinamovac po narodnosti'.

samo je još falilo da napišeš purgerski pozdrav.

Koliko je igrača bilo nigdje na mapi pa su dobili povjerenje i to onda i opravdali. Dinamovac po narodnosti Mudražija je protiv Priblislavca drkao k., al ne on mora po defaultu igrati jer je kakti veliki dinamovac, eto mu nove prilike pa ćemo vidjeti.

Općenito mi je bizarna ta fama oko njega jer je 2 puta doživio ovacije sa zapada di je obično ekipa koja realno i objektivno procjenjuje stvari. Pogledajte samo komentare na objavi izbornika o belji koji je iznenađen što vidi mudražiju na terenu. Javili se tetci koji vrijeđaju Kovu i koji tvrde da je 'bolji od većine'. :D I da, velika većina tih koji zagovaraju Mudražiju i seru po Bobanu i Kovi zbog njega su tattićevci. Moš ti misliti da je to dječji vrtić i onda ići raditi nešto pametnije al to ti je tako, sviđalo se to tebi ili ne.

A lik tek treba dokazati da je dovoljno dobar za dinamo.

Al kuiš slavio je naslov pa ono..
  • Blueshadow86
    5.4k
    Ovaj igrao/ne igrao/kako god odigrao - uvijek najviše stranica za čitati :grin:
    Jedva čekam da se piše o njemu u temi - “Bivši igrači”.
  • Eduardo
    30.3k
    ne znam Vjeko zašto si ovo citirao i tagirao, pa ja i dalje stojim kod toga.. nije da sam promjenio mišljenje...mali M

Uzet ću si za pravo da odgovorim u @vjeko1701 ime... citiran si upravo zbog toga da pokaže kako tvrdnja da Kačavendu "doslovno nitko nije fermao pol posto" jednostavno nije točna... samo je s par konkretnih primjera među kojima je i tvoj post pobio ovu tezu koju Slavonac pokušava progurati.

U ovoj formulaciji "doslovno nitko" jednostavno nema istine. Ajd da je rečeno "većina ga nije fermala" ili "niste ga se doživljavali kao ozbiljnu opciju" ili nešto u tom stilu, to bi bila već druga stvar. Međutim, "doslovno nitko" palo je vrlo brzo na konkretnim primjerima koje je Vjeko izvukao.

nazivaju se ljudi koji ga cijene debilima, mamićevcima (?!). mislim da bi prvi vi iz moderature trebali takvima začepit ustablueslavonija

Ajde navedi primjere... citiraj konkretne postove i reagirat ćemo gdje treba. U suprotnom ću smatrati da si iznio ovu tvrdnju svjesno i bez ikakve osnove, a onda ćemo se baviti i tim dijelom.
  • blueslavonija
    501
    "Bez zajebancije sad, drago mi je zbog lika, nije on kriv kaj su mu vecina fanova debili."
    moderatore čitaj malo raspravu. ne se uključiti u pola.
    ne znam kako quotat tebi ovaj post pa ću opet kolegu ktc . i ne mislim ja netko treba popit ban zbog tog nego da se ohladi. sve sam to i napisao već. čitajmo.
    btw. što se tiče kačavende možda je pretjerano reći nitko, ali istina je skoro nitko. slažem se tu s tobom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet