• Crni86
    23.7k
    trenutno se izborio za prvu zamjenu

Treba i njemu konstantnih igri. Imao je dosta sezona ne igranja, ozlijede i sl. Mislim da mu je ovo sezona aklimatizacije i da ude u ritam kao rubna zamjena, a nekako se nadam da ce onda iduce sezone eksplodirat. I da bi stvarno mogli dobiti u njemu kopiju akija iz najboljih dana
  • GeneralNapoleon
    2.6k
    Ja ne znam kako je on uspio proc ispod radara i gotovo "slucajno" doc do izrazaja. Hvala gospodinu Kovacevicu koji je htio da Kacavenda ostane kod nas. Valjda je time mrtav i mit kako Kova samo klima glavom dok Zvone slaze ekipu.
  • Big Daddy
    1.8k
    Kača ce biti u ovoj kao Stojke u prosloj, jedan od najbitnijih igrača.
  • hardek
    12.1k
    Mislim da će istisnut Zajca kroz mjesec dana. Zajc ima znanje, ali Kač je puno brži u nogama što nam je jako bitno na 8-icama
  • Big Daddy
    1.8k
    Uh, nisam bas siguran, al dobro, nek pokaze da je bolji
  • Odani Zgd
    1.2k
    Dobro da nije završio u Rijeci,nije Miško lud što su ga htjeli na Rujevici
  • Common Sense
    1.5k
    Samo neka ga zdravlje posluži, ozljede izbjegnu i ovo će biti njegova sezona potpune afirmacije.
  • austrijanac
    13.1k
    Jos obranu rijesit i neko pozicioniranje.

Energiju ima, prema naprijed se snade, vidjet cemo.
  • Blue Label
    323
    Obožavam ovakve igrače, agresivan, motoričan.. Neka ga samo izbjegnu ozljede
  • bazooka93
    290
    posipam se pepelom za Luku i Lukasa. Prvi sam srao na Marica jer je doveo pokvarenu(ozljedjenu) robu.
    I srao sam do obojicu treba prodat.
    Decki su se vratili u stilu.
    Imamo box-to-box masinu i pravu 10ku
  • DerHerrKool
    1.7k
    Valjda je time mrtav i mit kako Kova samo klima glavom dok Zvone slaze ekipu.GeneralNapoleon

Svakome tko ima malo mozga bi trebalo bit jasno da Kova ima sposobnost izvlačenja kvalitete iz igrača. Pokazao je to već prošle sezone, a vjerujem da će ove to doći još više do izražaja.
  • Jaro
    12.4k
    nije njih Maric dovodio - kuhacica kave i ekipa...
  • Profesor Baltazar
    195
    Bravo Kač, samo naprijed! Jako mi je drago zbog njega.
  • DZG90
    315
    https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/kacavenda-briljira-dinamo-priprema-novi-ugovor-nakon-kvalifikacija-15738409
    I sad smo stigli do jedne zanimljive priče. Kačavenda ima ugovor s Dinamom do ljeta 2027. godine, dakle, ušao je u posljednju godinu ugovora. Hoće li mu Dinamo ponuditi novi ugovor? U srijedu, dan nakon utakmice s Vikingom, naši maksimirski izvori kazali su nam da se novi ugovor za Lukasa već sprema. Saznali smo da će mu novi ugovor biti ponuđen vrlo brzo, vjerojatno već nakon završetka kvalifikacija za Ligu prvaka! Logičan potez plavog kluba, 23-godišnji veznjak u budućnosti mnogo toga dobroga može donijeti Dinamu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.