• Kaktus Car
    1.1k

To nekim ljudima nikak objasniti; nisu 70e ili 80e. U modernom nogometu više ne prolaze španeri koji nemaju fizikalije i taktičku odgovornost (posebno u fazi obrane). Nema više prostora ni vremena za malonogometna žongliranja u ozbiljnim natjecanjima. To može proći u žalosnom HNL-u, ali ne u LP ili EL. Zato i svaka malo ozbiljnija europska ekipa redovito zgazi HNL klubove. Jednostavno ih rasture boljom fizičkom i taktičkom pripremom.
  • ZgDLions
    1.9k
    Naš Mudri ni odveć vredan, ali vređati ga nedam.
  • Georginho
    738
    Protiv Rudeša mi je odigrao najbliže onoj izreci da puno zuji, malo meda daje. Nije to razina Dinama, može odigrati neke rotacijske role protiv slabijih ekipa.
  • austrijanac
    13k
    Mogu samo kopirat izjavu iz teme o tekmi.

Za sebicnu predstavu koju su on i Hoxha predstavili danas u drugom poluvremenu, mogu slobodno odradit par krugova nakon tekme.

Hvalite ga slobodno za dva bicikla, ali sve osim toga nije ni blizu razine Dinama.
    Prema naprijed glumi facu, prema iza svira kurcu, neka ga.

Nadam se da je ovo danas bilo da se zaradi koja hiljadarka vise.
  • jedan u nizu
    19k
    Za sebicnu predstavu koju su on i Hoxha predstavili danas u drugom poluvremenu, mogu slobodno odradit par krugova nakon tekme.austrijanac

To sam uvijek primjetio kod Hoxhe u tekmama u kojima vodimo 2-0 ili kada ude s klupe.
    Toliko silno zeli sam zabiti ili napraviti neku pizdariju kako bi se probio u ekipu i zasluzio mjesto u prvih 11. Ono razdoblje kada je bio prvotimac nije bio takav, bio je opusteniji. Sada to uz njegovo spoticanje sam od sebe izgleda smijesno.

Nemam nista protiv toga da decki grizu i bore se za minute.
    Ali ne smijes sebe staviti ispred momcadi.
    Potrudi se pod svaku cijenu da EKIPA da gol, a ne da ti das gol.

To se vidjelo kod Mudrazije danas. Nakon asista je tako htio zabiti gol samo da bi dokazao da ima mjesta za njega u ekipi.
    A nije ni svjestan da mu je asist pomogao vise nego nesto drugo.
    U nekim situacijama je mogao i asistirati vise, pa da je imao 2 ili 3 asista ovu utakmicu stvarno bi zasluzio vise minuta.
    Ovako mi ostavljas dojam da nisi timski igrac i da mislis samo za sebe.
    Kao i Hoxha jel ...
  • Jurki
    27.4k
    Prema naprijed glumi facu, prema iza svira kurcu, neka gaaustrijanac

Ovaj dio bi trebalo zakeljiti na svaki komentar zakaj ne igra "zakinuti miljenik Maksimira".
    Sve se to zna odavno al opet treba ponavljati.
  • Chempers
    1.4k
    Ako i Tabinas može biti "dobar za HNL rotaciju" onda apsolutno može i Mudrazija, tim više u situaciji kad igramo na 2 fronta a veznjaka nam čak i brojčano fali.
  • CerealKiller
    680
    Ista situacija kao sa Nevistićem. Mudri ie u rotaciji zato jer je prodan Vidović, prije toga su sa razlogom odpisani. I to je ok, trenutno smo tanki u vezi i sa golmanima ali kada dodu pojačanja moramo se psihički pripremiti na lavine komentara Mudri fan kluba "Zašto Mudri ne igra??!" sljedećih 6 mjeseci i pogotovo nakon svakog poraza. Mislim da nam ne treba opet takva negativa.
    Osim ako su u klubu procjenili da je on odjednom dovoljno dobar i da može uskočiti u prvu postavu kao Vidović. Nije se nametnuo u Cipru ne znam kako će igrati ovdje.
  • Mali Zeus
    22k
    Čisto solidan, odlaskom Vidovića dobit će prostora. Mislim da kritičari debelo pretjeruju, nije bio sad ne znam kak sjajan ali ni očajan kako se prikazuje, a treba uzeti u obzir i da nije igrao ohoho vremena.
  • hardek
    11.9k
    Mogu samo kopirat izjavu iz teme o tekmi.

Za sebicnu predstavu koju su on i Hoxha predstavili danas u drugom poluvremenu, mogu slobodno odradit par krugova nakon tekme.

Hvalite ga slobodno za dva bicikla, ali sve osim toga nije ni blizu razine Dinama.
    Prema naprijed glumi facu, prema iza svira kurcu, neka ga.

Nadam se da je ovo danas bilo da se zaradi koja hiljadarka vise.
    austrijanac

Ja njega čak donekle mogu razumijet. Vjerovatno jedna od zadnjih prilika koje će imati da zabije gol za najdraži klub na najdražem stadionu pa forsira. Al Hoxha brate mili... čovjek je bio najbolji obrambeni igrač Rudeša, sam je ugasio jedno 10 opasnih situacija
  • ElDorado
    13.3k
    Samo cu reći da nekoliko njegovih odgađanja i krivih dodavanja bi protiv ozbiljnih ekipa bile mrtve kontre
  • tomi-pds
    135
    Kolko Mudri fun club nije u pravu tolko su i hejteri koji svaki potez seciraju u krivu.
    Mudri je između 18.-24. igrač i neka nam ga za ove slabije tekme, bit ce ozljeda i kartona.
    Šteta kaj mu je Skoko skinul sa crte, al bar ga je pogodil di treba
  • Orc123
    16.6k
    Budimo realni, Mudri je između 22. i 26. Igraca....bez vratara
  • emilperska
    18k
    Mudri rotacijski svakako imamo mjesta u ovom Dinamu. Nekakva uloga Marka Tolića iz 2020. do 2022. Malo manja mozda.

Stvar je samo klupske vizije i njegove glave koliko je to izvedivo.

Oko njega je stvoren prejaki negativni i pozitivni hype s 2 pola. Čovjek je dobar igrač, ali nece u Europi bit nikakva prevaga. Za večinu HNL ekipa je Zidane u primeu.
  • ZgDLions
    1.9k
    Mudri je Dinamovac i ima podosta podrške od navijača kaj se i jučer vidjelo kad je ulazio.
    Nije da njegova plaća ždere pol love iz kluba ili da otkriva protivniku tajne pred tekmu, najvjerojatnije nije baš prevaga i neophodan, ali ak publiku veseli i on se nametne za koju tekmu to je samo plus.
    Bilo bi lijepo da zabije koji na maxu da se ima o čemu pisati na daljnjih pedeste stranica, a i njemu bi mislim dosta značilo.
    #nohejtmudri
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube