• austrijanac
    13k
    Meni je lik prejeben.

Covjek u tri minute ima takve amplitude da nemres vjerovat. Od zvjerke prema naprijed do brainfarta kod auta.
  • Niko1986
    8.4k
    Očito je da ima nešto, ali s 24 godine ne znam koliko ovoga što nema stigne ispraviti.
  • Kujtim Shalla
    11.1k
    On barem ima brzinu a Goda bubanj
  • DerHerrKool
    1.7k
    Galešić jednako dobar na desnom beku ako ne i bolji od ValinčićaNeznam
    A nećemo sad baš pretjerivat
  • Neznam
    94
    a ne znam, realno ja do sada ništa posebno od valinčića nisam vidio.
    Bio je ono odličan na početku kad je došao, al nakon toga ne mogu reći da me impresionirao...
  • DerHerrKool
    1.7k

Gale to može pokrit solidno, ali on nije bek i nema navike beka. Protiv slabijih ekipa može odigrati OK u oba smjera, ali protiv moćnijih krila nema baš puno šanse.
  • Georginho
    737
    Ok za rotacije protiv donjeg doma lige, ništa više od toga
  • Neznam
    94
    a nema ni Valinčić, tako da u istom su košu
  • prefontaine
    10.6k
    znači ok je za pola ligaških utakmica.
  • Georginho
    737
    znači ok je za pola ligaških utakmica.prefontaine

Za trećinu. I samo ok, ne i dobro. Prolazna ocjena, 2.
    Al obzirom da je plaćen kikiriki i da pretpostavljam da igra za kikiriki, može proći kao opcija za rotaciju.
    Sreća da i Gale može uskočiti na desnog beka, jer ako se Valinčić ozljedi Tabinas nije adekvatna zamjena.
  • prefontaine
    10.6k

Znači po tebi HNL ima 7 klubova za gornji dom, i 3 kluba za donji dom? Ajde dobro...
  • Jaro
    12.4k
    ja bih rekao da su 2 sigurno, a mozda i Slaven - trenutno razina druge lige pa je za njih OK i Tabinas, Mudri i klinci s vecom minutazom, 2 kluba su onak nis spesl, ali ako nisi na 100 posto te mogu okrznut, i onda jis ostaju Rijeka, Hajduk i Osijek cini se kao oni s kojima bas moras full ozbiljno iako si dosta kvalitetniji....
  • prefontaine
    10.6k
    Pa i ja sam na tome tragu. Znači imaš Rijeku, Hajduk, Osijek i nas, kao gornji dom. I ostalih 6 ekipa kao donji. Ajde, stavit ćemo i Istru gore, iako je to jako rubno, pogotovo na Maksimiru. S njima, omjer je 5:5, odnosno ravno pola prvenstvenih utakmica nam se može okarakterizirati kao "utakmica protiv donjeg doma HNL-a", gdje Tabinas, Mudražija i ostala ekipa van top 16 igrača može očekivati nekakvu rotacijsku ulogu, pa čak i start u nekoj od utakmica.
17891011Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.